Speelgoed algemeen
Shopping

Kledinginspiratie voor onze kleine Man!

9 november 2015
Outlet

Hoe leuk is het om onze kleine man aan te kleden! Vanaf het moment dat ik wist dat ik, na 2 behoorlijk eigengereide dames, nu een klein eigengereide kereltje mocht gaan aankleden, is er al een wensenlijstje. Want genoeg kledinginspiratie voor onze kleine man.

 

Hoe grappig vond ik het in het begin dat mijn dames daar ook zo hun eigen ideeën bij hadden. (lees hier mijn blog) No way dat ik zomaar iets kon aantrekken bij hun babybroertje, zonder dat het door de keuringscommissie heen moest.
Gelukkig is dat nu al wat minder geworden en kan ik nu met een gerust hart iets uit de kast trekken, zonder de inmenging van de stylistes-in-spé.
Tijd om mijn dromen om te zetten in praktijk.
Want hoe leuk leek het mij niet om dat kleine Indomannetje met zijn donkere krullenbos in een door mij bedacht en gerealiseerde outfitje te hijsen.

Een blonde Blanda

In de realiteit is mijn kleine Indomannetje meer een blonde Blanda geworden (lees Kaaskoppie) en heb ik mijn dromen ietwat aangepast qua stijl, maar hij blijft natuurlijk om op te vreten (niet echt hoor) en een feest om aan te kleden.
De Stylistes-in-spé waren wel iets verontwaardigd dat ik hun garderobe even liet voor wat het was. Maar samen met de meiden lieten wij onze shoppingskills los voor hun broertje en kwamen de ideeën. Algauw was er een ‘online’ winkelwagen vol. De mooiste wensen/ ideeën heb ik voor jullie hieronder gezet.

Vandaag dus mijn Top 6 wensenlijstje voor mijn kleine Kereltje bij de Esprit.

kledinginspiratie esprit voor jongens mamameteenblog.nl


 1. Esprit Spencer, Brown Grey
  19,99
 2. Booties, Brown
  49,99
 3. Skinny Fit Broek, Yellow
  29.99
 4. Blouse, White
  19,99
 5. Leren Jasje, Black
  59,99
 6. Muts, Blue
  12,99

Als ik de items zo zie staan, ga ik echt voor een beetje een stoere, casual stijl voor Liam.
Vooral dat leren Jasje vind ik echt te leuk en staat dan ook hoog op mijn lijstje!
Nu nog hopen dat hij mama voorlopig als zijn persoonlijk styliste blijft aanhouden…

Hebben jullie kleding items voor jullie MiniMe`s die jullie hoog op de wensen lijst hebben staan?

 

 

Comments

comments

You Might Also Like

2 Comments

 • ReplyJulia Flynn16 november 2015 at 17:37

  Dat leren jack en die schoenen! Hartjesogen smiley! Echt super schattig. Ik heb zelf twee blanda's en hoop ooit toch ook een keer een meisje te mogen kleden.

 • ReplyNicole orriëns10 november 2015 at 09:29

  Die van mij kiezen ondertussen hun eigen kleding. En daar word ik niet altijd blij van….

  Huisvlijt

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:
  Lees vorig bericht:
  Mijn meest inspirerende Blogs.

  Ik zou zo graag willen dat er 36 uur in een dag zat, dan zou ik de helft lekker slapen...

  Sluiten