Liam moet naar de kapper.

 Zo snel als Liam groeit, hij is alweer bijna 15 maanden, zo snel groeien ook zijn haren.
Ondertussen heb ik al een keer of 2 zijn haren geknipt.
Liam moet naar de kapper mama met een blog
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

De Uitdaging

En dat is een behoorlijke uitdaging. Meneer heeft namelijk 2 zeer aanwezige karatertrekken, die het bijna onmogelijk maken om zijn haren te knippen, fatsoenlijk dan.

 

Die twee eigenschappen zijn:

  •  Geen rust in zijn kont
  • Supernieuwsgierig.

Vooral die eerste is vrij cruciaal voor een kappersbezoek.
Maar zoals je ziet ( op de foto hierboven), is meneer wel toe aan een knipbeurt.
Ik twijfel een beetje.  De Kapper of Ikzelf?
Ik weet namelijk dat het bij de kapper nog onrustiger is en er is veel afleiding. De kans dat het een gevecht of een coupe hopeloos wordt als resultaat, is wel aanwezig.
Poeh hé, wat een dilemma.( valt best mee, hoor, in het juiste perspectief )

Meiden en de kapper

Tja, mijn meiden hadden gewoon veel krullen en bij meisjes kun je  het haar lang laten groeien, nietwaar? Maar dit wordt wel erg een jaren-zeventig-kapsel, hier moet echt wat gebeuren.
Er groeien zelfs rastavlechten op zijn achterhoofd…

Ik ben geen kapster, maar met een filmpje van Youtube lukt tegenwoordig alles.
Dus ik denk dat ik een spoedcursus knippen volg op Youtube.
Mocht het echt vreselijk worden dan kan ik altijd nog naar de kapper en worden het ernstige verwondingen dan is het ziekenhuis om de hoek.(grapje)

Toch maar zelf knippen

Ik zet hem voor een tekenfilmpje, Bumba, voor de kenners onder ons, en een krentenbol. En vlak voordat hij naar bedje gaat, een beetje moe en suffig kind is wel handig in dit geval, start ik mijn project.
Ik vind het best een beetje spannend. Hier een pluk, en daar een pluk.
(Nee mam, het worden geen laagjes.)
Maar al snel begint er vorm in komen…

En Taddaa!

Mama met een blog
Nou , wat vinden jullie? Best aardig toch? Er zit nog niet eens gel in.
Nogmaals, ik ben geen kapper, maar het kan ermee door. Stil zitten was niet helemaal aan de orde, toch ben ik best tevreden. Met dank aan Youtube!
Groot mannetje is het zo ineens!

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

5 gedachten over “Liam moet naar de kapper.”

  1. Haha, je kan het!! Vroeger was een "kleine vergissing" met grote gevolgen, 6 maanden! Dit vind ik wel een prestatie die er mag zijn. Weer een verborgen talent er bij. Goed gedaan. En een prachtig mannetje met een stoere coupe zonder laagjes! Moest het nog even herhalen haha!! Ben weer trots op een stoere dochter!!

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Recept: Roti Koekoes~Indisch gestoomd brood
Recept: Roti Koekoes~Indisch gestoomd brood

Wanneer ik op de Pasar Malam ( elke jaar rond mei in de Hofstad op het Malieveld) ben er daar rondloop...

Sluiten