Kledinginspiratie voor onze kleine Man!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Hoe leuk is het om onze kleine man aan te kleden! Vanaf het moment dat ik wist dat ik, na 2 behoorlijk eigengereide dames, nu een klein eigengereide kereltje mocht gaan aankleden, is er al een wensenlijstje. Want genoeg kledinginspiratie voor onze kleine man.

 

Hoe grappig vond ik het in het begin dat mijn dames daar ook zo hun eigen ideeën bij hadden. (lees hier mijn blog) No way dat ik zomaar iets kon aantrekken bij hun babybroertje, zonder dat het door de keuringscommissie heen moest.
Gelukkig is dat nu al wat minder geworden en kan ik nu met een gerust hart iets uit de kast trekken, zonder de inmenging van de stylistes-in-spé.
Tijd om mijn dromen om te zetten in praktijk.
Want hoe leuk leek het mij niet om dat kleine Indomannetje met zijn donkere krullenbos in een door mij bedacht en gerealiseerde outfitje te hijsen.

Een blonde Blanda

In de realiteit is mijn kleine Indomannetje meer een blonde Blanda geworden (lees Kaaskoppie) en heb ik mijn dromen ietwat aangepast qua stijl, maar hij blijft natuurlijk om op te vreten (niet echt hoor) en een feest om aan te kleden.
De Stylistes-in-spé waren wel iets verontwaardigd dat ik hun garderobe even liet voor wat het was. Maar samen met de meiden lieten wij onze shoppingskills los voor hun broertje en kwamen de ideeën. Algauw was er een ‘online’ winkelwagen vol. De mooiste wensen/ ideeën heb ik voor jullie hieronder gezet.

Vandaag  dus mijn Top 6 wensenlijstje voor mijn kleine Kereltje bij de Esprit.

 kledinginspiratie esprit voor jongens mamameteenblog.nl


 1. Esprit Spencer, Brown Grey 
  19,99 
 2. Booties,  Brown  
  49,99
 3. Skinny Fit Broek,  Yellow 
  29.99
 4. Blouse, White 
  19,99
 5. Leren Jasje, Black 
  59,99
 6. Muts, Blue 
  12,99

Als ik de items zo zie staan, ga ik echt voor een beetje een stoere, casual stijl voor Liam.
Vooral dat leren Jasje vind ik echt te leuk en staat dan ook hoog op mijn lijstje!
Nu nog hopen dat hij mama voorlopig als zijn persoonlijk styliste blijft aanhouden…

Hebben jullie kleding items voor jullie MiniMe`s die jullie hoog op de wensen lijst hebben staan?

 

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

2 gedachten over “Kledinginspiratie voor onze kleine Man!”

 1. Dat leren jack en die schoenen! Hartjesogen smiley! Echt super schattig. Ik heb zelf twee blanda's en hoop ooit toch ook een keer een meisje te mogen kleden.

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
mijn inspirerende blogs mamameteenblog.nl
Mijn meest inspirerende Blogs.

Ik zou zo graag willen dat er 36 uur in een dag zat, dan zou ik de helft lekker slapen...

Sluiten