waarom bloggen mamameteenblog.nl

10 favoriete blogs en waarom ik blog

10 favoriete blogs en waarom ik blog mamameteenblog.nl
 
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Waarom ik blog?
Tot vorig jaar heb ik een webwinkel gehad. Genaamd Barbarelle.nl.
Ik had hier veel plezier aan en kon ontzettend veel van mijzelf hierin kwijt.
Door omstandigheden heb ik de winkel een tijdje on hold moeten zetten. Helaas, moet ik wel zeggen, want ik mis het behoorlijk.
Het dagelijks bezig zijn op het internet en het creëren van iets is echt mijn ding.
Aan de webwinkel zat ook een blog vast. Hier probeerde ik regelmatig iets te posten. Maar een webwinkel heeft veel bezigheden. Van al die leuke bezigheden, vond ik bloggen eigenlijk wel het leukst.
Maar bloggen kwam altijd onderaan mij to-do-lijstje te staan.
Bij het tijdelijk stop zetten van Barbarelle.nl stopte dus ook de blog.

 

 

Zoekende ik.


Internet vind ik nog steeds reuze interessant en zonder webwinkel was ik duidelijk een beetje zoekende op dit fantastische fenomeen.
Het duurde dan ook niet lang voordat ik wat verschillende blogs ging volgen.
En ik werd enthousiast en geïnspireerd.
Een ideetje ging borrelen
Na mijn eerste opzetje werd ik een beetje bang. Je stelt je best bloot zo op het internet met je eigen hersenspinsels.
Maar het bleef vorm krijgen in mijn hoofd.
Na een tijdje brainstormen over een naam, heb ik de sprong nogmaals gewaagd, Mijn Blog: Mama Met een Blog werd geboren.
En ik vind het leuk! Ook alles op de achtergrond heeft mijn interesse. En het leuke is dat ik hierbij veel meer mijn eigen tijd kan indelen. Meer nog dan de webwinkel.
En ik kan er net zoveel in kwijt van mijzelf.
Dus bedankt lieve bloggers, voor jullie inspiratie!


10 Favoriete Blogs


Nu ben je vast benieuwd welke blogs ik volg. Dus bij deze mijn favoriete 10 op een rij.

Wonen:
http://eenigwonen.nl/
http://myidealhome.tumblr.com/

Lifestyle:
http://www.thelondoner.me/

Food:
http://www.debakparade.nl/

Garden:
http://www.mooiemoestuin.nl/

Beauty:
http://www.beautylab.nl/
http://www.Cynthia.nl/
http://www.pixiwoo.com/

Health:
http://www.optimalegezondheid.com/

MommyBlog:
http://dooce.com/

Dit waren ze dan, ik lees er nog wel meer, maar van deze blogs word ik altijd wel erg blij.
Misschien heb je zelf nog leuke tips, ik hoor ze graag?

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »
juiste lingerie of ondergoed voor de juiste outfit mamameteenblog

De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Let`s Talk about Why 2 Doodle? mamameteenblog.nl
Let`s Talk about Why 2 Doodle?

Na het blogbericht van afgelopen week, kreeg ik een paar leuke reacties. Herkenbaarheid kwam bij velen naar boven. O dus...

Sluiten