liam ziekenhuis mamameteenblog.nl 2

Sponsered Video: Wat als je omstandigheden veranderen?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Het is alweer 2 jaar geleden dat ik de badkamer inliep met een vertwijfeld gevoel en ik mij bedacht dat ik vandaag echt wel mijn maandelijkse gebeuren zou beginnen. Want het zou toch niet zijn dat ik zwanger was, tenslotte werd het nu wat makkelijker met de kinderen hadden en Celeste zou in het nieuwe schooljaar naar de kleuterschool gaan. Dus waren we al volop plannen aan het maken. Ik rook al bijna mijn vrijheid weer. Maar wat als de omstandigheden zouden veranderen? Wat als…

slapende baby liam

Want het liep toch anders en dat was best wel even schakelen, we kregen er nog een klein mensje bij, een zoon. En terwijl hij lekker ligt te slapen, denk ik eraan terug hoe anders alles is gelopen dan dat we hadden gedacht. Gelukkig waren we in de omstandigheden dat we niet hoefden te verhuizen of een grote verbouwing in huis hoefden te doen. We konden zelfs met 3 kinderen achterin, in dezelfde auto blijven rijden. En hoewel we meerdere keren hebben gedacht om, met al die spullen die je meesjouwt met 3 kinderen, een grote bus aan te schaffen, gaat het nog best goed met deze auto.

Wat is er wel veranderd?

Ik denk dat de grootste verandering is dat ik gestopt ben met werken. Dat was iets dat niet in de directe lijn lag van onze plannen. En dat is voor ons beiden best even een omschakeling is geweest, op meerdere vlakken. Van tevoren hebben we hier natuurlijk goed over nagedacht, want alles stond of viel met de vraag: is het financieel mogelijk? En hoe kunnen we hier en daar aanpassingen maken, met bijvoorbeeld de hypotheek, om het passend te maken?

De ING bank heeft nu een interessante campagne lopen. Want stel je wilt een Hypotheek sluiten, oversluiten of verhuizen. Waar moet je rekening mee houden of waar kun je rekening mee houden?

Veranderingen en omstandigheden heb je niet altijd in de hand!
Voor ons was het niet noodzakelijk om aanpassingen te doen wat betreft de hypotheek, op dat moment. Maar het is wel fijn om te weten dat er met je meegedacht wordt, mocht het nodig zijn, nietwaar?
Hebben jullie eerder voor een soortgelijke beslissing gestaan?

 

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Mijn blog omzetten van Blogger naar WordPress

Ja, ik heb het gedaan! Ik ben omgegaan met mijn domein van Blogger naar Wordpress!   Het was stiller hier...

Sluiten