Review: Powerbank Powerstor, de oplader van je smartphone

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 30 april 2023 by Barbara

Sinds iedereen een smartphone heeft is deze niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Afgelopen week heb ik nog een blogartikel geschreven hoe opvallend het smartphone gebruik is in de speeltuin. Loop een willekeurige ruimte in met mensen en je zult mensen zien staren naar een beeldscherm. Hoe handig en onmisbaar een powerbank is bij je smartphone, heb ik afgelopen vakantie zelf ondervonden. 

review powerbank oplader smartphone mamameteenblog.nl

Er zijn momenten dat een Smartphone handig is

Ik ben ook schuldig hoor. Zeker nu ik kinderen heb, is het een ideaal moment om even de verveling teniet te doen met mijn smartphone. Niet dat kinderen saai zijn, integendeel. Maar die uurtjes in de speeltuin zijn best door te komen met een smartphone.
Tenzij je een circusacrobaat hebt voortgebracht, dan heb je andere bezigheden in de speeltuin.

Momenten waarop een mobiel handig is

Maar met kinderen zijn er meer momenten waarop je mobiel handig is. Zo heb ik al in menig wachtkamer de tijd kunnen doden met mijn mobiele telefoon en filmpjes van YouTube. Of een leuke App met spelletjes voor kleuters. Want niets is lastiger dan wachten, wachten met kleine kinderen.

Een ander moment dat ik blij ben met mijn mobiele telefoon is in een restaurant. Wanneer ik in een restaurant ben met mijn hongerige grut, dan is het best een uitdaging om dit in bedwang te houden. Maar met een mobiel zijn ze echt al beter hanteren.

Wachten met een smartphone

Ook afgelopen vakantie waren er momenten van wachten. Wachten op het vliegtuig, wachten in het vliegtuig en wachten op de buggy bij de afhaalband van het vliegveld. Een tablet of telefoon met wat filmpjes of een spelletje maakt het wachten wat dragelijker voor de kinderen, voor ons en voor al die chagrijnige mensen met een kort lontje.

Er is een klein nadeel. De batterijduur van mijn mobiel of tablet. Eigenlijk is het geen nadeel meer. Want afgelopen vakantie mocht ik een powerbank testen, de Powerstor. Een draagbare accu waarmee je allerlei devices kunt opladen. Hoe ideaal!

Het leek zo’n onzin om met een batterij rond te lopen om je telefoon een keertje mee te kunnen opladen. Maar in de praktijk is het toch meer dan dat.

De voordelen van powerbank

• De ampèrage maakt dat je meer dan 1 keer je device kunt opladen
• Je kunt keer 3 devices tegelijkertijd ermee opladen
• Je hoeft niet bang meer te zijn dat je telefoon onderweg leeg raakt, je kunt hem direct in je tas of auto opladen.
• Ook is onze ervaring dat je niet meer tig laders hoeft mee te nemen om elke device ermee op laden.
• Zowel een Android als een Apple is op te laden met deze batterij, maar in principe is alles met een accu en USB-kabeltje op te laden met deze powerbank.

De nadelen van een powerbank

• Je hebt wel weer wat extra mee, maar is weg te strepen met losse laders die je kunt thuislaten.

Conclusie:

Voor ons is het afgelopen vakantie een verrassend, handige aanvulling geweest op onze vakantiebagage. Het heeft ons menig keer uit de brand geholpen en is ook handig gebleken bij de weinig stopcontacten die het appartement het. Nu was er maar 1 stopcontact nodig voor het opladen van 3 apparaten. 

Mocht je in the middle of knowhere nog een keer een powerbank nodig hebben, en die heb je nog niet gekocht. Wees niet getreurd, tot die tijd is er deze tijdelijke hack. Moet je wel wat spullen bij de hand hebben en handig zijn! Koop hem dan wel naderhand! Is handig 🙂

Dit artikel bevat afbeeldingen van Shutterstock.com

Ook leuk om te lezen:

Plaats een reactie