Review Mamasieraad van Names4ever

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 19 juni 2023 by Barbara

Review Mamasieraad van Names4ever: Ik loop nu een week met mijn nieuwe ketting. Een zilveren ketting van voetjes met daarin gegraveerd de namen van mijn kids. Het is nu al één van mijn favorieten. Eigenlijk draag ik voornamelijk maar 1 kettinkje. Een gouden ketting, gekregen van mijn lief. Maar dit mamasieraad, aangeboden door Names4ever, is wel een heel mooi alternatief geworden. En ik leg jullie met plezier uit waarom.

Review Mamasieraad van Names4ever mamameteenblog.nl

Sieraden met een meerwaarde, zoals een mamasieraad

Sinds de geboorte van mijn kinderen draag ik minder sieraden. Vooral omdat die graaiende handjes toch best lastig zijn met een oorbel of een ketting. Maar er zijn uitzonderingen. Er zijn sieraden die draag ik wel met veel plezier, omdat ze meer voor mij betekenen. Zoals de gouden ketting die ik heb gekregen van mijn lief. En daarom vond ik het ook extra leuk om een mamasieraad uit te zoeken van Names4ever.

Names4ever naamsieraad

Names4ever heeft heel veel keus in kettinkjes en alles kan met een naam of letter gegraveerd worden, zodat het een uniek naamsieraad wordt. Voor bijvoorbeeld een speciale persoon, kraamcadeau of in mijn geval een mamasieraad, in de vorm van een ketting. Dat laatste heeft mij nooit zo getrokken, maar het verbaasd mij hoe blij ik ben met deze ketting en de waarde die ik er nu al aan hecht. Deze ketting heeft zo onbewust al een speciale betekenis gekregen.

1 Sieraad en 3 kinderen

Wat een hoop leuke kettinkjes heb je op bij Names4ever. Dat wordt een lastige keus dacht ik nog, maar al snel vond ik de ketting met de voetjes. Dit omdat voetjes ook een thema is geweest op de geboortekaartjes van de kinderen. Toen kwam het besef dat het wel lastig kon worden om een naam uit te kiezen, wie van mijn drie kinderen moest ik kiezen? En drie verschillende kettingen met elk hun naam erop zag ik eigenlijk ook niet zitten. Dan alleen maar de ketting en geen namen. Ook leuk, dacht ik nog.

Daar dachten ze bij Names4ever toch anders over. Met een voorstel en voorbeeld lieten zij mij zien, wat de mogelijkheden waren. En het eindresultaat vind ik erg mooi geworden. Dit sieraad heeft voor mij nu al echt een meerwaarde gekregen en ik draag hem graag merk ik. Hij is namelijk van een prettige lengte en ik merk bijna niet dat ik hem draag.

review-mamasieraad names4ever mamameteenblog

Over Names4ever

De jonge onderneming Names4ever heeft al de nodige ervaring in het juweliersvak. Eerst waren ze voornamelijk actief winkels, groothandel en atelier. Maar in 5 jaar tijd is Names4ever uitgegroeid tot Nederlands grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden. En leveren ze aan bedrijven in binnen- en buitenland.

Voor het vervaardigen van de naamsieraden gebruikt men de laatste technieken en de beste opgeleide mensen. In het atelier worden de naamsieraden zo perfect mogelijk af gewerkt. En dat ook nog eens met de hand.

Heb jij ook sieraden die voor jou een speciale betekenis hebben? En was je al bekend met een mamasieraad?

Ook leuk om te lezen:

Bol AlgemeenBol Algemeen

Plaats een reactie