zwanger week 38 mamameteenblog.nl

Zwanger week 38

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Zomer 2014. Het is stil in mij. Het kleine mannetje heeft afgelopen daagjes duidelijk minder zin in een kleine work-out.
Sinds gister is het ook een stuk stiller in mijn hoofd.
De nieuwe afspraak bij de gynaecoloog gaf duidelijkheid.
Zij zag nu ook in dat het gekkenwerk is om zoˋn groot kind eruit te werken als het de vorige keer duidelijk niet gelukt is.

zwanger week 38 mamameteenblog.nl

 

Een datum prikken

Dus we konden een datum prikken voor een geplande keizersnede.
Het voelt als een opluchting.
Maar wat als het nu eerder komt, dacht ik nog.
Ik merk dat ik dat geen probeem vind. Dan doe ik het zelf.
Wel met een duidelijk geboorteplan.

Het heeft een knop in mijn hoofd omgezet en kan het nu loslaten.
Het gaat zoals het gaat, maar wel zoveel mogelijk op mijn manier.
Haha, met nooduitgang en al.

Iedereen is zo knuffelig

Maar ligt het nu aan mij of is iedereen veel knuffeliger geworden, afgelopen dagen?
De kinderen raken mij of mijn buik continue aan, eventjes in het voorbijgaan.
Ik krijg ook de mooiste tekeningen ( zie bovenaan) en ook worden er hele liedjes en verhaaltjes verteld aan mijn buik.
De kat Scuba is niet uit mijn buurt te slaan. Ze is zelfs waaks aan het worden, staat op de uitkijk in de tuin en ik hoor haar grommen als er iets bedreigends lijkt te komen.
Denk aan een gevaarlijke kikker of een flinke windvlaag.
Mijn lief stuurt mij continue berichtjes of het allemaal nog gaat en gooit zijn rooster meteen om als het nodig is.
Het voelt fijn.

De hormonen doen hun werk. De knop in mijn hoofd is omgezet, eindelijk, nu nog heel eventjes broeden…

Mamameteenblog handtekening

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

2 gedachten over “Zwanger week 38”

  1. Wie weet meldt de kleine zich snel. Je hoort wel eens vaker dat mensen en vooral dieren zulke dingen (onbewust) aanvoelen. Succes met de laatste loodjes. Fijn dat je rust hebt.

  2. Ik ben blij voor je lieverd dat het een beetje in rustiger vaarwater is gekomen. Nu op het groene licht wachten , zo van u kunt nu doorgaan, laat maar komen. Lief dat je gezinnetje jou en kleine man koestert. Bij ieder telefoontje spring ik nu ook gelijk op, je weet maar nooit. Frans mag maar 1 wijntje drinken 's avonds anders kan hij niet achter het stuur als het zover is haha!! Lieffie ik ga vreselijk aan je denken en bel me als je me nodig hebt oké? dikke knuffel, mama.

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Zwanger week 37/38

Zomer 2014. Ik sta buiten in de tuin, met mijn voeten op de koele tegels. Het is al laat, zo...

Sluiten