De blogger en de blog fulltimemama mamameteenblog

De blogger en de blog: FulltimeMama.nl

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Ditmaal Bianca en haar blog FulltimeMama.nl in De blogger en de bog. De mamablog Fulltime Mama.nl is er voor alle moeders die inspiratie zoeken. Met veel leuke tips en de nodige dosis herkenning wil Bianca moeders inspireren om te genieten van de kleine dingen in het leven met hun gezin.

 

 

De blogger en de blog fulltimemama mamameteenblog

 

 

 

1 De blogger en de blog fulltimemama mamameteenblog

Introductie de Blogger

  • Naam: Bianca van der Sman
  • Leeftijd: 32
  • Woonplaats en/of Provincie: Zuid Holland
  • Beroep: fulltime mama

 

 

 

 

 

 

2 De blogger en de blog fulltimemama mamameteenblog

Introductie Blog

Social Media:

 

 

De  Vragen:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Ik ben altijd drukmet creatieve bezigheden. Naaien, knutselen, speelgoed maken, klussen etc. Ik had eigenlijk een hoofd wat overstroomde met ideeën en ik zocht een manier om dit bij elkaar te bundelen. Ik begon eigenlijk met bloggen om mijn ei kwijt te kunnen en mijn ideetjes met anderen te kunnen delen.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

We hebben een hele grote eettafel en daar staan mijn laptop en mijn naaimachine. Ik ben dus vaak aan het werk terwijl de kinderen aan tafel aan het spelen zijn.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Alles bij elkaar kom ik denk ik gemiddeld op een uur of 16 per week. Soms veel meer, soms wat minder.

Wat maakt jou Blog uniek?

Op Fulltime Mama.nl schrijf ik eerlijke artikelen over het leven als moeder. Ik deel veel creatieve ideetjes en probeer zo andere moeders te inspireren.

 Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Een persoonlijk artikel waarin ik zelf heel eerlijk ben over een keuze die ik niet heb kunnen maken. http://www.fulltimemama.nl/2016/06/als-borstvoeding-geen-optie-is/

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Het schrijven zelf vind ik gewoon erg leuk om te doen. Ik probeer mezelf daarin te ontwikkelen en hoop mijn lezers te kunnen raken met mijn teksten.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Ik denk vooral de commerciële kant van het bloggen. Ik ben gaan bloggen als hobby en uitlaatklep en ik wil dat ook zo blijven doen. Je ontkomt echter niet aanbiedingen van bedrijven, soms vind ik het dan lastig om te kiezen voor mijn blog in plaats van zo’n klant tevreden te houden.

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

Ik heb eens een workshop gevolgd waarin verteld werd dat het belangrijk is om een duidelijke doelgroep voor ogen te hebben. Ik heb voor mezelf geprobeerd die doelgroep een gezicht te geven en zo weet ik dus altijd precies voor wie ik een artikel schrijf.

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Ik vind het zelf erg leuk om A Beautiful Mess te volgen. Een Engelstalige feelgood blog van twee meiden. Zij zijn echt een inspiratie voor veel bloggers en ze schrijven leuke artikelen. (www.abeautifulmess.com/)

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Het lijkt mij wel tof om een grote actrice te interviewen die moeder is. Iemand die een druk bestaan heeft, hard werkt en daarbij ook voor haar kinderen zorgt. Hoe zo iemand zorgt dat iedereen blij is en ze, ondanks de drukte, toch van elkaar kunnen genieten.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Heel veel plezier, leuke contacten, fijne samenwerkingen en vooral een fijne bezigheid waar ik mijn ei in kwijt kan.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Ik zou vooral zo veel mogelijk moeders willen bereiken. Ik heb geen specifieke doelen maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Als je mijn social media volgt kom je denk ik al heel veel te weten. 😉

 

Wat een goede tip om je doelgroep duidelijk voor ogen te hebben als je schrijft! Bedankt Bianca, voor het invullen en meedoen.

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Kimberley en haar Blog GewoonWij.be.

Ps. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Daarnaast kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

2 gedachten over “De blogger en de blog: FulltimeMama.nl”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
lein aan de lijn personal zwemtrainer mamameteenblog
Lein aan de lijn: Een personal zwemtrainer

Afvallen, gewicht verliezen, conditie opbouwen, en van de zomer met een killerbody in bikini op het strand....dat zou leuk zijn!...

Sluiten