Liam een update

Hoe gaat het nu met Liam?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Afgelopen week was ik weer wat foto`s aan het bekijken op mijn telefoon. En bij het terugscrollen
zag ik hoe hard hij was gegroeid. Afgelopen weekend was hij precies acht maanden.
Voor de oplettende mama`s: Ja, hij zit nu in zijn 8 maanden sprong! (help!)

hoe gaat het nu met Liam Mamameteenblog.nl

Liam, wat een vent!

Hij weegt nu ruim 10 kg en heeft kledingmaatje 80.
Ja, ik weet het, het is al een echte kerel. Of gewoon een hele grote baby!
Sinds dit weekend is het echte kruipen begonnen, hij kon al lekker scharrelen door het huis, omdraaien en een beetje tijgeren, maar nu.. hij gaat steeds sneller door het huis heen. Dus weer op zoek naar traphekjes!
Ook de maxi-cosy wordt nu een beetje te klein, ik heb echt het gevoel dat ik hem erin moet duwen.
Wat overigens wel een grappig effect geeft. Voor de toeschouwer voornamelijk, Liam vindt het iets minder grappig.
Dus ook op zoek naar een nieuw autostoeltje!

Borstvoeding?

Borstvoeding? Ja, ook dat gaat eigenlijk nog prima, zo`n twee keer per dag en wat flesvoeding ernaast.
En zo lang het goed gaat, vind ik het prima!
Eten kan hij als de beste, hij kijkt ondertussen het uit mijn mond en hij wil dan ook alles proberen. Ik merk dat hij de potjes niet echt wat vindt (ik trouwens ook niet, ik voer het nu aan mijn kat, haha) of mijn zelf-gepureerde-babyeten, maar hij wil het echte werk. Echte pasta, lekkere gekookte of gebakken aardappeltjes, wat sufgekookte broccoli en ook een lekker knakworstje is hemels voor hem.
Ondertussen is het nu geen klein baby`tje meer, maar meer een flinke knuffelbeer! Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar het gaat allemaal zo snel!

Reflux en Medicatie.

Met de medicatie voor de reflux zijn we nu ruim een maand gestopt.
Hij spuugt nog wel wat, hoor. Voornamelijk vloeistoffen of wat vloeibaar voedsel, maar over het algemeen gaat het heel goed. Hij heeft in elk geval geen pijn meer en dat was voor ons de belangrijkste reden om te stoppen.

Nu het slapen nog! Lieve help, wie heeft er een gouden tip! Ik houd mij aanbevolen. Ah, eerlijk gezegd gaat het met kleine sprongetjes beter, maar het zou zo fijn zijn om af en toe al een nachtje lekker door te mogen slapen. Dus Liam bij deze, als je dit leest, geef papa en mama een paar nachtjes wat rust,
dan krijg jij een nieuw autostoeltje! (Grapje hoor!)

Na deze opsomming van feiten rondom mijn-bijna-geen-baby-meer Liam, kan ik wel zeggen dat het heel goed gaat met hem.
En aan de twinkeling in zijn ogen vindt hij dat ook!

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »
juiste lingerie of ondergoed voor de juiste outfit mamameteenblog

De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van

Lees verder »

2 gedachten over “Hoe gaat het nu met Liam?”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
doktersassistente mamameteenblog.nl
Eén van de leukste beroepen

  Gisteren was het een dag voor mijn werkgever en zat ik achter de telefoon als doktersassistente.Het vak doktersassistente vind...

Sluiten