Mijn Zwangerschap | Zwanger in week 31

Last Updated on 24 oktober 2022 by Barbara

Zomer 2014 zwanger week 31: De tijd vliegt! 
Alweer in week 31 van mijn zwangerschap. Wat een tempo zit erin deze keer. Manlief is vandaag bezig met de babykamer. Er worden netjes dubbele ramen in gezet. En ook de muren worden nog een keer geverfd. Het is niet zo’n heel groot kamertje. Dus we willen de boel lekker licht houden. We verven 1 muur een donkere taupe kleur en de rest wit.

zwanger week 31 mamameteenblog.nl

Het babykamertje

Op de vloer hebben we mooie eikenhouten planken liggen, welke trouwens de hele eerste verdieping beslaan.
Waar ik bij mijn oudste dochter het mooi om donkere meubeltjes te hebben, neig ik nu naar wit. De donker gebeitste kast wordt dan nu ook geverfd en zodra dat klaar is, wordt het een ritje IKEA voor een commode-achtig kastje.
Ik zeg Commode-achtig omdat een gewone maat commode echt te groot is voor het kamertje. Eerder was dit kamertje eerder de babykamer van onze jongste dochter. We hadden hier een koloniaal dressoirtje voor gebruikt die we daarvoor hadden gekocht als televisiemeubeltje voor de woonkamer. Deze voldeed echt prima.
Maar tja, die hadden we net een paar weken voor ik de positieve zwangerschapstest in mijn handen had, verkocht.
Beetje jammer, maar goed, wat ik nu in mijn hoofd heb, zal prima voldoen.

De meidenkamer

De meidenkamer is zo goed als klaar. Ze willen voorlopig bij elkaar op de kamer. Dat is natuurlijk helemaal prima. We hebben een leuk stapelbed gekocht, die toch bedacht niet meer bij elkaar op de kamer te willen, de bedden makkelijk te scheiden zijn. Ook is er een wand lekker roze geverfd. Kortom een ​​echte meidenkamer geworden. Waar ze ook graag spelen. De babykamer klaar is, zal ik foto’s van beide kamers laten zien.

Lees hier hoe week 33 is verlopen.

De kinderwagen

Dan nu de babykamer afmaken. Mijn babyuitzet is al aardig op weg. Bedankt, aan mijn zus 🙂
En nog de kinderwagen…niet een nieuwe, maar wel een goede wagen.
We hebben bij de dames een Bugaboo Cameleon gehad. Wat een heerlijke wagen was dit.
Maar goed deze heb ik in 2007 gekocht. En ook weer iemand anders blij mee gemaakt. En in de tussentijd is er wel wat veranderd (lees: verbeterd). Ik heb dat de Joolz ook een goede wagen is. Ik ben nog zoekende. Mocht er nog iemand een tip hebben, dan hoor ik deze graag!

O ja en we krijgen een jongen. Spannend!

Hier een informatief filmpje over de zwangerschapsweek 31.

https://youtu.be/SIt2E2UOEW0
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 gedachten over “Mijn Zwangerschap | Zwanger in week 31”

  1. Het gaat goed. De bevalling is uiteindelijk een keizersnede geworden. Wat achteraf volgens de gyneacoloog een goede keus is geweest, daar ik veel littekenweefsel had van de vorige ks. Met Liam gaat het ook weer goed, na een weekje ziekenhuis ivm een verwaarloosde reflux. Iedereen blij en alles vindt nu zijn plekje.
    Bedankt voor de belangstelling!

    Beantwoorden

Plaats een reactie