Schooltas van Duifhuizen, review

Last Updated on 10 december 2021 by Barbara

Het schooljaar is alweer bijna voorbij, de schooltas mag alweer bijna in de hoek gegooid worden, om er vervolgens, minstens 6 weken niet meer naar om te kijken. Zo snel, want wat vliegt zo’n schooljaar toch hard voorbij. En ook al ben ik er in mijn hoofd nog lang niet aan toe, mijn meiden wel! Die zitten met hun hoofd al in de volgende groep, want volgend jaar kan ik, mag ik, ga ik en wil ik. Zoveel haast om groot te worden. Dus die tas mag in de hoe blijven, op zoek naar een tas, op zoek naar een nieuwe schooltas.

Review schooltas Duifhuizen mamameteenblog.nl

Ik moet nog een plan bedenken hoe we de zomervakantie gaan indelen, maar goed, dat komt vast wel op zijn pootjes terecht. Eerst maar afsluiten wat er is en dan de volgende stap…of toch niet?

De webwinkel Duifhuizen tassen en koffers bood mij aan om een leuke schooltas/ rugzak te reviewen. Wat een toeval, hè mam, hoe weten zij dat mijn rugzak aan vervanging toe is? Die ik nu heb is veel te zwaar, groot en te roze. Tijd voor een nieuwe schooltas!

Bij Duifhuizen is er volop keus en ik was aangenaam verrast hoe handig de webshop werkt. Het is makkelijk en prettig surfen van de ene pagina naar de andere pagina, wat het zoeken met een stuiterende 8-jarige iets aangenamer maakt. Misschien handig om eerst eens te zien waar de rugzak aan moet voldoen.

Eisen schooltas:

  • Hij moet een voorvak hebben
  • Een vak voor de drinkbeker
  • Een multomap moet erin passen
  • Stevige achterkant
  • En een beetje waterdicht.

Jullie begrijpen dat dit verlanglijstje door mama is gemaakt en dat madame voornamelijk keek naar de vorm, stijl en kleur. Het pakje was al na 1 dag binnen, wat een luxe!

schooltas rugzak duifhuizen review mamameteenblog

Uiteindelijk is er gekozen voor een Kipling en ze er dolgelukkig mee. Fijn dat hij niet zo groot is (er past no-way geen multomap in) en dat hij ook niet zo stijf op je rug hangt (niet echt een stevige achterkant), verder voldoet hij prima aan de voorwaarden en is het een heel fijne tas. En met deze kwaliteit zeker een heel jaar mee naar school kan. Hij heeft veel mogelijkheden, zo kun je hem ook als schoudertas dragen en heeft hij veel opbergmogelijkheden. Tja, haar oude rugzak is passé en vergeten. Hij ligt al in de hoek, vervroegd met vakantie of pensioen.

Ben je ook nieuwsgierig naar zo`n leuke rugzak of schooltas van Duifhuizen, neem dan ook een kijkje in de webshop.

Dit is ook een leuke review om te lezen: Speelgoed werkbank Step 2 Review

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 gedachten over “Schooltas van Duifhuizen, review”

  1. Mooie kleur en een mooie tas, leuke foto die laatste! Altijd leuk, wat nieuws uitkiezen. Die van onze oudste begint kapot te gaan…

    Beantwoorden

Plaats een reactie