Hoe gaat het nu met Liam?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Last Updated on 7 december 2021 by Barbara

Afgelopen week was ik weer wat foto`s aan het bekijken op mijn telefoon. En bij het terug scrollen zag ik hoe hard hij was gegroeid. Afgelopen weekend was hij precies acht maanden.
Voor de oplettende mama`s: Ja, hij zit nu in zijn 8 maanden sprong! (help!)

Liam, wat een vent!

Hij weegt nu ruim 10 kg en heeft kledingmaatje 80.
Ja, ik weet het, het is al een echte kerel. Of gewoon een hele grote baby!
Sinds dit weekend is het echte kruipen begonnen, hij kon al lekker scharrelen door het huis, omdraaien en een beetje tijgeren, maar nu.. hij gaat steeds sneller door het huis heen. Dus weer op zoek naar traphekjes!
Ook de maxi-cosy wordt nu een beetje te klein, ik heb echt het gevoel dat ik hem erin moet duwen.
Wat overigens wel een grappig effect geeft. Voor de toeschouwer voornamelijk, Liam vindt het iets minder grappig.
Dus ook op zoek naar een nieuw autostoeltje!

Borstvoeding?

Borstvoeding? Ja, ook dat gaat eigenlijk nog prima, zo`n twee keer per dag en wat flesvoeding ernaast.
En zo lang het goed gaat, vind ik het prima!
Eten kan hij als de beste, hij kijkt ondertussen het uit mijn mond en hij wil dan ook alles proberen. Ik merk dat hij de potjes niet echt wat vindt (ik trouwens ook niet, ik voer het nu aan mijn kat, haha) of mijn zelf-gepureerde-babyeten, maar hij wil het echte werk. Echte pasta, lekkere gekookte of gebakken aardappeltjes, wat suf gekookte broccoli en ook een lekker knakworstje is hemels voor hem.
Ondertussen is het nu geen klein baby`tje meer, maar meer een flinke knuffelbeer! Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar het gaat allemaal zo snel!

Reflux en Medicatie.

Met de medicatie voor de reflux zijn we nu ruim een maand gestopt. Dat is best een tijd dat hij het nodig heeft gehad, nadat hij uit het ziekenhuis is gekomen.
Hij spuugt nog wel wat, hoor. Voornamelijk vloeistoffen of wat vloeibaar voedsel, maar over het algemeen gaat het heel goed. Hij heeft in elk geval geen pijn meer en dat was voor ons de belangrijkste reden om te stoppen.

Nu het slapen nog! Lieve help, wie heeft er een gouden tip! Ik houd mij aanbevolen. Ah, eerlijk gezegd gaat het met kleine sprongetjes beter, maar het zou zo fijn zijn om af en toe al een nachtje lekker door te mogen slapen. Dus Liam bij deze, als je dit leest, geef papa en mama een paar nachtjes wat rust,
dan krijg jij een nieuw autostoeltje! (Grapje hoor!)

Na deze opsomming van feiten rondom mijn-bijna-geen-baby-meer Liam, kan ik wel zeggen dat het heel goed gaat met hem.
En aan de twinkeling in zijn ogen vindt hij dat ook!

1 gedachte over “Hoe gaat het nu met Liam?”

  1. Dat zijn nog eens vrolijke kiekjes van een leuke jongen. Ze groeien snel op he!? Voordat je het weet lopen ze al hoor! Geniet ervan:)

    Beantwoorden

Plaats een reactie