Je eigen aquarel laten schilderen

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 30 april 2023 by Barbara

Ik ontving een mail met de vraag van  Inês Pargana of ik bekend was met Bellysketcher(helaas niet meer online); of ik een aquarel, door haar gemaakt, wil weggeven via een winactie aan één van mijn lezers. Maar dit klinkt leuk, en wow, wat een prachtige site! Een schilderes die het speciale moment van een moeder vastlegt met haar (ongeboren) kind of kinderen.

watercolour aquarel mamameteenblog

Inês Pargana, de eigenaresse van Bellysketcher is een Portugese kunstenares en ze maakt voornamelijk maternity portraits, oftewel zwangerschapsportretten. De aquarelschilderijen van zwangere vrouwen, baby’s en gezinnen zijn allemaal door haar gemaakt. En wat een lieve vrouw, ze wilde voor mij er ook één maken. Ik heb haar een paar foto`s verstuurd en haar laten kiezen via de mail. Het contact was erg prettig en ik was dan ook erg benieuwd. Hieronder het resultaat:

aquarel mamameteenblog

Ik ben er echt erg blij mee! Ben jij net zo onder de indruk als ik en zou jij ook graag een schilderij willen winnen voor jezelf of een dierbaar familielid of vriendin?

Wil jij ook graag zo’n persoonlijke aquarel van een speciaal moment van jezelf als moeder met zwangere buik of met je kleintje? Of ken je iemand die je hier blij kunt maken?

Inês gaat als volgt te werk. Je stuurt haar enkele foto’s op van je gezin, je kindjes, of van jezelf tijdens je zwangerschap, maar net wat je wil. Inês woont en werkt vanuit Portugal en stuurt het eindresultaat per post naar je op.

Note: Het schilderen duurt ongeveer 2 weken en het opsturen kost 5 werkdagen. 

Wil je nog meer mooie voorbeelden? Deze voorbeelden kun je hier vinden.

Wat moet je doen om zo`n prachtig schilderij te winnen?

*Deze actie is niet meer actueel!

Laat ons weten in de comments (met geldig e-mailadres) hieronder voor wie je hem wilt winnen ( voor jezelf of voor een dierbare) en laat ons weten wat jij zou willen laten schilderen?

Meedoen kan t/m 15 mei 2016 en er zal rechtstreeks contact worden opgenomen met de winnaar door mij via e-mail! Corresponderen over de uitslag is niet mogelijk.

Delen van dit bericht is fijn, maar geen extra voorwaarde.

Succes allemaal!

NOTE: De winnaar is op de hoogte gesteld via e-mail, mocht de winnaar niet reageren binnen 72 uur, dan zal er een nieuwe winnaar worden uitgekozen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

12 gedachten over “Je eigen aquarel laten schilderen”

 1. Dank u Barbara en al partipantes de giveaway . Ik hoop jullie te trekken alle dagen . Tot ziens 🙂 (sorry voor de slechte en de Nederlandse dank google vertaler )

  Beantwoorden
 2. Mijn tante is zwanger van haar eerste kindje, ik zou het geweldig vinden om dit haar cadeau te geven! Ik weet zeker dat ze dit heel leuk zou vinden! ❤

  Beantwoorden
 3. Wat mooi!. Zou er graag een van mijn ouders en kinderen willen hebben. De mensen waar ik het meest van houd vereeuwigd in 1 kunstwerk.

  Beantwoorden
 4. Ik zou mijn moeder er blij mee willen maken, en dan met een foto van mij met mijn zoontje ( haar enigste kleinkind en grootste trots 🙂 )

  Beantwoorden
 5. Wat een leuke winactie. Echt een heel bijzonder kado om weg te geven. Ik zou het graag aan een goede vriendin geven die geen makkelijke zwangerschap heeft en wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken.

  Beantwoorden
 6. Wauw wat kan ze goed schilderen. Ik vind de kleuren ook erg mooi. Daarom zou ik er heel graag een willen winnen voor mijn moeder. Ik ben allang kind meer, in tegendeel binnenkort verlaat ik het warme nest en ga ik op mezelf wonen. Het lijkt me juist daarom zo leuk om mijn moeder te verassen met zo’n mooi cadeau 🙂

  Beantwoorden
 7. Wat een superleuke en mooie winactie! Ik doe graag mee! Waarom? Na het schrijven van het artikel: “Nee, er komt geen tweede” ben ik stiekem toch een tikje sip. Niet dat dat mij voorrang geeft hoor (absoluut niet!) maar tijdens het lezen van je post dacht ik ineens. Hoe mooi zou het zijn om dan een mooie, blijvende herinnering te hebben van een moment van ons samen? Ik twijfel of ik dan voor een babyfoto van Mila (met mij) zou kiezen of juist een foto waarop ze iets ouder is. Afijn, dat is waar ik aan denk 🙂 Ik ga het delen natuurlijk 😀

  Beantwoorden
 8. Wat een prachtig portret! Jeetje, wat zou ik zoiets mooi vinden om te hebben! Wat tof dat je er een mag weggeven! Mocht ik dit mogen winnen dan zou ik ook heel graag zo’n mooi portret van mij en mijn zoontje Melle laten maken. Zoiets zou echt prachtig staan in zijn kamertje, of boven ons eigen bed. Ik vind hem echt echt heel erg mooi, ik word er helemaal warm van van binnen!

  Beantwoorden
 9. Wauw, wat een mooi schilderij! Erg bijzonder als iemand zoiets persoonlijk voor je maakt en als zo’n decorstuk in je huis ook echt een verhaal heeft. Het is dat ik onlangs al wat leuke foto’s/posters besteld heb.

  Beantwoorden

Plaats een reactie