Bespaar Continu NL
De Blogger en de Blog

De blogger en de blog: Little Family of 3

31 januari 2017

Vandaag staat Sarah en haar blog Little Family of 3 centraal in de blogger en de blog. Op deze personal-/ lifestyleblog deelt Sarah artikelen oa over haar gezin, make-up, uitstapjes en het grote avontuur van een nieuw huis. Vind jij het ook leuk om te weten wat haar antwoorden zijn? 

 

De blogger en de blog little family of 3 mamameteenblog.nl De blogger en de blog little family of 3 mamameteenblog.nl 2

Introductie de Blogger

 • Naam: Sarah Hanssens
 • Leeftijd: 28
 • Woonplaats en/of Provincie: Melle, Oost-Vlaanderen, België
 • Beroep: Administratief bediende

 

De blogger en de blog little family of 3 mamameteenblog.nl 1

Introductie Blog

 • Naam: Little Family of 3
 • Niche: Personal Lifestyle
 • Sinds Wanneer: +/- September 2014

Social Media:

 • nvt

 

De  Vragen aan Sarah:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Een paar maanden na de geboorte van mijn dochter leek het me fijn om een plekje te hebben waar ik haar groeiproces, haar avonturen op kon neerpennen. Dit werd dan de geboorte van Little Family of 3. Uiteindelijk bleek het wel iets te worden dat ik graag deed en groeide het tot wat het nu is. Een personal lifestyle blog.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Overal zo’n beetje, ik schrijf zowel aan de eettafel, in de zetel als aan mijn bureau. ^^

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Dat is een moeilijke want ik heb dat eigenlijk nog nooit echt bijgehouden hoeveel tijd ik spendeer aan alles dat met de blog te maken heeft. De ene week is dat ook al wat meer dan de andere week, afhankelijk van hoeveel tijd en soms ook zin ik heb. Ik denk dat het gemiddeld zo’n uur of twee per dag is.

Wat maakt jou Blog uniek?

De blog is nog volop in de groei en ik heb nog een aantal ideeën van welke kant ik er mee uit wil. Alleen moet ik het dus nog even goed uitwerken en ja, ermee van start gaan eigenlijk. Zo wil ik eigenlijk meer in de richting gaan van kidsfashion, dit uiteraard samen met de huidige onderwerpen die nu al lopen op mijn blog.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Dan moet ik toch wel zeggen de brief aan mijn dochter voor haar tweede verjaardag. Telkens ik hem lees smelt ik alweer opnieuw en denk ik aan het cliché “kindjes worden toch snel groot”. Het is echt zo, je moet echt van alle momenten genieten, voor je het weet zijn ze groot. http://www.littlefamilyof3.be/liefste-enora-2-jaar/

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Mag ik maar 1 ding kiezen? Het eerste waar ik aan denk zijn foto’s nemen en het bewerken van die foto’s. Daar heb ik namelijk nog wel wat te leren dus vind ik het leuk om daar vaak mee bezig te zijn en om daarin te groeien.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

In het begin dat ik blogde waren mijn foto’s niet erg geweldig, ook gebruikte ik zowel liggend als staande foto’s en daar ben ik nu wel van afgestapt. Ik denk wel dat ik intussen al gegroeid ben als het over mijn foto’s gaat.

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

Zelf contact opnemen met persbureaus. Sommige vinden het not done om zelf persbureaus te contacteren maar ik zie er alleen voordelen in. Als je blog niet groot genoeg is hoor je dat vanzelf, maar velen nemen je gewoon op in hun persbestand zodat je op de hoogte kan blijven van de nieuwigheden.

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Mag ik hier maar één blog noemen? Ik lees voornamelijk graag de blog Pinkit.nl, hele fijne blog.

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

De grotere bloggers en wat hun tips zijn om te groeien, wat hun succes gebracht heeft, …

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Leuke samenwerkingen, leuke nieuwe mensen ontmoet op events, …

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Verder groeien uiteraard en gewoon beter worden in het bloggen.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Ik ben nogal vrij obsessief en wil dus altijd alles tot in de puntjes in orde hebben als ik iets plan (bv. Een verjaardagsfeestje) en als ik iets wil dat wil ik het graag nu en direct, niet de volgende dag … Als er iets gaat plaatsvinden binnen een jaar dan ben ik ook iemand die dat vanaf nu al gaat plannen, info opzoeken, … tot het zover is.

Nawoord van Barbara:

Bedankt Sarah, voor het invullen van je vragen. Ik vond het leuk om te lezen over de ontwikkeling die je doormaakt met betrekking tot de foto’s op jouw blog. Dat vind ik zelf namelijk ook echt heel erg leuk om te doen. Er is ook zoveel over te leren en ontdekken. Vind je niet?

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Annemieke en haar Blog Eethetbeter.nl.

Ps. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Daarnaast kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram

 

Facebook Comments

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply De blogger en de blog: Moonoloog.nl - Mama met een Blog 2 februari 2017 at 06:01

  […] Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Sarah en haar Blog Little Family of 3. […]

 • Reply Vlijtig Liesje 31 januari 2017 at 11:19

  Wat leuk dat foto’s maken de favoriet is! Dat is bij mij dan weer niet; ook omdat ik niet zo handig ben met foto’s maken. Een foto maken is voor mij maar een klein onderdeel van de post.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…De legging maakt comeback als broekMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:
  Lees vorig bericht:
  De blogger en de blog eet het beter 1 mamameteenblog.nl
  De blogger en de blog: Eethetbeter.nl

  Annemieke en haar blog Eethetbeter.nl staan vandaag in 'de picture' van de rubriek de blogger en de blog. De naam...

  Sluiten