messy hair mamameteenblog.nl

The little princesses and their messy hair.

 
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

O Rapunzel! Ga je haar eens kammen! Met het haar van Rapunzel zal haar gemene-niet-moeder-die-haar -ontvoert heeft, regelmatig met de handen in het haar hebben gezeten. Denk ik zo. Kan bijna niet anders. Ik, als lieve-ik-heb-mijn-dochters-niet-ontvoerd- en ze- hebben-niet-van -dat -hele-lange -haar, zit dat namelijk ook, met mijn little princesses and their messy hair!

Koninklijke strobossen

Want bij ons thuis is het elke dag weer een strijd. En het haar is een stuk korter.
De prinsessen hier in huis hebben geen zin om hun haar te wassen, kammen of te knippen.
Het is dat de koningin, ik dus, af en toe achter ze aanzit, en zwaai  met een borstel en een elastiekje.
Want anders.. Strobossen. Koninklijke strobossen wel te verstaan.

Mijn prachtige prinsessen hebben van dat heerlijke haar waarmee je van alles kunt doen.
Vlechten, staartjes, krullen en zo nog meer. Maar nee hoor, ze willen niet.
Af en toe krijg ik 1 kans van ze en dan floeps.. zijn ze er alweer vandoor.
Wat ik ook doe..smeken, dreigen, huilen. Onverbiddelijk zijn ze.

De Verandering

Maar daar komt nu een beetje verandering in.
Met de leuke filmpjes van Cute Girls Hairstyles zien de meisjes wat er allemaal mogelijk is. Ze zien ook dat andere meisjes het wel kunnen en dat het dan ook heel mooi wordt.

Ik voel een kentering aankomen. Af en toe laat ik eens een filmpje zien en ja, ik voel het enthousiasme.
`Mam, wil je morgenochtend als ik naar school ga zo`n vlecht maken met van die strikjes?`
`Tuurlijk, Lieverd!`

Zal ik zeggen dat ik ook nog een beetje moet oefenen en dat het misschien de eerste keer er wat anders eruit ziet als verwacht. Of zal ik de wekker op 5 uur zetten?
Hmm, eerst nog maar eens dat fantastische filmpje bekijken en nog eens en nog eens.

 

Het gaat me vast nog wel lukken een keer. Er komen foto`s van bewijs!

Dat haren niet echt mijn ding zijn, kun je hier lezen in mijn hoofdluis avontuur!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »
juiste lingerie of ondergoed voor de juiste outfit mamameteenblog

De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van

Lees verder »

4 gedachten over “The little princesses and their messy hair.”

  1. Cute hairstyles is echt leuk!

    Hier heeft Junior steeds langer haar. Kammen is al een punt van discussie. Fijntjes wijs ik hem er dan op dat het de voorwaarde was voor lang haar mogen: kammen moet!!

  2. Wauw, wat een schitterend kapsel!!! Op de vorige basisschool van de kinderen was ook een moeder die de haren van haar dochters zo mooi maakte. Zelf leek ze net een man, met kort stekeltjeshaar. Ik denk dat ze al haar tijd stak in het haar van haar dochters.

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
heb jij al een noodpakket mamameteenblog
Heb jij al een noodpakket?

De complottheorie, ja daar ben ik wel van. En voor een goed beschreven crisissituatie ben ik ook altijd in. Het...

Sluiten