Review Mamasieraad van Names4ever

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Review Mamasieraad van Names4ever: Ik loop nu een week met mijn nieuwe ketting. Een zilveren ketting van voetjes met daarin gegraveerd de namen van mijn kids. Het is nu al één van mijn favorieten. Eigenlijk draag ik voornamelijk maar 1 kettinkje. Een gouden ketting, gekregen van mijn lief. Maar dit mamasieraad, aangeboden door Names4ever, is wel een heel mooi alternatief geworden. En ik leg jullie met plezier uit waarom.

 

Review Mamasieraad van Names4ever mamameteenblog.nl

 

Sieraden met een meerwaarde

Sinds de geboorte van mijn kinderen draag ik minder sieraden. Niet omdat ik het niet mooi vind, maar vooral omdat die graaiende handjes toch best lastig zijn met een oorbel of een ketting. Maar er zijn uitzonderingen. Er zijn sieraden die draag ik wel met veel plezier, omdat ze meer voor mij betekenen. Zoals de gouden ketting die ik heb gekregen van mijn lief. En daarom vond ik het ook extra leuk om een ketting uit te zoeken van Names4ever.

 

Names4ever naamsieraad

Names4ever heeft heel veel keus in kettinkjes en alles kan met een naam of letter gegraveerd worden, zodat het een uniek naamsieraad wordt. Voor bijvoorbeeld een speciale persoon, kraamcadeau of in mijngeval een mama sieraad. Dat laatste heeft mij nooit zo getrokken, maar het verbaasd mij hoe blij ik ben met deze ketting en de waarde die ik er nu al aan hecht. Deze ketting heeft zo onbewust al een speciale betekenis gekregen.

 

1 Sieraad en 3 kinderen

 

Wat een hoop leuke kettinkjes heb je op bij Names4ever. Dat wordt een lastige keus dacht ik nog, maar al snel vond ik de ketting met de voetjes. Dit omdat voetjes ook een thema is geweest op de geboortekaartjes van de kinderen. Toen kwam het besef dat het wel lastig kon worden om een naam uit te kiezen, wie van mijn drie kinderen moest ik kiezen? En drie verschillende kettingen met elk hun naam erop zag ik eigenlijk ook niet zitten. Dan alleen maar de ketting en geen namen. Ook leuk, dacht ik nog.

 

Daar dachten ze bij Names4ever toch anders over. Met een voorstel en voorbeeld lieten zij mij zien, wat de mogelijkheden waren. En het eindresultaat vind ik erg mooi geworden. Dit sieraad heeft voor mij nu al echt een meerwaarde gekregen en ik draag hem graag merk ik. Hij is namelijk van een prettige lengte en ik merk bijna niet dat ik hem draag.

 

review-mamasieraad names4ever mamameteenblog

 

Over Names4ever

De jonge onderneming Names4ever heeft al de nodige ervaring in het juweliersvak. Eerst waren ze voornamelijk actief winkels, groothandel en atelier. Maar in 5 jaar tijd is Names4ever uitgegroeid tot Nederlands grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden. En leveren ze aan bedrijven in binnen- en buitenland.

Voor het vervaardigen van de naamsieraden gebruikt men de laatste technieken en de beste vakopgeleide mensen. In het atelier worden de naamsieraden zo perfect mogelijk af gewerkt. En dat ook nog eens met de hand.

 

banner-names4ever

 

Heb jij ook sieraden die voor jou een speciale betekenis hebben? En was je al bekend met een mamasieraad?

Sponsered Story

Ook leuk om te lezen:

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
de-blogger-en-de-blog mama minke mamameteenblog
De blogger en de blog: Mama Minke

Vandaag in de serie de blogger en de blog: Minke met haar blog Mama Minke. Deze blog, zo beschrijft zij...

Sluiten