zwanger week 31 mamameteenblog.nl

Zwanger week 31

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Zomer 2014 zwanger week 31: De tijd vliegt! 
Alweer in week 31 van mijn zwangerschap. Wat een tempo zit erin deze keer. Manlief is vandaag bezig met de babykamer. Er worden netjes dubbele ramen in gezet. En ook de muren worden nog een keer geverfd. Het is niet zo’n heel groot kamertje. Dus we willen de boel lekker licht houden. We verven 1 muur een donkere taupe kleur en de rest wit.

 

zwanger week 31 mamameteenblog.nl

 

Het babykamertje

Op de vloer hebben we mooie eikenhouten planken liggen, welke trouwens de hele eerste verdieping beslaan.
Waar ik bij mijn oudste dochter het mooi vond om donkere meubeltjes te hebben, neig ik nu erg naar wit. De donker gebeitste kast wordt dan nu ook wit geverfd en zodra dat klaar is, wordt het een ritje IKEA voor een bedje en een commode-achtig kastje.
Ik zeg Commode-achtig omdat een gewone maat commode echt te groot is voor het kamertje. Voorheen was dit kamertje eerder de babykamer van onze jongste dochter. We hadden hier een koloniaal dressoirtje voor gebruikt die we jaren daarvoor een keer hadden gekocht als televisie-meubeltje voor de woonkamer. Deze voldeed echt prima.
Maar tja, die hadden we net een paar weken voor ik de positieve zwangerschapstest in mijn handen had, verkocht.
Beetje jammer, maar goed, wat ik nu in mijn hoofd heb, zal prima voldoen.

 

De meidenkamer

De meidenkamer is nu zo goed als klaar. Ze willen voorlopig bij elkaar op de kamer. Dat is natuurlijk wat ons betreft helemaal prima. We hebben een leuk stabelbed gekocht, die mochten ze toch besluiten niet meer bij elkaar op de kamer te willen, de bedden makkelijk te scheiden zijn. Ook is er een wand lekker roze geverfd. Kortom een echte meidenkamer geworden. Waar ze ook graag spelen. Zodra de babykamer klaar is zal ik fotoˋs van beiden kamers showen.

De kinderwagen

Dan nu de babykamer afronden. Mijn babyuitzet is al aardig op weg. Thanx to my sis 🙂
En nog de kinderwagen…niet een nieuwe, maar wel een goede wagen.
We hebben bij de dames een Bugaboo Cameleon gehad. Wat een heerlijke wagen was dit.
Maar goed deze heb ik in 2007 gekocht. En ook weer iemand anders blij mee gemaakt. En in de tussentijd is er wel het 1 en ander veranderd (lees:verbeterd).  Ik heb begrepen dat de Joolz ook een superwagen is. Ik ben nog zoekende.  Mocht er nog iemand een tip hebben, dan hoor ik deze graag!

O ja en we krijgen een jongen. Spannend!

Hier een informatief filmpje over de zwangerschap week 31.

Lees hier hoe het met de zwangerschap is gegaan in week 33 + Echo.

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

3 gedachten over “Zwanger week 31”

  1. Het gaat goed. De bevalling is uiteindelijk een keizersnede geworden. Wat achteraf volgens de gyneacoloog een goede keus is geweest, daar ik veel littekenweefsel had van de vorige ks. Met Liam gaat het ook weer goed, na een weekje ziekenhuis ivm een verwaarloosde reflux. Iedereen blij en alles vindt nu zijn plekje.
    Bedankt voor de belangstelling!

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
5 alternatieven hoofdluis mamameteenblog
5 Alternatieven tegen Hoofdluis

Daar sta je dan, net uit bed en een beetje slaperig hoofd nog. Ochtendspits begint, kinderen uit bed. En dan...

Sluiten