Een krijtstifttekening op je raam van Krijtstifttekening.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 5 november 2023 by Barbara

Ik kan denk ik wel zeggen dat het een hype is. Ik kom het overal tegen. En zelfs de TNT post heeft een actie met de krijtstiften! Het is dan ook erg leuk die krijtstiften. Ik heb altijd wel iets gehad met letters schrijven met de hand. Het was dan ook extra leuk toen Ceciel van  de webshop krijtstifttekening.nl mij vroeg of ik het leuk vond om een raamtekening van haar te proberen.

krijtstifttekening-mamameteenblog

Tekeningen en thema’s op Krijtstiftekening.nl

Nog best lastig kiezen in deze leuke webwinkel, want er zijn zoveel leuke tekeningen te vinden. Je hebt verschillende thema`s. Zoals de herfst en de winter, maar er ook komen ook thema`s voorbij zoals Quotes of Vogeltjes. Ikzelf heb gekozen voor de Herfst tekening.

Varianten krijtstifttekening

Het bestellen van een tekening online is makkelijk. Na de bestelprocedure krijg je de tekening in je mailbox. In dit bestand zit de tekening in twee varianten toegevoegd. Een grote en een kleine variant. Heel handig, want op deze manier kun je dezelfde tekening zowel op grote als op kleine ramen gebruiken. Je kunt hem ook in spiegelbeeld afdrukken. In eerste instantie trok dat niet echt mijn aandacht, maar later dacht ik dat het heel handig is, want je kan dan zelf beslissen of je de tekst op het raam voor de mensen buiten of de mensen binnen wilt maken. Slim, toch?

Hoe doe je dat?

Zelf heb ik gekozen voor de kleine variant, omdat ik het eerst eens wilde proberen. Je plakt de tekening op het raam aan de buitenkant met wat tape en dan kun je aan de andere kant (lekker binnen) heel makkelijk de tekening overtrekken met je krijtstift. Deze stiften zijn overigens vrij makkelijk verkrijgbaar, zowel bij de boekhandels als  bij Bol.com. Ik heb voor wit gekozen, maar ze zijn er in vele kleuren.

Al snel zag mijn lieve meisje mij bezig op het raam en wilde ze het zelf ook proberen. Ik moet zeggen, het is niet moeilijk, maar het vergt wel even een beetje inspanning en concentratie. Maar als je het gevoel te pakken hebt, is het verslavend. Ik wilde meteen meer. Meer tekenen op het raam. En dat wilde mijn meiden ook.

krijtstifttekening-1-mamameteenblog

Het op de ramen tekenen vond ik best nog spannend, want krijg je het er ook weer makkelijk af? Maar daar had ik mij geen zorgen over hoeven maken. Dat ging heel simpel met wat water en een doekje! Easy.

Ik moet zeggen, de smaak heb ik wel te pakken van het tekenen met de krijtstift op het raam. Krijtstifttekeningen maken is leuk! Wil jij het ook eens proberen? Neem dan eens een kijkje bij krijtstifttekening.nl van Ceciel, het is een bezoekje waard!

3 gedachten over “Een krijtstifttekening op je raam van Krijtstifttekening.nl”

  1. Ik heb het inderdaad veel gezien, onder andere bij mijn buren. Waardoor ik het zelf ook ging proberen, dat ging niet zoals gepland.. per ongeluk op mijn nieuwe gordijnen getekend (paar vlekjes). Zwarte gordijnen met witte vlekken was niet echt waar ik naar op zoek was.. gelukkig stond er op de webwinkel, waar ik ze gekocht had, dat het met een vochtige doek schoon te maken is! Het is er nu dus uit, maar voor de volgende jaren, gordijnen omhoog!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie