A Secret Sinking Hole? Of een verdwijntruc?

Last Updated on 31 augustus 2022 by Barbara

Ik geloof niet in kaboutertjes. Maar opvallend is het wel. Hier in huis verdwijnen er dingen in een groot gat, een sinking hole. Kleine dingen. Maar toch, het verdwijnt om nooit meer teruggevonden te worden. En dan heb ik het niet over de barbie schoenen die ik per ongeluk heb opgezogen met de stofzuiger en waar ik geen zin in heb om ze uit de stofzuiger te vissen. Nee, ik heb het natuurlijk over de sokken en spenen.

sinking hole mamameteenblog.nl

Herkenbaar?

Nou, ik word er echt een beetje chagrijnig van.
Ik zal je vertellen hoe dit gaat: je gooit een paar vieze sokken in de was, je weet zeker dat je ze allebei hebt uitgetrokken en ze allebei in de was hebt gegooid. Ze liggen tenslotte niet meer op de grond en ook niet stiekem meer onder je bed.
Bij het verwerken van de was heb ik nog maar 1 sok van het paar.
Nee, niet stiekem in een ander kleding stuk gewikkeld en ook niet stiekem in de wasmachine blijven zitten. Gewoon weg! Foetsie! Tig sokken zijn er zo al verdwenen! Van mij, manlief en de kinderen!
Grrr, waar zijn die andere sokken?

De speentjes van Liam

Of , het verhaal van de speentjes van Liam. Gister heb ik er 2 gekocht. TWEE!
Nu nog netto 1 in mijn hand. Die andere speen is gewoon verdwenen!
Bij het uit bed halen had meneer Liam hem nog in zijn mond, bij het verschonen nog in zijn mond. Bij het optillen van de commode..speen WEG! Niet op de grond, niet in zijn kleren, niet in zijn slaapzak, niet onder een verkleedkussen, niet misschien toch nog in zijn bedje? Nee.
Gewoon weg! Foetsie!
Aaaargh, om gek van te worden!
Een fortuin kosten die krengen. Ik verdenk stiekem de fabrikant. Volgens mij worden ze zo gemaakt dat ze gewoon kunnen oplossen in het luchtledige.
Ik zie geen andere mogelijkheid. Stuk gaan mogen ze niet, dan krijgen ze vast allemaal rechtszaken aan hun broek van doorgeslikte en per ongeluk doorgebeten speentjes.

Dus toch een sinking hole?

Ja, het blijft dan toch een vraag en aanbod verhaal, nietwaar?
Die laatste theorie bezie ik echt als een serieuze mogelijkheid..
Of is het misschien toch een Secret Sinkhole? Nee, geen stinkhol! Maar een sinking hole, gaten die plotseling ontstaan in de weg, onder een gebouw of misschien wel in je eigen huis!
Ja, in mijn eigen huis, een geheim plotseling ontstaand gat, waar allemaal stiekem sokken in verdwijnen en speentjes!
Maar wat moeten die daar en wie gebruikt dat dan nog, ik bedoel die vieze gebruikte sokken en afgesabbelde speentjes? Kaboutertjes?
Aai, ik zie ineens een beeld voor ogen van kleine kaboutertjes met 1 vieze sok aan en een speentje in hun mond. Help, zet uit dat beeld! Niet fijn…

Nee, geen sinking hole in mijn huis met kleine kaboutertjes.
Maar het blijft een raar verhaal.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 gedachten over “A Secret Sinking Hole? Of een verdwijntruc?”

  1. Ooooo vreselijk heh hoe die speentjes verdwijnen! Ik vind ze meestal terug in een bakje, dat in een koffertje zit dat weer in de speelgoedbak gestopt is door dochter lief haha

    Beantwoorden

Plaats een reactie