Bespaar Continu NL
Persoonlijk Zwangerschap

Zwanger week 31

17 mei 2014

Zomer 2014 zwanger week 31: De tijd vliegt! 
Alweer in week 31 van mijn zwangerschap. Wat een tempo zit erin deze keer. Manlief is vandaag bezig met de babykamer. Er worden netjes dubbele ramen in gezet. En ook de muren worden nog een keer geverfd. Het is niet zo’n heel groot kamertje. Dus we willen de boel lekker licht houden. We verven 1 muur een donkere taupe kleur en de rest wit.

 

zwanger week 31 mamameteenblog.nl

 

Het babykamertje

Op de vloer hebben we mooie eikenhouten planken liggen, welke trouwens de hele eerste verdieping beslaan.
Waar ik bij mijn oudste dochter het mooi vond om donkere meubeltjes te hebben, neig ik nu erg naar wit. De donker gebeitste kast wordt dan nu ook wit geverfd en zodra dat klaar is, wordt het een ritje IKEA voor een bedje en een commode-achtig kastje.
Ik zeg Commode-achtig omdat een gewone maat commode echt te groot is voor het kamertje. Voorheen was dit kamertje eerder de babykamer van onze jongste dochter. We hadden hier een koloniaal dressoirtje voor gebruikt die we jaren daarvoor een keer hadden gekocht als televisie-meubeltje voor de woonkamer. Deze voldeed echt prima.
Maar tja, die hadden we net een paar weken voor ik de positieve zwangerschapstest in mijn handen had, verkocht.
Beetje jammer, maar goed, wat ik nu in mijn hoofd heb, zal prima voldoen.

 

De meidenkamer

De meidenkamer is nu zo goed als klaar. Ze willen voorlopig bij elkaar op de kamer. Dat is natuurlijk wat ons betreft helemaal prima. We hebben een leuk stabelbed gekocht, die mochten ze toch besluiten niet meer bij elkaar op de kamer te willen, de bedden makkelijk te scheiden zijn. Ook is er een wand lekker roze geverfd. Kortom een echte meidenkamer geworden. Waar ze ook graag spelen. Zodra de babykamer klaar is zal ik fotoˋs van beiden kamers showen.

De kinderwagen

Dan nu de babykamer afronden. Mijn babyuitzet is al aardig op weg. Thanx to my sis 🙂
En nog de kinderwagen…niet een nieuwe, maar wel een goede wagen.
We hebben bij de dames een Bugaboo Cameleon gehad. Wat een heerlijke wagen was dit.
Maar goed deze heb ik in 2007 gekocht. En ook weer iemand anders blij mee gemaakt. En in de tussentijd is er wel het 1 en ander veranderd (lees:verbeterd).  Ik heb begrepen dat de Joolz ook een superwagen is. Ik ben nog zoekende.  Mocht er nog iemand een tip hebben, dan hoor ik deze graag!

O ja en we krijgen een jongen. Spannend!

Hier een informatief filmpje over de zwangerschap week 31.

Lees hier hoe het met de zwangerschap is gegaan in week 33 + Echo.

 

Facebook Comments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Zwanger 17 weken van mijn derde kindje - Mama met een Blog 10 december 2016 at 15:44

  […] Meer lezen over mijn zwangerschap? Lees hoe mijn zwangerschap verliep in week 31. […]

 • Reply Barbara Barendse 25 oktober 2014 at 08:41

  Het gaat goed. De bevalling is uiteindelijk een keizersnede geworden. Wat achteraf volgens de gyneacoloog een goede keus is geweest, daar ik veel littekenweefsel had van de vorige ks. Met Liam gaat het ook weer goed, na een weekje ziekenhuis ivm een verwaarloosde reflux. Iedereen blij en alles vindt nu zijn plekje.
  Bedankt voor de belangstelling!

 • Reply Anoniem 22 mei 2014 at 23:23

  Het wordt of is een gezellige boel bij jullie, iedereen zwangerd mee. Geweldig. X mama

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:
  Lees vorig bericht:
  5 alternatieven hoofdluis mamameteenblog
  5 Alternatieven tegen Hoofdluis

  Daar sta je dan, net uit bed en een beetje slaperig hoofd nog. Ochtendspits begint, kinderen uit bed. En dan...

  Sluiten