De blogger en de blog: FulltimeMama.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 1 maart 2024 by Barbara

Ditmaal Bianca en haar blog FulltimeMama.nl in De blogger en de bog. De mamablog Fulltime Mama.nl is er voor alle moeders die inspiratie zoeken. Met veel leuke tips en de nodige dosis herkenning wil Bianca moeders inspireren om te genieten van de kleine dingen in het leven met hun gezin.

1 De blogger en de blog fulltimemama mamameteenblog

 

 

Introductie de Blogger

  • Naam: Bianca van der Sman
  • Leeftijd: 32
  • Woonplaats en/of Provincie: Zuid-Holland
  • Beroep: fulltime mama

 

Introductie Blog

Social Media:

 

De  Vragen:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Ik ben altijd druk met creatieve bezigheden. Naaien, knutselen, speelgoed maken, klussen etc. Ik had eigenlijk een hoofd wat overstroomde met ideeën en ik zocht een manier om dit bij elkaar te bundelen. Ik begon eigenlijk met bloggen om mijn ei kwijt te kunnen en mijn ideetjes met anderen te kunnen delen.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

We hebben een hele grote eettafel en daar staan mijn laptop en mijn naaimachine. Ik ben dus vaak aan het werk terwijl de kinderen aan tafel aan het spelen zijn.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Alles bij elkaar kom ik denk ik gemiddeld op een uur of 16 per week. Soms veel meer, soms wat minder.

Wat maakt jouw Blog uniek?

Op Fulltime Mama.nl schrijf ik eerlijke artikelen over het leven als moeder. Ik deel veel creatieve ideetjes en probeer zo andere moeders te inspireren.

 Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Een persoonlijk artikel waarin ik zelf heel eerlijk ben over een keuze die ik niet heb kunnen maken. https://www.fulltimemama.nl/2016/06/als-borstvoeding-geen-optie-is/

 

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Het schrijven zelf vind ik gewoon erg leuk om te doen. Ik probeer mezelf daarin te ontwikkelen en hoop mijn lezers te kunnen raken met mijn teksten.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Ik denk vooral de commerciële kant van het bloggen. Ik ben gaan bloggen als hobby en uitlaatklep en ik wil dat ook zo blijven doen. Je ontkomt echter niet aanbiedingen van bedrijven, soms vind ik het dan lastig om te kiezen voor mijn blog in plaats van zo’n klant tevreden te houden.

Aan welk advies of tip over het bloggen heb jij veel gehad?

Ik heb eens een workshop gevolgd waarin verteld werd dat het belangrijk is om een duidelijke doelgroep voor ogen te hebben. Ik heb voor mezelf geprobeerd die doelgroep een gezicht te geven en zo weet ik dus altijd precies voor wie ik een artikel schrijf.

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Ik vind het zelf erg leuk om A Beautiful Mess te volgen. Een Engelstalige feelgood blog van twee meiden. Zij zijn echt een inspiratie voor veel bloggers en ze schrijven leuke artikelen. (https://abeautifulmess.com/)

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Het lijkt mij wel tof om een grote actrice te interviewen die moeder is. Iemand die een druk bestaan heeft, hard werkt en daarbij ook voor haar kinderen zorgt. Hoe zo iemand zorgt dat iedereen blij is en ze, ondanks de drukte, toch van elkaar kunnen genieten.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Heel veel plezier, leuke contacten, fijne samenwerkingen en vooral een fijne bezigheid waar ik mijn ei in kwijt kan.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Ik zou vooral zo veel mogelijk moeders willen bereiken. Ik heb geen specifieke doelen, maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Als je mijn social media volgt kom je denk ik al heel veel te weten. 😉

Wat een goede tip om je doelgroep duidelijk voor ogen te hebben als je schrijft! Bedankt Bianca, voor het invullen en meedoen.

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Kimberley en haar Blog GewoonWij.be.

PS. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Daarnaast kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram

1 gedachte over “De blogger en de blog: FulltimeMama.nl”

Plaats een reactie