mijn inspirerende blogs mamameteenblog.nl

Mijn meest inspirerende Blogs.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Ik zou zo graag willen dat er 36 uur in een dag zat, dan zou ik de helft lekker slapen ( behalve als de kinderen vroeg wakker worden ) en ik zou zoveel meer gedaan krijgen!
Een van die leuke dingen waar ik echt te weinig aan toe kom, is leuke inspirerende Blogs lezen en ontdekken.

Maar degene die ik echt heel leuk vind, blijf ik volgen. Ik vond het wel leuk om mijn favo Blogs eens te leggen naast het lijstje wat ik in het verleden heb gemaakt, welk je hier kunt lezen.
Hieronder volgen mijn favorieten van dit moment:

Foodblog:  LiveLoveTravel,

Dit is eigenlijk een combi blog tussen reizen en eten, maar wat een heerlijk combi!
http://www.livelovetravel.nl/

FoodBlog: VoedZo,

Deze volg ik al heel lang en hij blijft leuk en inspirerend!
http://voedzo.nl/


LifestyleBlog: Hallo Sunny,

Een blog met als Living the Champagne Lifestyle on a lemonade Budget!
Leuke onderwerpen en leuk beschreven!
https://hallosunny.blogspot.nl/


MamaBlog:  JuliaFlynn,

Van mama Jeanine van 25 jaar met 2 kinderen, schurken zoals zij ze noemt.
Ik vind haar blog lekker afwisselend, van persoonlijk naar eigenlijk van alles wat haar interesse heeft!
Leuk en ook een mooie blog!
www.strijkenissuf.nl

 

Mamablog: HannBlogt,

Over een expat Mama met haar gezin in Bangkok, een gevalletje Follow your Dreams!
http://hannblogt.com/

HealthBlog: ?

 Hier zoek ik er nog 1 voor, niet een afvalblog, met alleen maar mooie lichamen, maar echt vanuit eigen ervaring vertelt over voeding en gezondheid! Iemand tips!


DIY: A Cup Of Life,

Deze Blog heeft erg mooie foto`s! Bedankt Shifra! ik zie trouwens zelf dat ze het een Lifestyleblog noemt. 🙂
http://acupoflife.nl/


DIY: CreaChick,

De nieuwe blog van Maris! (Voorheen Mc.Did)
http://www.creachick.nl/


WoonBlog: Eenig Wonen,

blijft mijn Favoriet, mooie foto`s en leuke onderwerpen!
http://eenigwonen.nl/

Stiekem zijn de Blogs een beetje de tijdschriften aan het vervangen bij mij, ervaren jullie dat ook zo?
En wat zijn jullie meest inspirerende blogs, die jullie volgen?

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »
juiste lingerie of ondergoed voor de juiste outfit mamameteenblog

De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van

Lees verder »

4 gedachten over “Mijn meest inspirerende Blogs.”

  1. Ja dat zeg je mooi ! Dat een dag 36 uur zou hebben .. Dat zeg ik ook altijd. Je komt zovaak tijd te kort om…Ik kan dat ook heerlijk vinden andere blogs lezen . Ik ga je volgen Barbara en ook eens een kijkje nemen bij de andere.Ik wens je een fijne dag vandaag . Groetjes Diana

  2. Wat lief dat je me noemt! Hihi mijn mamablog is zo onderhand meer een persoonlijke omniblog over vanalles en nog wat geworden. Leuk zo'n lijstje, ga de anderen ook eens bekijken.

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Pasta Vongole à la Jamie met een toefje Zomergevoel

In een ultieme poging om iedereen tevreden aan tafel zijn maaltijd te zien nuttigen, probeerde ik van de zomer eens...

Sluiten