Zo kleed jij je goed na de zwangerschap

Last Updated on 30 april 2023 by Barbara

Gefeliciteerd, je bent (weer) mama geworden! Krijg je de aangekomen kilo’s er lastig af? Dan ben jij niet de enige. Het is heel normaal dat je lichaam verandert na de zwangerschap. Ook met een aantal kilo’s extra mag jij trots zijn op je lichaam. Kleed je daarom goed en straal vol zelfvertrouwen als verse moeder! Hier lees je hoe jij je ondanks deze extra kilo’s je goed kunt kleden.

kleed je na zwangerschap mamameteenblog.nl


Lichaamstype
Het is belangrijk dat wanneer je je kleed je bij de soort kleding let op welk lichaamstype je hebt. Jouw lichaamstype kan veranderen na een zwangerschap. Waar je eerst een peervormig figuur had kan je nu meer een appel figuur hebben. Beide figuren zijn mooie figuren, maar hebben een andere manier van kleden nodig. Zo is het belangrijk om met een peer figuur de aandacht te trekken naar de bovenkant van je lichaam. Zo lijkt de onderkant van je lichaam minder groot.

Winkel
Bij het kiezen van goede kleding is het verstandig om een winkel te kiezen die gespecialiseerd is in kleding voor grotere maten. Dit soort kleding past vaak een stuk mooier. In gebruikelijke winkels heb je ook afdelingen voor grotere maten, maar dit zijn vaak alleen grotere maten van de gebruikelijke maten. Dit is niet goed aangepast op een lichaam met meer rondingen van een zwangerschap. Een goede winkel hiervoor is Happy Size. Bij de webshop Happy Size kan je ook advies krijgen per lichaamstype via de shop by shape. De webshop heeft een groot aanbod qua kleding zoals schoenen, jurken, jassen en ondermode. Bovendien heeft de webshop regelmatig goede acties, waardoor je niet veel geld kwijt bent aan goede kwaliteit kleding.


Voel je fit
Als je gelukkig bent met je nieuwe gewicht hoef je niet af te vallen. Het is wel belangrijk dat jij je weer fit gaat voelen. Door je fit te voelen krijg je ook meer zelfvertrouwen. Hierdoor straal jij en staat je kleding nog beter. Daarnaast is het gezond! Door de zwangerschap en de bevalling kan je conditie achteruit zijn gegaan. Door weer aan je conditie te werken kan je een fitte moeder zijn die actief kan spelen met haar baby.

Twijfel je over welke kleding jij moet kopen? Bij Happy Size kan je makkelijk je maat vinden met de maattabellen. Je kunt ook meerdere maten kleding bestellen als je twijfelt. De verkeerde maat kan je makkelijk gratis retourneren. Wil je niet meer terug naar je oude gewicht? Geef dan je oude kleding weg. Dan heb je weer ruimte voor nieuwe kleding.

Goed kleden na de zwangerschap Mamameteenblog.nl
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Plaats een reactie