Review speelgoed werkbank Step 2

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 24 oktober 2022 by Barbara

Onze klauter kabouter is een echte klusser. Een Dennis de Mennis incognito als een Bob de Bouwer. Ja, lach maar, schattig voor de omgeving, maar een flinke klus voor mama (dat ben ik). Hoe handig was het speelgoed kinderwerkbankje wat we hadden gekregen van oma, maar hoe snel is meneer er alweer uitgegroeid en toe aan zijn volgende stap..het speelgoed werkbankje van Step2.

Speelgoed werkbank Step2 review
speelgoed werkbank kind peuter kleuter Real Projects stap 2 emob

Het speelgoed werkbankje van Step2

Het werkbankje wat we via Emob mochten reviewen is echt een aanwinst in Huize B. Wat is meneer ermee in zijn nopjes en hij loopt dan ook de hele dag met zijn speelgoed accutool rond te banjeren. Wat een feest, want met wat batterijen hoor je de hele dag het gebrom van de tool! Dit bankje heeft echt veel te bieden, veel gereedschap, een hamer, een zaag, een schroevendraaier en de accutool natuurlijk, maar daarnaast zijn er  op het werkbankje ook veel activiteiten met bijvoorbeeld bijgeleverde schroeven en moeren en het foamhouten speelset.

Via Emob.eu heb je overigens nog veel meer keus aan speelgoed werkbankjes voor kinderen of ander mooi speelgoed voor kinderen.

Het werkbankje is erg mooi en stevig, wat ik wel fijn vind voor mijn peuter.

Het werkbankje heeft

 • 2 planken, 1 lade om spullen op te bergen
 • Werkblad heeft gaten, uitsparingen voor je gereedschap en een verstelbare ‘draaibank’
 • Inclusief 65-delige accessoire set met onder andere: speelgoed boor, schroevendraaiers, een hamer, stukken ‘hout’ (dit zijn een soort schuimstukken waarmee je bv. een vogelhuisje in elkaar zet of een gereedschapskist.)

Het speelgoed werkbankje wordt  geadviseerd voor kinderen vanaf 3 jaar.

Onze klauter kabouter is heel de dag bezig met klussen; elke deur en elke tafel moet opnieuw in elkaar geschroefd worden. Ja daar heb je ook een krukje bij nodig of een tafeltje om op te klimmen, laat dat maar over aan onze Bob de Bouwer. (beetje wanhopige grijns van mama)

De winactie

Ben je nu ook enthousiast over dit speelgoed werkbankje van Step2 of heb je iets anders leuks gezien bij emob.eu, aan dit bericht zit een leuke winactie vast voor een waardebon van 25 euro te besteden in de webwinkel.

Wat moet je hiervoor doen? Niet veel, je hoeft alleen maar een leuk comment achter te laten onderaan dit bericht waarom jij die waardebon wil winnen. O ja, en doe dit voor 14 juni a.s. en wie weet mag ik je blij maken met deze waardebon.

Voor verdere informatie lees de disclaimerDit artikel is gesponsord door Emob.eu

De uitslag is bekend, met de winnaar is contact opgenomen. Mocht je nog niks gehoord hebben, dan heb je niet gewonnen. Maar bedankt voor het meedoen en wie weet zie ik je nog terug bij een andere leuke winactie!

Ook leuk om te lezen:

19 gedachten over “Review speelgoed werkbank Step 2”

 1. Je kan zien dat hij heel blij is met zijn werkbankje, het is ook een heel leuk werkbankje om te zien.
  Zoonlief is hier helaas een beetje te groot voor geworden maar heb wel wat anders leuks gezien.
  We hebben net zijn kamertje veranderd in een brandweerkamer en de mooie RoomMates
  muurstickers Brandweer maken zijn kamertje helemaal af 🙂

  Beantwoorden
 2. Superleuk zo’n werkbankje. na 3 meiden kregen wij nog een zoon en je begrijpt veel roze en poppen in huis. Wat zal hij het leuk vinden als hij zoiets stoers krijgt om mee te spelen! Wij maken heel graag kans op deze geweldige prijs!

  Beantwoorden
 3. Ik doe graag mee voor een zand of water tafel voor mijn bijna jarige dochter. Het lijkt me super om met de bon iets leuks te kopen waar ze nog jaren wat aan heeft. Duimen voor een kans. Fijne dag!!!

  Beantwoorden
 4. O jaaa ik heb iets heel leuks gezien, namelijk de speurtochtset bij het buiten speelgoed.. Ideaal voor die honderden kinderfeestjes die nog komen gaan de komende 18 jaar 😉 Moet ik wel 10 euro bijleggen maar geen probleem

  Beantwoorden
 5. Het werkbankje ziet er erg mooi uit. Wat zitten er ook veel spulletjes bij! Mijn oudste zoon zal er zeker veel plezier aan beleven. Lijkt me erg leuk om later met zijn kleine broertje samen mee te spelen.

  Beantwoorden
 6. Ik heb al zoveel leuke dingen gezien, dus die waardebon zou goed van pas komen. Ze hebben echt stijlvolle producten en dat is helemaal mijn smaak.

  Beantwoorden
 7. Speelgoed makes every child very happy! Ik hoop dat ik een extra glimlach mag zetten om mijn zoontjes gezicht met zo’n te gekke waardebon!

  Leuk die werkbank Echt te gek! Leuke foto’s bay the way!
  Defenitly een leuke winactie.

  Liefs, Miss B.

  Beantwoorden
 8. Haha, lijkt me voor papa in huize B. Ook een verademing om echt jongens speelgoed in huis te hebben (tussen al die roze-prinsessen-meiden spulletjes 😉 ik doe graag mee met de winactie. Heb al een leuk kussen gezien voor op het balkon, Hmmm lekker rustig van de zomer genieten 🙂 mits het weer meewerkt natuurlijk.

  Beantwoorden
 9. Hartstikke leuk zo’n werkbank! Mijn zoontje zou deze echt geweldig vinden dus zou de waardebon van 25,00 goed besteedt worden door ons.

  Beantwoorden

Plaats een reactie