De blogger en de blog: Irma ten Napel

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 1 mei 2022 by Barbara

Alweer de 15e blogger in de rubriek De blogger en de blog, met dit keer Irma en haar blog Irmatennapel.nl. Een blog waar van alles voorbijkomt: persoonlijke artikelen, moederschap, interieur, inspiratie, lifestyle en alles wat ze maar leuk vindt (en dat is best veel..zegt ze zelf)!

Lezen jullie mee?

de-blogger-en-de-blog-irma ten napel mamameteenblog

Introductie de Blogger

 • Naam: Irma ten Napel
 • Leeftijd: 25 jaar
 • Woonplaats en/of Provincie: Flevoland
 • Beroep: Grafisch vormgever / thuisblijfmoeder

 

Introductie Blog

 • Naam: Irma ten Napel
 • Niche: Persoonlijke Lifestyle blog
 • Sinds Wanneer: september 2016

Social Media:

De  Vragen:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Al enkele maanden was ik er over na aan het denken om een blog te starten. Ik was alles al aan het uitzoeken hoe het allemaal werkte, ideeën aan het opschrijven, en natuurlijk artikelen bedenken. In september heb ik de stap gezet omdat ik het nog steeds leuk vond, en ik ben er erg blij mee!

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te bloggen?

In mijn woonkamer heb ik een hoekje met een bureau waar mijn iMac staat. Hier kan ik heerlijk rustig werken. Artikelen bedenken gaat natuurlijk de hele dag door, en concepten typ ik nog wel eens op mijn telefoon.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Phoe! Ik ben mijn blog net aan het beginnen, dus ieder uurtje dat mijn dochter op bed ligt, ben ik wel mee bezig. Ik denk dat het ongeveer 1,5 uur per dag is. Maar het brainstormen gaat natuurlijk tussendoor…

Wat maakt jouw Blog uniek?

Iedere blog heeft een persoonlijk tintje, dus mijn blog ook! Ik blog over alles wat ik leuk vind (phoe, veel!). Je kunt persoonlijke artikelen lezen op mijn blog maar ook over: moederschap, interieur, inspiratie en lifestyle (met een persoonlijk tintje!) Iedereen is uniek, dus mijn blog ook 😉

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Ik heb natuurlijk nog niet veel artikelen geschreven omdat ik net begonnen ben, maar het meest trots ben ik op het artikel over de babykamer van Nina.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Het fotograferen, om telkens weer een andere originele manier te bedenken om iets op de foto te zetten.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Te snel willen…

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Ik kijk wel een paar keer per week op de pagina van Kelly Caresse!

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Dan zou ik gaan voor een ‘grotere’ blogger en haar vragen hoe ze alles heeft bereikt, en hoe ze de dag indeelt.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Veel plezier! Heerlijk om aan artikelen te werken, en foto’s te maken, daar kan ik echt van genieten.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Nog veel artikelen schrijven met mooie foto’s, en hopelijk veel leuke bezoekers!

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Als jullie nog niet op mijn website gespiekt hebben:

Een paar woorden die iets over mij zeggen:

 • Apple (iPhone, iPad, iMac)
 • Koffie (zwart)
 • Oude spullen (het liefst zo roestig mogelijk)
 • Landelijk wonen (heerlijk!)

Bedankt Irma voor het beantwoorden van de vragen. Ik vond het erg leuk om ze te lezen, zeker omdat je nog zo kortgeleden bent begonnen, maar voor jezelf toch een duidelijke koers hebt uitgezet met de blog. Dit heeft vast te maken met je voorbereiding voordat je begon met je blog, zoals je zelf ook aangeeft. Het artikel van de kinderkamer van Nina is zeker leuk om te lezen, wat een mooi kamertje! Veel plezier en succes met je blog!

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Fleur en haar blog Mama`s Liefste.

PS. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

1 gedachte over “De blogger en de blog: Irma ten Napel”

Plaats een reactie