Kledinginspiratie voor onze kleine Man!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 7 februari 2024 by Barbara

Hoe leuk is het om onze kleine man aan te kleden! Vanaf het moment dat ik wist dat ik, na 2 behoorlijk eigengereide dames, nu een klein eigengereide kereltje mocht gaan aankleden, is er al een wensenlijstje. Want genoeg kledinginspiratie voor onze kleine man.

kleding inspiratie jongens mamameteenblog.nl

Hoe grappig vond ik het in het begin dat mijn dames daar ook zo hun eigen ideeën bij hadden. (lees hier mijn blog) No way dat ik zomaar iets kon aantrekken bij hun babybroertje, zonder dat het door de keuringscommissie heen moest.
Gelukkig is dat nu al wat minder geworden en kan ik nu met een gerust hart iets uit de kast trekken, zonder de inmenging van de stylistes-in-spé.
Tijd om mijn dromen om te zetten in praktijk.
Want hoe leuk leek het mij niet om dat kleine Indomannetje met zijn donkere krullenbos in een door mij bedacht en gemaakte outfitje te hijsen.

Kledinginspiratie voor een blonde blanda

In de realiteit is mijn kleine Indomannetje meer een blonde Blanda geworden en heb ik mijn dromen ietwat aangepast als het gaat om stijl, maar hij blijft natuurlijk om op te vreten (niet echt hoor) en een feest om aan te kleden.
De Stylistes-in-spé waren wel iets verontwaardigd dat ik hun garderobe even liet voor wat het was. Maar samen met de meiden lieten wij onze shopping skills los voor hun broertje en kwamen de ideeën. Algauw was er een ‘online’ winkelwagen vol. De mooiste wensen/ ideeën heb ik voor jullie hieronder gezet.

Vandaag  dus mijn Top 6 wensenlijstje voor mijn kleine Kereltje bij de Esprit.

 

 1. Esprit Spencer, Brown Grey 
  19,99 
 2. Booties,  Brown  
  49,99
 3. Skinny Fit Broek,  Yellow 
  29.99
 4. Blouse, White 
  19,99
 5. Leren Jasje, Black 
  59,99
 6. Muts, Blue 
  12,99

Als ik de items zo zie staan, ga ik echt voor een beetje een stoere, casual stijl voor Liam.
Vooral dat leren Jasje vind ik echt te leuk en staat dan ook hoog op mijn lijstje!
Nu nog hopen dat hij mama voorlopig als zijn persoonlijk styliste blijft aanhouden…

Hebben jullie kleding items voor jullie MiniMe’s die jullie hoog op de wensen lijst hebben staan?

1 gedachte over “Kledinginspiratie voor onze kleine Man!”

Plaats een reactie