Wat houdt een traangootbehandeling precies in?

Last Updated on 16 februari 2023 by Barbara

Wanneer je met een traangootbehandeling aan de slag gaat, is het wel fijn om te weten wat er precies gaat gebeuren. Dit betekent dat de geul die van de binnenste ooghoek naar de wang loopt wordt behandeld. De traangoot komt voort uit volumeverlies door ouderdom. Al zit deze er bij sommige mensen al van jongs af aan. Het volumeverlies leidt vaak tot donkere kringen of wallen onder de ogen. Een traangoot behandeling kan oplossing bieden. Lees in dit artikel meer een traangootbehandeling.

een traangootbehandeling mamameteenblog.nl

Wat zijn de verschillende oorzaken?

Wanneer je kijkt naar de donkere kringen of wallen, dan kunnen daar meerdere oorzaken voor zijn. In de eerste plaats is dat volumeverlies. Daarnaast kan het gaan om een dunnere huid, uitstekende jukbeenderen, stress, slaapproblemen, roken, alcoholgebruik of soms komt het gewoon door een bepaalde huidtint. Het kan ook zijn dat ziekte de problemen veroorzaakt. Denk aan leverklachten, ijzergebrek of een gebrek aan vitamine B12 of K. Al dit soort zaken kun je dus nalopen als je op zoek gaat naar de oorzaak van jouw problemen.

Welke behandelingen zijn mogelijk?

Wil je wallen verwijderen, dan is een goede behandeling nodig. Dit kan bijvoorbeeld door het volumetekort aan te vullen met een traangoot filler. Dit kan door met hyaluronzuur te werken. Dit zorgt voor een natuurlijke correctie van het volume. Hier kun je 14 tot 24 maanden voordeel van houden als het meezit. Dit hangt onder meer af van de snelheid waarmee jouw lichaam hyaluronzuur opneemt. Dit kun je daarna dan met vervolgbehandelingen heel simpel op niveau houden. Dit maakt het dus eigenlijk ook alleen maar gemakkelijker 

Hoe werkt een traangootbehandeling precies?

Wanneer je een traangootbehandeling ondergaat, dan ben je daar snel mee klaar. Binnen 15 tot 20 minuten is het gebeurd en je voelt er bijna niets van. De filler van hyaluronzuur is volledig biologisch afbreekbaar. Daardoor is het ook veilig voor mensen om te gebruiken. Na ongeveer 10 dagen zal het resultaat op zijn best zijn. Je zult zien dat er geen volumeverlies meer is en dat het geheel van onderooglid naar jukbeen er weer goed uitziet, zonder schaduw. Zo zie je er jong en fris uit, in plaats van de vermoeide look. Dit is ook het doel dat je had met deze behandeling. Meer weten? Informeer over een traangoot behandeling bij Betan Clinics.

Aan de slag met de behandeling?

Ben je weer wat dichter bij je keuze of je een traangootbehandeling ondergaat gekomen? Het kan best slim zijn om eens met een specialist te praten. Dat kun je bijvoorbeeld doen door eens langs te komen en met de artsen te praten. Zo leer je alleen maar nog meer over de mogelijkheden die er voor je liggen. Het voordeel hiervan is dat je ook allerlei andere zaken kan leren. Zo leer je over de verschillende soorten fillers die er zijn. Aan de hand daarvan kun je dan ook een beter beeld vormen van de kosten die erbij komen kijken. Door met een specialist te praten kun je zorgen dat je alles goed op orde krijgt.

Wat houdt een traangootbehandeling precies in mamameteenblog.nl

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Plaats een reactie