Een column in het mamablad Kindje op Komst | Media

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 30 april 2023 by Barbara

Of ik een Column wilde schrijven? Voor het mamablad Kindje op Komst?
Nu, hartstikke leuk, natuurlijk wilde ik dat. Eerlijk gezegd vond ik het best spannend.
Maar dit is het geworden! Mijn 15 minutes of Fame! Ik ben er erg trots op! Hier kun je de Column lezen!

mamablad kindje op komst mamameteenblog.nl

Mamablad Kindje op komst

Het is hartstikke leuk om een artikel te mogen schrijven. Toch was de druk hoger, dan wanneer ik een artikel schrijf voor mijn eigen blog. Het voelt alsof het echter is, alsof de lat hoger ligt. Terwijl ik denk dat het publiek hetzelfde zal zijn: aanstaande moeders. 

Ik denk dat ik wel 5 keer opnieuw ben begonnen. Daarna liet ik het artikel even liggen. Wanneer ik het terug las, streept e ik weer de helft door. Met wat ik over hield, probeerde ik het artikel tot stand te brengen. 

Mamablad kindje op komst column mamameteenblog.nl

Ik kan je vertellen, dat werkt niet. Het kost alleen maar tijd. Het gekke is dat het moment kwam dat ik ’s nachts in bed lag en in 1 keer het artikel schreef. In mijn hoofd. 

Als een speer ben ik mijn bed uitgesprongen. Het was pas 3 uur in de nacht. Achter mijn laptop heb ik het artikel in 1 keer geschreven.

Met een gerust hart viel ik daarna in slaap. Om de volgende ochtend lichtelijk verbaasd terg te lezen wat ik had opgeschreven. Ik was onder de indruk. 

Mijn kritische geest was een stuk zachter. Dit durfde ik wel toe te sturen naar mamablad Kindje op komst. Gelukkig waren ze bij het tijdschrift ook enthousiast. Met wat kleine aanpassingen is het artikel gepubliceerd. 

En de foto’s in Mamablad Kindje op komst?

De foto’s zijn gemaakt door een fotograaf van het blad. Ze kwam op een afgesproken tijd. De foto’s mocht ik houden. Ik was en ben er nog steeds heel blij mee. 

En het mamablad? Die waren ook blij. Zo blij, dat ik gewoon nog een artikel mocht schrijven. 

3 gedachten over “Een column in het mamablad Kindje op Komst | Media”

Plaats een reactie