Winactie Hangstoel~Afgelopen!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 10 december 2021 by Barbara

Een hangmat of een hangstoel! Wat maakt het toch dat als ik ze alleen al zie, er Blij van word? Met een hoofdletter B. Een soort Pavlov-effect is het aan het worden. Ik schakel meteen over naar de relaxmodus. Heerlijk! Ook de kinderen worden blij van een Hangmat, en de oudste wil er het liefst 1 op haar slaapkamer. Nu ja! Hoewel, misschien niet eens zo`n stom idee, bedenk ik  mij nu! Want hoe fijn is het om als je thuis komt van school of werk even lekker bij te komen in je hangmat op je kamer. En zomers hangen we hem dan lekker in de tuin en ’s winters mag hij dan op haar kamer.

Tot vorig jaar hebben we altijd een hangmat gehad in de tuin. Dat was wel erg fijn, moet ik zeggen. Nu is hij stuk en ik mis hem best, maar met onze klauter kabouter (lees zeer ondernemende dreumes) is het beter voor mijn hart om nog even te wachten met het aanschaffen van een nieuwe. Tot luid protest van mijn twee luie prinsessen hier in huize B. Maar hoe gaaf is het dat ik in samenwerking met de Hangmattengigant er zomaar 1 mag weggeven!

hangmat 2 maart 2016

Wat moet je voor deze hangstoel doen?

 • Laat een reactie achter onder deze blog met een geldig e-mailadres dat je mee doet!
 • Like de Facebookpagina van Mamameteenblog.nl

Extra kans maken?

 • Deel het bericht op Facebook

De actie loopt tot . De winnaar wordt die dag bekendgemaakt op mijn Facebook-pagina.

Hoe gaaf is deze actie! Op deze pagina, kun je vast een kijkje nemen en vast wegdromen van die mooie zomer!

Note: De winnaar is bekend en de loting kun je op mijn facebookpagina zien! Gefeliciteerd Miertje!

19 gedachten over “Winactie Hangstoel~Afgelopen!”

 1. Wauw :-D! Wat een fantastische winactie! Kans op een super leuke en comfortabele hangstoel van Hangmatgigant. Echt een super leuke kans waar ik heel blij van word! Het is altijd al een droom van mij geweest om voor mijn gezin on onze eigen tuin een hangstoel of hangmat te hebben. Dat lijkt me zo heerlijk, helemaal tot rust komen en heerlijk relaxen! Ook voor de kinderen geweldig, die vinden alles wat bijzonder is om op te zitten helemaal leuk. Daarom kom ik dol graag een kansje wagen, de afgelopen weken hebben we flink in de tuin gewerkt en het resultaat mag er wezen het is bijna helemaal klaar. Dan zou zijn leuke hangstoel toch echt wel de kers op de taart zijn voor ons ;-)! Dank voor deze geweldige kans! Uiteraard ben ik ook fan op Facebook en heb het bericht gedeeld. Nu maar heel hard duimen en hopen dat er heel misschien wel een mooie hangstoel naar ons toe mag komen! Groetjes Tanja.

  Beantwoorden
 2. O wauwwwieee een hangstoel zou geweldig zijn?
  Dan kan deze mama heerlijk genieten in haar tuintje ???genieten van haar beide meiden lekker in het zonnetje in mn hangstoel mn twee spelende meisjes ? lekker samen aan het spelen oooohhhhh dat is toch puur genieten na jaren in een flatje onze eerste zomer een huis met een tuin ??? u snapt natuurlijk dat word puuuuur genieten ik ga mn duimpjes laten draaien ? want ik ben dol ENTHAUSIAST ? groetjes fenna

  Beantwoorden
 3. Het wordt tijd dat ik een relaxte mama wordt, dus ik maak graag kans! Alleen al het idee dat ik in zo’n hangstoel zit en de kinderen om mij heen spelen…..heerlijk!

  Beantwoorden
 4. De hangmatten die hangen hier al dus denk dat er anderen heel graag deze willen winnen! Keep up the good work!
  groeten schoffiesenkoffies!

  Beantwoorden
 5. Ik doe ook graag mee! Niet voor mezelf, maar voor een vriendin die al 2,5 jaar revalideert na een auto ongeluk. Ik gun haar een mooie zomer in een hangstoel op haar veranda in de zon

  Beantwoorden
 6. Oh heel heel graag zou ik een hangmat winnen! We wonen nu 3,5 jaar op een appartement zonder balkon en verhuizen binnenkort naar een huis met een tuin. Hoe fijn zou het zijn om eindelijk weer te relaxen in een tuin in een hangmat!!! Daar zou ik dan heel wat zomerdagen slijten haha! Ik doe heel graag mee!

  Beantwoorden
 7. Lijkt mij heerlijk! een hangstoel, boekje en wijntje.. Zeker als mijn tuin helemaal af is dit voorjaar. Woon er net nog geen jaar, dus zal een mooi pronkstuk in de tuin worden 🙂 Ik volg jou op FB!

  Beantwoorden
 8. Oh die hangstoel lijkt me leuk! Onze huidige hangmat wordt altijd bezet door drie jongetjes. Tegen de tijd dat ik aan de beurt ben ligt er een kilo zand in met grassprieten ? Bovendien zijn de kleurtjes leuk.

  Beantwoorden

Plaats een reactie