Bespaar Continu NL
Familieleven

Hoe gaat het nu met Liam?

24 maart 2015

Afgelopen week was ik weer wat foto`s aan het bekijken op mijn telefoon. En bij het terugscrollen
zag ik hoe hard hij was gegroeid. Afgelopen weekend was hij precies acht maanden.
Voor de oplettende mama`s: Ja, hij zit nu in zijn 8 maanden sprong! (help!)

hoe gaat het nu met Liam Mamameteenblog.nl

Liam, wat een vent!

Hij weegt nu ruim 10 kg en heeft kledingmaatje 80.
Ja, ik weet het, het is al een echte kerel. Of gewoon een hele grote baby!
Sinds dit weekend is het echte kruipen begonnen, hij kon al lekker scharrelen door het huis, omdraaien en een beetje tijgeren, maar nu.. hij gaat steeds sneller door het huis heen. Dus weer op zoek naar traphekjes!
Ook de maxi-cosy wordt nu een beetje te klein, ik heb echt het gevoel dat ik hem erin moet duwen.
Wat overigens wel een grappig effect geeft. Voor de toeschouwer voornamelijk, Liam vindt het iets minder grappig.
Dus ook op zoek naar een nieuw autostoeltje!

Borstvoeding?

Borstvoeding? Ja, ook dat gaat eigenlijk nog prima, zo`n twee keer per dag en wat flesvoeding ernaast.
En zo lang het goed gaat, vind ik het prima!
Eten kan hij als de beste, hij kijkt ondertussen het uit mijn mond en hij wil dan ook alles proberen. Ik merk dat hij de potjes niet echt wat vindt (ik trouwens ook niet, ik voer het nu aan mijn kat, haha) of mijn zelf-gepureerde-babyeten, maar hij wil het echte werk. Echte pasta, lekkere gekookte of gebakken aardappeltjes, wat sufgekookte broccoli en ook een lekker knakworstje is hemels voor hem.
Ondertussen is het nu geen klein baby`tje meer, maar meer een flinke knuffelbeer! Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar het gaat allemaal zo snel!

Reflux en Medicatie.

Met de medicatie voor de reflux zijn we nu ruim een maand gestopt.
Hij spuugt nog wel wat, hoor. Voornamelijk vloeistoffen of wat vloeibaar voedsel, maar over het algemeen gaat het heel goed. Hij heeft in elk geval geen pijn meer en dat was voor ons de belangrijkste reden om te stoppen.

Nu het slapen nog! Lieve help, wie heeft er een gouden tip! Ik houd mij aanbevolen. Ah, eerlijk gezegd gaat het met kleine sprongetjes beter, maar het zou zo fijn zijn om af en toe al een nachtje lekker door te mogen slapen. Dus Liam bij deze, als je dit leest, geef papa en mama een paar nachtjes wat rust,
dan krijg jij een nieuw autostoeltje! (Grapje hoor!)

Na deze opsomming van feiten rondom mijn-bijna-geen-baby-meer Liam, kan ik wel zeggen dat het heel goed gaat met hem.
En aan de twinkeling in zijn ogen vindt hij dat ook!

 

Facebook Comments

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Een reflux baby? - Mama met een Blog 6 oktober 2016 at 15:33

  […] En tijdens het schrijven krijg ik te horen dat hij naar huis mag! En nu ligt hij alweer lekker in zijn eigen bedje te slapen, thuis! Komende weken moet er een strak schema aangehouden worden mbt de slaap en Icm de medicatie zal het een hele verbetering zijn. Hoe lang er medicatie moet worden gebruikt is nog onbekend. Misschien een paar weken, maar het kan ook een paar maanden zijn. We gaan het zien. Ik heb nu een goede back up en voel mij weer zeker genoeg. We gaan er weer helemaal voor! En hoe gaat het nu met Liam? Dat kun je lezen in mijn artikel: Hoe gaat het nu met Liam? […]

 • Reply Hippemuziekdoosjes 9 april 2015 at 23:04

  Dat zijn nog eens vrolijke kiekjes van een leuke jongen. Ze groeien snel op he!? Voordat je het weet lopen ze al hoor! Geniet ervan:)

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:
  Lees vorig bericht:
  Eén van de leukste beroepen

  Gister was het een dag voor mijn werkgever en zat ik achter de telefoon als doktersassistente. Het vak doktersassistente vind...

  Sluiten