Mommy needs a break!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 10 december 2021 by Barbara

Ondertussen in de derde week van de vakantie. Met een vinger volgt Mylène de druppels regen die van het raam afglijden. Ze heeft voor haar rapportgeld een skateboard gekocht en je snapt hem al, als het regent kun je niet buiten skateboarden en in huis skateboarden doet het gemoed van deze mommy geen goed.

Inhoud

Mommy overload

Mommy`s gemoed is trouwens toch al niet om over naar huis te schrijven.
Op zich vermaken we ons best, er komen vriendjes en vriendinnetjes spelen en ook het knutselen en cakejes bakken verveelt nog niet. Gelukkig!
Maar ik merk toch een lichtelijk overload.

Hoe?

Nou als je in de ochtend de melk van de pap braaf over het brood staat te gieten in plaats van in het papbord, dan noem je dat mommy overload!

Of als je in de auto zit bij het stoplicht en denkt: he, ik sta te ver van het knopje om er op te kunnen drukken, hoe ga ik dit nu doen? O, nee ik ben niet op de fiets… Duh! Overload!

En als je met de kinderen even weg moet met de auto en alles zit braaf in zijn stoeltje en je kijkt achterom van je stoel en ziet 3 verbaasde koppies. Huh? Wat? Ah, ik zit op de bij-rijderstoel! De auto rijdt niet vanzelf, mam! Duh! Overload!

Jaja, mommy needs a break!
Gelukkig komt ie er ook snel aan. Nog even volhouden en misschien kunnen de kids me af en toe helpen in huis. Of niet.


Ik wens iedereen een fijne zomerbreak!

2 gedachten over “Mommy needs a break!”

Plaats een reactie