telefoonabonnement voordelig gezin mamameteenblog.nl

Welk telefoonabonnement is voordelig voor jou gezin?

Sinds een paar maanden hebben onze dochters een eigen mobiele telefoon. Lees: een oude, nog redelijk functionerende mobiel uit de la. Niet hun eigen keuze, maar alles beter dan niks, toch? De uitdaging die we nu hebben is hoe we toch zo laag mogelijk kosten houden. Of welk abonnement is handig? De informatie uit dit artikel kwam als geroepen! Yes!

Telefoonabonnement gezin mamameteenblog.nl

 

Sim Only abonnementen: voordelig voor het hele gezin

Ben jij ook op zoek naar een nieuw telefoonabonnement voor jezelf of voor je kind? En wil je de maandelijkse kosten graag laag houden? Ga dan voor Sim Only. Met deze losse abonnementen betaal je alleen voor MB’s, minuten en sms’jes. Ideaal als je nog een goed werkende mobiele telefoon hebt.

 

sim only gezin mamameteenblog.nl

 

Sim Only: geen BKR-registratie

Een Sim Only abonnement is dus goedkoper dan een abonnement met toestel. Een ander voordeel van een Sim Only abonnement is dat je niet wordt geregistreerd bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). Je krijgt zo’n BKR-registratie op basis van deze twee voorwaarden:

  1.  Wanneer je een abonnement afsluit met een telefoon van 250 euro of meer én
  2.  je betaalt deze telefoon per maand af.

Het totaalbedrag dat je maandelijks afbetaalt voor je nieuwe telefoon, wordt namelijk gezien als een lening. Het nadeel van een BKR-registratie is dat het je maximale leenbedrag voor andere leningen beïnvloedt. Denk hierbij aan je hypotheek.

Toch word je niet bij alle abonnementen met toestel BKR geregistreerd. Zo voorkom je een BKR-registratie wanneer je je telefoon in één keer afbetaalt óf wanneer de lening van je telefoon lager is dan 250 euro.

Een voorbeeldje: je wilt een abonnement met een telefoon van 400 euro. Wanneer je bij de start van je abonnement een eenmalige bijbetaling van 151 euro doet, dan is het bedrag dat je maandelijks in termijnen afbetaalt nog maar 249 euro. Omdat dit leenbedrag dus lager dan 250 is, word je niet geregistreerd bij het BKR.

Sim Only: ideaal voor kinderen

Moet jouw zoon of dochter een eind fietsen om op school komen? Dan is het een geruststellende gedachte dat hij of zij jou altijd kan bereiken wanneer er iets aan de hand is. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je kind te verrassen met een gloednieuwe smartphone met abonnement. Maar wil je de maandelijkse kosten laag houden? En heb je nog een prima toestel in de la liggen? Ga dan voor een Sim Only abonnement.

Sim Only: altijd bereikbaar

Met een Sim Only abonnement ben je altijd bereikbaar, óók als de MB’s of minuten van de bundel op zijn. Dus heeft jouw kind alles al opgemaakt, maar moet hij onverhoopt toch een noodtelefoontje plegen? Dat kan met Sim Only! Je betaalt dan alleen een hoger tarief (23 cent per minuut). Ook kan jouw kind met Sim Only nog steeds internetten wanneer de MB-bundel op is; de internetsnelheid wordt alleen automatisch vertraagd.

 

sim only gezin mamameteenblog.nl

 

 

Sim Only: welk abonnement past bij mij?

Bij KPN kun je kiezen uit zes voordelige Sim Only abonnementen. Maar welk abonnement past het beste bij jou of je kind?

Wij helpen je kiezen.

Vind je internetten op je telefoon maar niks en bel je vaak en lang met bijvoorbeeld je zus en (schoon)moeder?

  • Dan is een Sim Only abonnement met onbeperkt bellen wat jij nodig hebt.

Zit jouw dochter de hele dag te Whatsappen met haar vriendinnetjes en kijkt ze graag make-upvlogs op YouTube? Of is jouw zoon niet van spelletjeswebsites af te slaan?

  • Kies dan een Sim Only abonnement met veel MB’s voor je kinderen. Een bundel van 2 GB is genoeg om onbezorgd te WhatsAppen en daarbij zo nu en dan een foto te sturen.

Ben je vaker online en heb je dus meer MB’s nodig?

  • Voor maar 2 euro per maand extra krijg je bij een bundel van maar liefst 10 GB.

Heb je meerdere Sim Only abonnementen van KPN geregistreerd staan op jouw adres?

  • Dan krijg je van ons ook nog eens dubbel zoveel MB’s! Hiermee kun je eindeloos chatten, FaceTimen, online gamen en YouTube-video’s kijken.

Leuk om te lezen: welke regels hebben wij in huis voor de mobiel.

Extra familievoordeel

Hoe meer producten van KPN je combineert, hoe meer voordelen je krijgt. Dit noemen ze bij KPN, KPN Compleet.

Zo krijg je vijf euro korting op elk Sim Only abonnement dat geregistreerd staat op jouw adres. Ook krijg je bij ieder Sim Only abonnement dubbel zoveel data. Met dubbel zoveel data kun je dus dubbel zoveel WhatsAppen, YouTube-video’s kijken en Netflix’en op je mobiel.

MB’s delen: het nieuwe zakgeld

Ook kun je onbeperkt bellen met de telefoonnummers op jouw adres én onderling MB’s delen. Heeft jouw zoon of dochter met die steengoede rapportcijfers wel een extraatje verdiend? Geef hem of haar dan zakgeld in de vorm van een surfsessie op het wereldwijde web met de MB’s die jij toch niet gebruikt.

Voor welk Sim Only abonnement ga jij?

 Dit artikel bevat afbeeldingen van Shutterstock.com

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »
juiste lingerie of ondergoed voor de juiste outfit mamameteenblog

De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Buikgriep volle wasmand mamameteenblog.nl
Een aanval van het buikvirus én mijn truc voor een overvolle wasmand

Wanneer je mij had gevraagd of ik het had zien aankomen, dan had ik nee gezegd. Ja, we waren een...

Sluiten