fbpx

Over mij

Over mij en mijn blog…Soms loopt het even net een tikkeltje anders dan je had gedacht of gepland in ons leven. Niet minder leuk of vervelend, maar anders, heel anders!

barbara-mamameteenblog

Party van Vijf

Na 11 jaar met mijn lief saampjes te zijn geweest, hebben we nu een Party van Vijf.
Yep, drie kinders gekregen, stuk voor stuk kanjers van kinderen. Dat was en is wel een soort van life changing event, tenminste zo heb ik het ervaren.
Maar ondanks dat ik het nooit had verwacht, heb ik nu het traditionele huisje, boompje, beestje- verhaal.

En het bevalt eigenlijk prima.

In een fijn huis in de Hofstad vermaak ik mij met mijn lief, 3 kinderen en een schele siamees. En is Mama met een blog ontstaan!

Mamameteenblog.nl

Nadat ik mijn webwinkel Barbarelle.nl ben gestopt in 2013 met pijn in mijn hart, merkte ik dat ik het miste, dat plekje op het internet. En al snel pakte ik het bloggen op en sinds oktober 2013 is mijn vaste stek op het internet Mamameteenblog.nl geworden.

Op dit moment schrijf ik op mijn blog over de dagelijkse dingen die mij bezighouden in ons dynamische gezin, over mijn hobby`s, zoals lekker koken en reizen. Voor meer informatie over mijn blog en welke tools ik gebruik, kun je een kijkje nemen op Mijn BlogToolKit.

Meer over mij

Ik ben:

Een 40-plus vrolijke huismus, een controlefreak die kan relativeren, positief, gezellig en open is, creatief en eerlijk wil zijn.

Waar ik blij van word:

Mijn kinderen. Mijn lief. Niet perse in die volgorde. Het gelach van mijn kinderen. Samen grapjes maken. De zon op mijn gezicht. Het bulderen van de zee. Zand tussen mijn tenen. Een Latte Macchiato of een kopje thee. Vers, schoon beddengoed. Een opgeruimd huis. De geur van schoon wasgoed. Een bos bloemen, het liefst witte. Knapperend Haardvuur. Een slapende kat op schoot. Een schaaltje Chocolaatjes. En Caramel. Die warme blos op mijn wangen als ik binnenkom na een pittige wandeling. Wijn met vrienden.  Heel veel lachen. Eten maken voor mijn dierbaren. Het avontuur van reizen met mijn lief en kroost. Dansen en Zingen. De geur van lavendel. Een goed verhaal. Een lange warme zomeravond. De eerste sneeuw van de winter. Pinguins. Winkelen in mijn ééntje. Zoveel mensen die ik niet ken, maar toch groeten. Stilte. Lekker lang ontbijten en Thais eten (niet perse in die volgorde). En van mijn blog.

Ik vind stom of enorm vervelend:

Agressieve mensen in het verkeer. Armoede. Een stinkende vuilniszak. Een lange wachttijd bij de dokter.  Een ladder in mijn panty. Stress. Rimpels en Puistjes. Heimwee. Groepjes. Platgekookte groenten. Aangebrand avondeten. Ruzie. Pijn. Mensen die niet groeten. Vies bestek. Op de fiets met regen en wind. Poep onder je schoen. Een lekkende drinkfles in mijn tas. Zoekgeraakte sleutels. Een gescheurde nagel. Koude voeten in bed. Teveel eten (maar dat doe ik blijkbaar toch). Boze mensen. En dat ik dingen stom vind.

Dus. Dat. 🙂

Leuke aanraders om te lezen:

Tips om energie te besparen in je huishouden

Ideetjes voor de muur van de kinderkamer

Supertip: Donkere badkamertegels met witte aanslag reinigen

Hoe reinig je nu een vloerkleed?

Een familiereis naar Suriname, is dat leuk?

Veel leesplezier op mijn Blog!

over mij mamameteenblog.nl

 

 

Pssst. Heb je een leuk idee voor op mijn blog of een leuke samenwerking, dan vind je hier meer informatie!

En als je gewoon lekker op de hoogte wilt worden gehouden dan kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief.