Dat was weer #lekkermazzel

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Ja, ik zal het wel hebben verteld, uiteindelijk. Maar misschien niet meteen, ik schaamde me een beetje #lekkermazzel. Het is dat mijn oudste dochter erbij was, die lekkere klep, ja die helpt het wel de wereld in.

Die kan echt niks stilhouden, werkt vaak nog beter als Social Media.

#lekkermazzel mamameteenblog.nl


Gevallen met de fiets

Dus toen we thuiskwamen en Mylène mijn moeder aan de telefoon sprak, was het hoge woord er gauw uit.
Oma, we zijn gevallen met de fiets, nu ja, mama is eigenlijk gevallen. Liam zat voorop en Celeste zat achterop.
Nee, hoor oma, alles goed. Beetje geschrokken allemaal, dat zijn we wel, maar verder alles goed, hoor.

Tja, dat soort verhalen maken oma’s niet heel gerust. Dus toen ik haar aan de telefoon kreeg, heb ik haar maar even gerust gesteld.

Het gebeurde gewoon #lekkermazzel

Ja, we zijn gevallen met de fiets vlakbij de kinderboerderij. Nee, ik heb geen flauw idee waarom het gebeurde. Het was bij de oversteek en we stonden eigenlijk wel een soort van stil. Bijna stil, eigenlijk.
Tja, het gebeurde gewoon. Ik voelde dat ik uit balans raakte en kon het niet meer tegenhouden. Wel geprobeerd nog hoor. maar nee, het lukte niet. Elke keer viel ik een stukje verder.
Ja, ik was ook Mylène in de gaten aan het houden, het was een druk oversteekpunt, met allemaal gehaaste automobilisten, die allemaal gefronst en serieus keken. En ja, Celeste, die achterop zat, wilde ook een beetje meekijken. En toen ging het mis, ik ging vallen en kon het echt niet meer stoppen.

Mijn hakken hielpen niet

Misschien dat mijn hakkenschoenen ook niet echt hielpen voor de balans. Nee, ook niet echt handig op de kinderboerderij.
Maar goed, deze stonden beneden toen we wilden vertrekken en anders moest ik weer naar boven, met Liam en, nou ja gewoon gedoe. Ja, ik wil er af en toe ook een beetje vrouwelijk bijlopen. Maar ze zijn niet echt handig, nee.

Maar goed om terug te komen op de valpartij, het was ook een beetje een gekke val. Met 2 kinderen op de fiets val je niet echt lekker.
Er was ook niet zo veel plek om te vallen, tenzij ik bovenop de kinderen viel.
Dat was lastig. Maar wel goed gelukt. Ik ben op niemand gevallen en de kinderen hadden ook geen blauwe plekken, gelukkig.

Zware Mamafiets

Ja, ik wel, straks denk ik, of morgen. Mijn bovenarm doet pijn en mijn kuit. En ja, ik zal morgen wel spierpijn hebben.
Zo`n mamafiets is ook best wel zwaar, hoor.
Oma, was gelukkig weer wat gerust gesteld.

 

De witte bestelbus

In het begin stopte er niemand. Niet dat ik dat wilde, dacht ik, maar feit is dat er niemand kwam helpen.
Totdat er een witte bestelbus langsreed en er een paar mannen uitstapten. Die hielpen gelukkig wel, ze hielpen mij en de kinderen overeind, ze vroegen of het ging, of ik geen pijn had of de kinderen geen pijn hadden, keken nog een keer goed naar de kinderen of ik niet iets over het hoofd had gezien, mijn fiets werd nagekeken, het stoeltje weer goed vastgezet en vroegen of ik nog wat begeleiding naar huis nodig had.
Maar nee, bedankt, we waren op weg naar de kinderboerderij, en het leek  niet zo ernstig, dus we zetten ons reis voort. De mannen stapten weer in, zwaaiden en wij zwaaiden terug, ieder met een glimlach op zijn gezicht gingen we weer zijn weegs.
Mannen, als jullie dit lezen, nogmaals bedankt! Ik zou jullie graag een bloemetje brengen!

Op naar de kinderboerderij dan maar en dat was ook heel gezellig.
Mama was nog een beetje bibberig, dat had volgens mij niemand in de gaten en
uiteindelijk hebben we allemaal niks ernstigs overgehouden, alleen wat schrik en een blauwe plek.

Poeh hé!

Dat was weer #lekkermazzel…

 

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »
juiste lingerie of ondergoed voor de juiste outfit mamameteenblog

De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van

Lees verder »

3 gedachten over “Dat was weer #lekkermazzel”

  1. Mannen, soms zijn het net mensen haha!!! Nee hoor grapje! Ben blij dat deze heren jullie te hulp zijn geschoten. Het valt ook niet mee om je fiets in evenwicht te houden. We zijn net acrobaten die een beladen fiets zo goed mogelijk in balans proberen te houden, wat helaas niet altijd lukt. Ik weet er alles van en jij nu ook helaas. Voorzichtig zijn is dan de boodschap, maar soms gaat het fout. Ben blij dat je er met een paar blauwe plekken en spierpijn van af bent gekomen. x mam.

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
recept cake met pompoen mamameteenblog.nl
recept: cake met pompoen, superlekker!

Hij keek mij heel de week al aan met een schuin oog vanuit de tuin. Hij riep nog net niet...

Sluiten