En zo begon onze reis naar Suriname 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Inhoud

Gister was de grote dag, met 3 kinderen op weg naar Suriname. Een land dat al heel lang op onze Bucketlist staat. En waarvan we dachten, als we nu niet gaan, dan gaan we nooit meer. Met 4 koffers vol en tickets in ons handen stonden we vroeg, heel vroeg op Schiphol. Ons huis schoon achtergelaten voor onze vrienden die hier heerlijk een paar weken verblijven. 

De reis Suriname mamameteenblog.nl

Inchecken op het vliegveld

Er stond al een lange rij, een hele lange rij. Vol met Surinaamse mensen, allemaal vrolijk en lachend, en met ladingen vol bagage. De sfeer was goed. Iedereen was aardig naar elkaar. En ondanks de innerlijke drang om te vertrekken viel er geen ingetogen woord naar elkaar. Wilt u eerst, was u eerst, O sorry, ik wilde niet voordringen. Ik kijk er met plezier naar.

Vliegen met kinderen naar Suriname

Het maakt mij nog nieuwsgieriger naar dit land, zo bekend en zo ver weg. Na een kleine vertraging zitten we dan toch allemaal in het vliegtuig en kan de vliegreis beginnen. Met drie kinderen lang vliegen, ik had er zo mijn bedenkingen bij. Maar als je het niet probeert. De kinderen waren voorbeeldig. Nee, ik heb het niet rustig gehad en nee, ze hebben ook niet de hele weg geslapen. Maar ze hebben filmpjes gekeken, getekend, gelezen en vooral veel om zich heen gekeken. Rond de middag werd de jongste moe en trok zich terug onder een dekentje en liet zijn ogen dichtvallen.

De oudsten niet, die waren zo vol van de dag en de indrukken die ze mochten beleven dat ze lekker wakker bleven. De reis duurden 9 uur en om ongeveer 16 uur Surinaamse tijd landden wij in Sanderijn. Na weer wat wachten werden we heel Lux richting ons huisje gebracht.

Eindelijk na een lange dag, van opstaan om 5 uur ’s morgens tot naar bed gaan om Nederlandse tijd 2.30u, lagen we heerlijk in ons bed.

Het avontuur kan beginnen!Booking.com


Lees hier ons avontuur met de Piranha en ja we hebben hem opgegeten….smile…

Hoe ons avontuur verder ging?

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor fijne duurzame tips en inspiratie!

Wij verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

3 gedachten over “En zo begon onze reis naar Suriname ”

Plaats een reactie

Ook deze site gebruikt cookies voor een prettig gebruik.