Kledinginspiratie voor onze kleine Man!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Hoe leuk is het om onze kleine man aan te kleden! Vanaf het moment dat ik wist dat ik, na 2 behoorlijk eigengereide dames, nu een klein eigengereide kereltje mocht gaan aankleden, is er al een wensenlijstje. Want genoeg kledinginspiratie voor onze kleine man.

 

Hoe grappig vond ik het in het begin dat mijn dames daar ook zo hun eigen ideeën bij hadden. (lees hier mijn blog) No way dat ik zomaar iets kon aantrekken bij hun babybroertje, zonder dat het door de keuringscommissie heen moest.
Gelukkig is dat nu al wat minder geworden en kan ik nu met een gerust hart iets uit de kast trekken, zonder de inmenging van de stylistes-in-spé.
Tijd om mijn dromen om te zetten in praktijk.
Want hoe leuk leek het mij niet om dat kleine Indomannetje met zijn donkere krullenbos in een door mij bedacht en gerealiseerde outfitje te hijsen.

Een blonde Blanda

In de realiteit is mijn kleine Indomannetje meer een blonde Blanda geworden (lees Kaaskoppie) en heb ik mijn dromen ietwat aangepast qua stijl, maar hij blijft natuurlijk om op te vreten (niet echt hoor) en een feest om aan te kleden.
De Stylistes-in-spé waren wel iets verontwaardigd dat ik hun garderobe even liet voor wat het was. Maar samen met de meiden lieten wij onze shoppingskills los voor hun broertje en kwamen de ideeën. Algauw was er een ‘online’ winkelwagen vol. De mooiste wensen/ ideeën heb ik voor jullie hieronder gezet.

Vandaag  dus mijn Top 6 wensenlijstje voor mijn kleine Kereltje bij de Esprit.

 kledinginspiratie esprit voor jongens mamameteenblog.nl


 1. Esprit Spencer, Brown Grey 
  19,99 
 2. Booties,  Brown  
  49,99
 3. Skinny Fit Broek,  Yellow 
  29.99
 4. Blouse, White 
  19,99
 5. Leren Jasje, Black 
  59,99
 6. Muts, Blue 
  12,99

Als ik de items zo zie staan, ga ik echt voor een beetje een stoere, casual stijl voor Liam.
Vooral dat leren Jasje vind ik echt te leuk en staat dan ook hoog op mijn lijstje!
Nu nog hopen dat hij mama voorlopig als zijn persoonlijk styliste blijft aanhouden…

Hebben jullie kleding items voor jullie MiniMe`s die jullie hoog op de wensen lijst hebben staan?

 

 

Wil je mij volgen? Je kunt mij hier vinden:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

2 gedachten over “Kledinginspiratie voor onze kleine Man!”

 1. Dat leren jack en die schoenen! Hartjesogen smiley! Echt super schattig. Ik heb zelf twee blanda's en hoop ooit toch ook een keer een meisje te mogen kleden.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
mijn inspirerende blogs mamameteenblog.nl
Mijn meest inspirerende Blogs.

Ik zou zo graag willen dat er 36 uur in een dag zat, dan zou ik de helft lekker slapen...

Sluiten