fbpx

Shoptips: Lifestyle webwinkels met accessoires voor kinderen

Winkelen online is hot en noodzakelijk voor bijna elke mama met kleine kinderen. Zoals ik al wel eens verteld heb op mijn blog heb ik een paar jaar geleden ook een webwinkel gehad met meisjesaccessoires Barbarelle.nl. Helaas heb ik door omstandigheden hier mee moeten stoppen, maar mijn oog heeft nog steeds een zwak voor leuke kinderaccessoires. Een speldje in het haar of een vlinderstrikje boven een jongensblouse kan een outfit zoveel meer geven.

shoptips mamameteenblog.nl

 

Webwinkels in het zonnetje

 

Dus deze keer wil ik graag twee webwinkels onder de aandacht brengen die wat mij betreft wat meer in het zonnetje mogen worden gezet. Het leuke van deze webwinkels vind ik dat de dames die deze webwinkels beheren, ook zelf de produkten maken. Neem gerust een kijkje in de onderstaande webwinkels!

 

Meas Babygoodies

 

mamameteenblog.nl meas logo

 

Bij Meas babygoodies vind je een assortiment aan speenkoorden, haarbandjes, rammelaars en kamerslingers. Mealynn, moeder van twee stoere boefjes en woonachtig in het gezellige Den Haag is bedenker en eigenaar van Meas Babygoodies. alles wat je hier vindt maakt ze zelf, geïnspireerd door de mooie kleine dingen uit de omgeving en de natuur.

meas babygoodies mamameteenblog.nl

De kleine wisselende collectie die op dit moment bestaat uit speenkoorden, haaraccessoires, rammelaars en kinderkamerslingers hebben een basic uitstraling en worden gemaakt van pure materialen zoals hout, leer, stof ed. De goodies zijn stuk voor stuk uniek en worden met veel zorg, liefde en preciezie in elkaar gezet. En alles natuurlijk van de beste kwaliteit. Dat zie je en dat voel je.

meas babygoodies mamameteenblog.nl

Elke goodie is leuk om te krijgen of te geven en ook nog eens heel mooi om te zien. En zeg nou zelf DAT wil toch elke mama (to be)!

De KidsFabriek

de kidsfabriek mamameteenblog.nlAls moeder van 2 kinderen en met een parttime baan in het toerisme heeft deze dame toegegeven aan de behoefte om creativiteit en ondernemen samen te laten gaan. De wens om een eigen webwinkel te beginnen heeft ze omgezet in De Kidsfabriek, een webwinkel met accessoires en lifestyle producten voor baby’s en kids!  Aan de hand van eigen ideeën ontwikkeld ze produkten, zoals haaraccessoires, maar ze koopt ook lifestyle produkten in. Dit om zo een leuk mogelijke gevulde webshop te krijgen met zelfgemaakte haaraccessoires en lifestyle producten!

kidsfabriek mamameteenblog.nl

 

Heb ik je al een beetje nieuwsgierig gemaakt? Neem gerust een kijkje in deze webwinkels! Hoe leuk is het om de outfits van je kinderen met een paar mooie accessoires uit deze webwinkels compleet te maken.

 

 

Ook een leuke shoptip?

Weet je ook een leuk tip voor een webwinkel en mag deze ook eens in het zonnetje worden gezet? Neem contact op met Mamameteenblog.nl via info@mamameteenblog.nl.

Dit artikel is deels door samenwerking ontstaan.

 

 

 

1 gedachte over “Shoptips: Lifestyle webwinkels met accessoires voor kinderen”

Een reactie plaatsen

Lees vorig bericht:
De blogger en de blog dejlig.nl mamameteenblog.nl
De blogger en de blog: Dejlig.nl

In de blogger en de blog dit keer Karen en haar blog Dejlig.nl. Zoals Karen zelf zegt op haar blog:...

Sluiten