UitgaansTip met de kinderen in de Voorjaarsvakantie

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 28 maart 2024 by Barbara

Afgelopen december in de schoolvakantie waren mijn meiden en ik uitgenodigd voor een voorstelling in Rotterdam bij het Maas Podium. Een superleuke UitgaansTip. Iets wat ik nog nooit met mijn meiden had gedaan, naar het theater gaan bedoel ik. Niet omdat ik theater voor kinderen niet leuk vind, maar meer dat ik er gewoon nog niet genoeg over wist, een beetje in de trant van: onbekend maakt onbemind. Echter kan ik dat nu niet meer zeggen, of schrijven in dit geval. Wat hebben we ervan genoten in december. Het was echt een feestje voor ons. Niks meer onbemind. Mocht je het verslag willen lezen van december: De voorstelling: Het meisje dat in de tafel verdween, dan begrijp je meteen wat ik bedoel.

UitgaansTips met kinderen voorjaarsvakantie Maastheater Moes mamameteenblog.nl

Deze voorjaarsvakantie is er ook weer volop te doen in het MaasPodium in Rotterdam. Een aantal leuke familievoorstelling onder de loep, zowel voor peuters, kleuters en tieners. En een leuke kortingscode!

UitgaansTip: Liefde (8-88 jaar)

In een energiek fysiek spektakel volgen we acht jonge performers op zoek naar liefde. Een groep kinderen die langzaam opgroeit, met vallen en opstaan. Alle seizoenen van de liefde komen langs: zonnig en stormachtig, sprookjes- en kalverliefde, wilde en verstilde liefde. Iedere leeftijd krijgt een eigen kleur. Dompel je onder in deze feestelijke en kleurrijke mix van knuffels, prinsen, Bollywood, hoge hakken, eerste zoenen, onhandige serenades en een wild waterballet.

Liefde is hartverwarmend danstheater op een uitbundig schoolplein, in een ontroerende disco en een spetterende balzaal. Van de makers van onder andere Alleen op de wereld, Voorjaarsoffer en Alice in Wonderland.

★★★★ in Volkskrant, Parool, Theaterkrant, Telegraaf, 8Weekly voor onze familievoorstelling Liefde (8-88 jaar). “Vrolijkmakend” en “een heus feestje” schreef Parool, “spectaculair” vond Haarlems Dagblad, “adembenemend” volgens 8Weekly en Volkskrant schreef “hilarische acrobatiek en een spetterende finale”.

Liefde doet mee aan de Zapp Theaterprijs! Vind jij Liefde een mooie voorstelling, en wil je graag dat Liefde wordt genomineerd? Klik dan snel op de Zapp Theaterprijs button en stem!

UItgaansTip; Moes ( 2+ Jaar)

Van apppels tot moes! Een beeldende en heerlijk ruikende voorstelling voor de hele familie.

Neem plaats in de grote tent en zoek een mooi plekje rond de appelboom. Daarnaast zie je drie geheimzinnige kastjes staan. In die kastjes komt keukengerei al snel tot leven! Ook zitten er gekke machines in verstopt. Daar kun je vast heel bijzondere dingen mee doen. Misschien zelfs wel moes maken van de appels in de boom? Wat zal dat heerlijk ruiken!

Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie voor twee- tot zesjarigen. De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de kleintjes aan, terwijl het verhaal de oudere kinderen meevoert. Een fijne voorstelling die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesse. Een kleine waarschuwing: na het zien van Moes kan het zijn dat het keukengerei thuis tot leven komt…

 

UitgaansTip met kortingscode

Wil jij ook gebruik maken van deze leuke tip in de voorjaarsvakantie met jouw kinderen?  Bij de voorstelling Moes krijg je o.v.v. code MAMA  een gratis ontbijtje bij de voorstelling Moes op dinsdag 28 feb om 11:00 in het Maaspodium. Kaarten zijn te bestellen via www.maastd.nl, wanneer in het bestelproces de kortingscode wordt ingevuld verschijnt het speciale tarief vanzelf.

Meer voorstellingen

Maar er is meer! Voorstellingen zoals: Eitje (3+) of Zwier (1+), naar Binnenbeest (6+)of Tik Tak Slaap (2+) zijn ook hele leuke mogelijkheden waar je voor kunt kiezen deze Voorjaarsvakantie met de kinderen!

Uitgebreide informatie over prijzen,  data en tijden kun je vinden op de site.

Maaspodium

Maaspodium is het huis van Maas theater en dans,tot de nok toe gevuld met theater, dans en nog veel meer: circus, muziek, eten, circus, mime, spoken word, feesten en dj’s. Kortom: een veelzijdige hotspot in Rotterdam vol mogelijkheden en verrassingen. Zie voor info en tickets www.maastd.nl

Mocht jij net als ik nog niet naar het theater zijn geweest met je kind(-eren), dan is dit echt een leuke kennismaking. En mocht je al vaker zijn geweest, dan weet je waar ik het over heb en ben je blij met de kortingscode!

Laten jullie het mij weten wat je van de voorstelling vindt, wanneer je bent geweest?

Plaats een reactie