Mamabloggers Dag 2016 + Winactie!

Last Updated on 28 maart 2024 by Barbara

Het is vandaag de eerste Nationale MamaBloggersDag! Deze dag, die jaarlijks zal terugkeren,  is een dag om je kennis te laten maken met heel veel leuke Mamablogs die Nederland en België rijk is. En daarom is er een Bloghop georganiseerd. En om de MamaBloggersDag nog feestelijker te maken, is er de mogelijkheid om bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen. Lijkt je dit leuk? Lees dan snel verder!

NIET MEER ACTUEEL!

Nationale mamabloggers dag mamameteenblog.nl

Even Voorstellen

Ik zal mij even in het kort voorstellen. Mijn naam is Barbara en ik woon in Den Haag samen met lief en 3 kinderen. Twee meiden van 8 en 6 jaar en een knul van 2 jaar. En, niet te vergeten, onze bejaarde schele siamees. .

Ik blog sinds oktober 2013 op Mamameteenblog.nl en mijn artikelen gaan over alles wat mij bezighoudt, van moederschap tot koken, maar ook reizen en diy-projectjes. Informatief en gezellig zijn mijn codewoorden, met af en toe een scheutje humor, sommige noemen het wat ir.onisch.

Ik ben begonnen na het stoppen met mijn Webwinkel, ik miste het bloggen wat bij de webwinkel kwam kijken. Dus vrij snel na het stoppen met de shop heb ik het bloggen opgepakt, eerst stiekem, maar daarna steeds meer in de openbaarheid. Wat ik overigens nog steeds best eng vind. Want was als je herkent wordt of je kinderen?

Je moet ook niet mij allereerste artikeltjes gaan lezen, oef, tenenkrommend, zo slecht. Maar goed, dat alles heeft mij nog niet tegengehouden om met deze hobby te stoppen en door te schrijven over mijn persoonlijke verhalen van ons gezin, lekkere recepten en nog veel meer.

Dus hier een paar suggesties:

Supergaaf dat je langs bent geweest op mijn blog en deze bloghop.

O en vroeg je je af, wat dat is, een bloghop? Ik leg het je uit!

Wat is een BlogHop?

Wat is een bloghop precies? Een bloghop zorgt ervoor dat het voor jou als lezer makkelijker wordt om nieuwe (wellicht favoriete) mama, familie-, of lifestyleblog te vinden. Je hopt als het ware van de ene blog naar de andere. In deze bloghop, met als initiatiefneemster Yvonne van kidzblogger.nl, zijn er in totaal meer dan 50 deelnemers; genoeg leuks te vinden, dus! Ga er maar even voor zitten…

marstyle2

Als het goed is ben je hier binnengekomen via Marstyle, de blog van Marguerite, de mama van 2 prachtige meiden, die vooral veel producten voor kinderen test en reviewt, maar je vindt ook persoonlijke artikelen terug! Een leuke blog, die ik ook al een hele tijd volg!

Niet via haar op deze bloghop gekomen, snel een kijkje nemen op haar site! Is echt heel leuk.

mamas-liefste

En dan nu stuur ik je door naar Fleur Veldkamp met haar blog Mama`s Liefste, een blog over moederschap en daarnaast reviewt ze ook van alles, van producten tot uitjes. Ook zeker de moeite van een bezoekje waard, zegt deze trouwe volger!

Veel plezier met deze bloghop!

Een leuke Actie, waarbij je iets kunt winnen!

Maar wat kun je winnen bij deze winactie?

Je kunt hier winnen een lekker theepakket van Faire Trade met Chocolade van tony chocolonely! Voor al die heerlijke me-time momentjes, deze aankomende herfst!

winpakket-bloghop-mamameteenblog (1)

Mocht je willen weten wat ik van thee vind, moet je deze Tag eens lezen.

Wat moet je hiervoor doen?

1/ Volg mij via één van de onderstaande Social Media.

2/ Laat een reactie onder dit artikel achter, met een geldig e-mailadres en laat weten welke actie je hebt ondernomen.

Je kunt meedoen aan deze winactie van 10 september t/m 24 september 2016.

Op 24 september maak ik de winnaar bekend! Maar let op: mocht er binnen 2 weken niet gereageerd zijn, kies ik een nieuwe winnaar. Ik zal de winnaar mailen en via Facebook de winnaar bekendmaken.

Als laatste wens ik je veel plezier op deze bloghop!

Ga hier door naar de volgende blogger!

24-09-2016 :

De winnaar is bekend!

Fleur Veldkamp gefeliciteerd!

Ik neem contact met je op!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

58 gedachten over “Mamabloggers Dag 2016 + Winactie!”

 1. k volg je op Facebook! En ga hier eens even lekker rondneuzen. Wat zal dat nog heerlijker zijn met een kop thee en Tony chocolade! Ik waag een kansje 🙂

  Beantwoorden
 2. Yeahhh, daar ben ik dan eindelijk! Ik heb mijn rondje voltooit. Dank je voor het doorverwijzen van alle bloghoppers en de lieve woorden. Uiteraard doe ik mee met je winactie en wie weet drinken we snel eens samen een kopje thee!

  Beantwoorden
 3. Oehh een heerlijk verwenmoment voor deze mama zie ik wel zitten ^_^

  Ik like op fb, volg op insta en twitter en op google+ volg ik ook!! #fingerscrossed

  Beantwoorden
 4. Jaja, thee drink ik graag en chocolade eet ik eigenlijk stiekem ook heel graag…af en toe…of eigenlijk een beetje vaak;)
  Ik doe graag mee en volgens mij volg ik je (bijna) overal ? Ik check het even!

  Beantwoorden
 5. Leuke actie, leuke prijs! Ik ga je volgen via Facebook, al die andere kanalen zit ik niet op hihi…
  Duimen dus maar, want elke mama kan af en toe wel zo’n verwenmomentje gebruiken…

  Beantwoorden
 6. Ohhhh door mijn zwangerschapsdiabetes kan ik nu geen chocola eten, maar gelukkig ga ik bijna bevallen. Dus ik weet een hele goede bestemming voor die chocola: mezelf! 😉
  Leuk dat je ook meedoet aan de bloghop. Ik leer echt veel leuke nieuwe blogs kennen op deze manier 🙂

  Beantwoorden
 7. Ik kende je blog nog niet maar door het bloghoppen van deze leuke actie ben ik hier terecht gekomen. Erg leuk om kennis te maken met nieuwe blogs. Leuke, gezellige blog heb je en een fijne Mama blogger dag gewenst.. En wat de prijs betreft doe ik zeker mee, ben een theeleut maar bovenal een echte chocoholic!
  Volg je op G+ en het daar ook gedeeld, daarnaast volg ik je ook op Bloglovin en uiteraard geloved.

  Beantwoorden
 8. En weer een leuke actie! Dat bloghoppen is écht een leuke manier om blogs te ontdekken. In dit geval ook een smakelijke. Tony’s is favoriet en Fair Trade kies ik ook zeer graag. Ik volg je vanaf nu via Blog Loving.

  Beantwoorden
 9. Ohhh, chocolade en thee! Mijn 2 favoriete dingen. Ik waag graag een kansje. Verder ben ik je gaan volgen op Twitter om niks van je verhalen te missen. Ik ga snel verder lezen!

  Beantwoorden
 10. Ben nieuw op je blog en wat ik heb gelezen vond ik erg leuk, heb je toegevoegd aan lijstje om te lezen! Volg je op insta pinterest en Facebook. De prijs knecht geweldig thee met chocolade en wat voor chocolade tony????

  Beantwoorden

Plaats een reactie