Zo maak je zelf een hip geboortekaartje [TIP]

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 25 april 2023 by Barbara

zelf een hip geboortekaartje maken mamameteenblog.nl

Jouw kleintje wordt bijna geboren, dus het is een tijd vol magische momenten. Spannend! Als het zo ver is wil je het grote nieuws natuurlijk zo snel mogelijk met de wereld delen. En hoe kun je dit nu beter met je vrienden en familie delen dan met een mooi geboortekaartje? Het is de eerste keer dat je de naam van je kleintje op papier ziet en het is een mooi aandenken aan deze fijne tijd. Maar, hoe zorg je nu voor een hip geboortekaartje en waar haal je de inspiratie vandaan? We vertellen het je met liefde!

Laat je inspireren

Ben je in verwachting van een meisje? Dan mag je aan de slag gaan om geboortekaartjes voor een meisje te kopen! Je wilt natuurlijk graag een geboortekaartje maken dat helemaal bij jullie past. Je denkt misschien al gauw aan de kleur roze, maar er zijn nog heel veel andere zoete designs beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een geboortekaartje in de vorm van een regenboog met rosé goudfolie? Zo mooi!

Ben je in verwachting van een jongetje? Ook aan hen hebben we gedacht. Een kaartje op echt berkenhout met een stoer bos thema of in minimalistische stijl is helemaal hip. Neem lekker de tijd om je te laten inspireren met al het moois op het internet.

Trends voor een hip geboortekaartje

Of je nu kiest voor een kaartje met velvet look, een uniek ‘in to the wild’ thema of juist een warm thema met gave bohemien kleuren, er is zoveel moois beschikbaar. En wist je dat je deze kaartjes ook nog eens helemaal kunt aanpassen met bijvoorbeeld een foliedruk? Dit is een mooi glimmend laagje bovenop jouw zelfontworpen geboortekaartje. Denk bijvoorbeeld aan goudfolie, zilverfolie of zwarte folie. Of probeer ze allemaal en bestel een proefdruk van je eigen hippe geboortekaartjes, zodat je thuis rustig kunt bekijken welke je het mooist vindt!

Lekker creatief zijn

Maak een hip geboortekaartje helemaal zoals je zelf wilt! Er zijn geen harde regels verbonden aan hoe je het nieuws van je wondertje met de wereld moet delen. Het is natuurlijk wel leuk om de naam, geboortedatum, lengte en gewicht te vermelden, maar ook hierin ben je vrij. Dat is wel zo fijn! Je kunt ook een foto van je kleintje toevoegen om het geboortekaartje extra speciaal te maken. Of, denk aan een leuke quote of lief verhaaltje wat je erbij kunt vermelden. Wanneer je geboortekaartje helemaal naar wens is, vergeet dan zeker geen mooie bijpassende envelop te kiezen met bijvoorbeeld een gouden inlay. Als finishing touch kun je kiezen voor een sluitzegel met hartjes en foliedruk in jouw favoriete kleur. En tada, jouw mooie geboortekaartje is geboren. Geniet ervan!

Zo maak je zelf een hip geboortekaartje mamameteenblog.nl
Bol AlgemeenBol Algemeen

Plaats een reactie