Een ander huis? Welke toekomst heb jij voor ogen?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 21 april 2024 by Barbara

Een andere opleiding, baan of huis? Wanneer je alles van tevoren zou weten, zou je het dan anders doen? Je beroepskeuze of eventuele opleiding is 1 van de eerste grote beslissingen in het leven van van veel mensen.  En legt de eerste stenen van het pad dat je wilt gaan volgen. Welk toekomstbeeld heb jij voor ogen? Welke keuzes ga je maken? En met wie en waar?

ander huis mamameteenblog.nl

Zou je het willen weten?

Zou je het willen weten, is een tweede vraag. Persoonlijke vragen die je wel of niet wil beantwoorden. Thuis hebben mijn lief en ik het er wel eens over, samen of met goede vrienden. Of ik het anders zou willen doen? Ik denk het niet. Ons eerste huis was geweldig! We hadden een heerlijke tussen etage in een leuke buurt van Den Haag. Het was echt ons eerste nestje. Alles was nieuw voor  ons, dat maakte het ook zo leuk.

Ik weet nog dat ik de muren graag een mooie kleur Terra wilde verven, in de Mexicaanse stijl die toen zo in was. Als concessie wilde mijn lief hem niet te donker. Ha, licht terra op de muur is gewoon roze. Ons eerste huisje had roze muren, in de woonkamer! Ach, gezellig en knus was het wel. Ik denk dat we het na twee jaar pas in een andere kleur hebben geverfd, nee niet donkerder. Helaas.

Een ander huis

Maar als ik alles van tevoren had geweten, dan had ik toch eerder voor een ander huis gekozen. De huizenmarkt was in die tijd echt anders. We waren ons toen ook niet echt bewust van alle mogelijkheden, maar ook van alle consequenties. Het is ondertussen al wel weer even geleden alweer bijna  20 jaar geleden kochten wij ons eerste huis.  Nu zijn er voor deze praktische zaken veel meer mogelijkheden. Bij de ING  spelen ze hier al zoveel beter op in.

En daar loopt de komende tijd deze campagne:

Altijd fijn, wanneer er met je meegedacht wordt, nietwaar? 

Wat zou jij anders doen, als je weet wat je nu weet? Laat het me weten in de comments!

1 gedachte over “Een ander huis? Welke toekomst heb jij voor ogen?”

Plaats een reactie