Zomer winaktie hangmat luilak bv mamameteenblog.nl

Zomer Winactie: Een supergave Hangmat van Luilak

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Het is stil, ik hoor alleen de wind. Ik vóel de wind zachtjes langs mijn haren strijken. Heel licht schommel ik heen en weer en word ik met mijn ogen dicht bijna in slaap gewiegd. De aanwezige spanning in mijn spieren voel ik wegglijden en er vormt zich als vanzelf een glimlach rond mijn lippen. Wat ben ik op een fantastische plek beland. Hier wil ik nooit meer weg. Lekker de Luilak uithangen! 

Zomer winaktie hangmat luilak bv mamameteenblog.nl

Gelukkig hoeft dat ook niet! Ik lig namelijk in mijn hangmat in mijn eigen achtertuin. Met oordoppen in en een oogmaskertje op waan ik mij op welk exotische zonnige bestemming die ik mij maar wens. Ook al is het maar van korte duur, het is even heerlijk. Even weg van de alledaagse hectiek. Even weg van mijn to-do lijstje. Gewoon even niks als een luilak. Zo lekker. En weet je wat zo fantastisch is? Ik mag in een winactie deze supergave hangmat van Luilak weggeven! Te gek, toch? Doe jij ook mee?

Zomer winactie: Een supergave Hangmat van Luilak

Wat voor Hangmat kun je winnen? Het is de eenpersoons Hangmat Porto Alegre en hij is 300 x 120 cm in grootte. Samen met een ophangset van Makkie en een leuke Do Not Disturb Box van Luilak kun jij de hangmat winnen!

Voor meer info over de Hangmat kun je kijken op de website van Luilak Bv.

hangmat luilak mamameteenblog

Wat moet je hiervoor doen?

Lees de voorwaarden en doe mee t/m 18 mei 2017!

Voorwaarden

 1. Vertel onder dit bericht waarom jij hem wilt winnen!
 2. Like mzomer winaktie hangmat luilak mamameteenblogijn pagina op Facebook én die van Luilak BV

Extra kans maken? 

 1. Deel dit bericht en tag je vrienden die ook een hangmat kunnen gebruiken.
 2. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Mamameteenblog.nl

 

De winnaar

De winnaar wordt op vrijdag 19 mei uitgeloot via Naamloten.nl.  Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en zo nodig via mail op de hoogte gebracht. Bij geen reactie wordt er na 2 weken een nieuwe winnaar getrokken.

Succes

Dus als jij ook met je hangmat je relaxmomentje wilt pakken doe dan vooral mee! Heel veel succes!

Bij deze is de actie gesloten!

 

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

47 gedachten over “Zomer Winactie: Een supergave Hangmat van Luilak”

 1. Alles buiten,in de hangmat met mijn twee kleinkinderen,af en toe lekker spelen,eten,drinken en dan samen in slaap vallen in het zonnetje ♥

 2. Ik waan mijzelf graag in Peru,het land van mijn dromen ♥
  In deze kleurrijke hangmat gaat dat lukken. Ik hou van slapen in de buitenlucht,met altijd lekker eten en drinken om mij heen 
  Een goed boek erbij en het feestje is compleet! 😀

  • Helaas is de actie gisteravond gesloten en is er vanmiddag een winnaar getrokken, maar ik deel je mening, niks beter dan in een hangmat slapen in de buitenlucht!

 3. Jaaaaaa ….. heel graag zou ik een hangmat winnen om op te hangen in onze tuin!Wij zijn op dit moment druk met verbouwen en (bijna) verhuizen. Wat zou het heerlijk zijn om straks lekker te kunnen relaxen in de tuin!

 4. Ik ga binnenkort op kamers, daar heb ik helaas geen tuin maar wel een balkon waar ik heeeerlijk kan liggen in deze hangmat! Na een dag college, lekker relaxen in het zonnetje.

 5. LIjkt me geweldig! Heerlijk in de tuin. Goed boek erbij, wat lekkers te drinken & een hapje. En dan heerlijk ontspannen

 6. Oh heerlijk zo’n hangmat! Wij wonen in een nieuw huis en heb in de tuin nog niet echt mijn plek gevonden, dus deze zou per-fect zijn!

 7. Lijkt me heerlijk om een eigen plek te hebben alleen ben ik bang dat mijn jongens ook te trappelen staan om erin te chillen 😉

 8. YES! Komt als geroepen… ik kan niet meer normaal lopen met mijn 37 weken-zwanger-buik, dus chillen in een hangmat, heerlijk! En als onze ukkepuk nr 2 er is, hang ik de hangmat in de tuin op een verborgen stek, zodat ik af-en-toe eens even op adem kan komen… Genieten maar!

 9. Het lijkt mij heerlijk om eens een echte luilak te worden. Met een boek in een hoek ben ik nog te vinden voor kleine kinderhandjes, zo’n hangmat zou ik zo hoog mogelijk ophangen! 😉

 10. Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen.
  Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud.
  Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen….

 11. oh ja dat lijkt me heerlijk even lekker tot rust komen met schommelen en wiegen in mijn eigen hangmat! en die rust kan ik wel af en toe gebruiken met 2 drukke actieve jongens in huis…

 12. Wat een relaxte winactie zeg. Vorig jaar verhuisd en nu dus lang genieten van onze grote mooie zonnige tuin. Ik neem meteen een middag vrij als ik win zodat ik de hangmat en mezelf kan installeren. haha. liefs melissa (ps ik volg beide fb paginas en ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief)

  • Top Melissa, die hangmatten verdienen ook een vrije middag…of was het andersom..wij mama’s verdienen een vrije middag en de hangmat is het ultieme argument om hem te nemen 🙂

 13. Woehoe, een hangmat! Die staat al zo lang op mijn verlanglijstje. Natuurlijk voor mezelf om even bij te komen van de drukte die kleine kids met zich mee brengen, maar ook voor onze peuter die tussen de middag niet meer wilt slapen, maar steevast bij opa in de hangmat kruipt en zijn luikjes dicht doet. Ik hoop dat ik mag meeloten, want ik heb geen Facebook

 14. Ik doe graag mee, heerlijk voor in de tuin, zou mijn dochter heerlijk vinden om in te liggen deze zomer.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 15. We houden van de zomer in huis halen.. Met deze hangmat kan je met een beetje praktisch zijn de zomer het hele jaar in huis halen.. Met de echte zomer lekker in de tuin drankje erbij en genieten

 16. Ik doe graag mee! Ik ben verslaaft aan lezen, en dit lijkt me heerlijk in een hangmat. Ik denk dat we bijna een schema moeten opstellen wie van het gezin als eerste in de hangmat mag 🙂

 17. Lekker luilakken in de hangmat met mijn jongste kleindochter op schoot, dat lijkt mij heerlijk.
  Ik wil heel graag meedoen, maar ik heb geen Facebook.

 18. Lijkt me heerlijk, lekker in weg dromen, of een boek lezen, je favoriete muziek luisteren, en naruurlijk fijn weer, elke keer weer een vakantiegevoel, ik droom er nu al van.

 19. Relax en ‘do not disturb’ momenten zijn zeker welkom, en waar blijft toch dat mooie weer? Dat gaat deze zomer vast goed komen. Ik weet ook al de perfecte plek voor de luilak, nu nog het moeilijkste namelijk winnen 😉

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
sparen kind mamameteenblog
Tips en trucs: Hoe maak je je kind bewust van de waarde van geld?

'Mama! Mama! Mag ik dit knuffeltje hebben? Het is zo'n schattig knuffeltje en klasgenootje X heeft hem ook, ik heb...

Sluiten