Review My Little Pony The Movie Seaquestria Lagoon Speelset

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Met het uitkomen van de nieuwe film van My Little Pony : The Movie, is er ook een hele nieuwe speelgoedserie uitgekomen. Wij hebben van deze serie een speelgoeddoos mogen ontvangen om te testen: de My Little Pony The Movie Seaquestria Lagoon Speelset, een mooie set in de vorm van een schelpenbaai, waar allemaal leuke verrassingen in zitten. Zoals een lichtjes gordijn en een bellengordijn. Bij de set zit ook een zeepaardje, een pinkie pie ( de favoriet hier in huis), een visje en een heleboel accessoires. Dat ziet er leuk uit!

Review speelgoedset My little pony the movie seaquesteria lagoon speelset mamameteenblog.nl

Lees hier de officiële omschrijving:

Productbeschrijving

Pinkie Pie zeepaardje heeft een fabelachtige zeemeerminachtige staart om onderwater avonturen te beleven in haar schelpenbaai. Als je de deuren van de set opent, ontdek je allerlei kamertjes om te spelen. Activeer de lichtjes door op de parelknop te drukken en voeg water toe om bellen in het voorraam van de speelset te maken. Het lijkt net alsof Pinkie Pie lekker schommelt in de hangmat of in haar leunstoel zit. Of speel dat ze aan haar schelpvormige kaptafel zit en maak haar mooi met haar accessoires!

Wat zit er in deze speelset van My Little Pony

• Ongemonteerde speelset
• Pinkie Pie zeepaardje
• Visje
• 14 accessoires
• Handleiding
• 3 demobatterijen

Kenmerken

• Met lichteffecten
• Allerlei kamertjes in de schelpenbaai
• Geïnspireerd op My Little Pony De Film

Let op: Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Inclusief 3 demobatterijen.

Speelervaring

little pony review mamameteenblog.nl

Vanaf het moment dat de doos werd opgemaakt is er onafgebroken een paar uur gespeeld. Wat een feest! De fantasie krijgt hier de vrije loop en er komen verschillende avonturen van de pony’s voorbij. Zelfs mijn jongste telg van 3 jaar speelt lekker mee met de andere twee.
 
De pluspunten van deze speelset zijn dat er voldoende attributen zijn om een zelfgekozen avontuur te beleven met de speelset. Mijn kinderen hebben alledrie gelijkertijd met de speelset gespeeld, daar zijn genoeg elementen voor aanwezig en leent de set zich uitstekend voor.
De nadelen, wat ik kon bedenken, is dat er een aantal kleine onderdelen zijn, welke je makkelijk zou kunnen verliezen. Dit is makkelijk op te lossen met een etuitje of zakje, waar je deze onderdelen in kunt bewaren.
Verder is het een heel leuke speelset voor de kinderen. Verkrijgbaar bij Bol.com
Hieronder een review van Youtube voor een indruk van de speelset (helaas wel engels gesproken)

 Meer suggesties:

 

Verkrijgbaar bij Bol.com

Ook leuk om te lezen:

Wil je mij volgen? Je kunt mij hier vinden:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

1 gedachte over “Review My Little Pony The Movie Seaquestria Lagoon Speelset”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
anticonceptiepil verzekeren mamameteenblog.nl
De anticonceptiepil verzekeren: wel of niet doen?

In al die jaren dat ik in de zorg heb gewerkt, eerst als apothekersassistente, daarna als doktersassistente, is er elk...

Sluiten