Bespaar Continu NL
Zwangerschap

Win je eigen Aquarel gemaakt door Bellysketcher~winactie gesloten

1 mei 2016

Bellysketchers-Maternity-Painting

 

Ik ontving een mail met de vraag van  Inês Pargana of ik bekend was met Bellysketcher en of ik een schilderij, door haar gemaakt, wil weggeven via een winactie aan één van mijn lezers. Maar dit klinkt leuk, en wow, wat een prachtige site! Een schilderes die het speciale moment van een moeder vastlegt met haar (ongeboren) kind of kinderen.

 

Winactie watercolour aquarel mamameteenblog

 

Inês Pargana, de eigenaresse van Bellysketcher is een Portugese kunstenares en ze maakt voornamelijk maternity portraits, oftewel zwangerschapsportretten. De aquarelschilderijen van zwangere vrouwen, baby’s en gezinnen zijn allemaal door haar gemaakt. En wat een lieve vrouw, ze wilde voor mij er ook één maken. Ik heb haar een paar foto`s verstuurd en haar laten kiezen via de mail. Het contact was erg prettig en ik was dan ook erg benieuwd. Hieronder het resultaat:

 

winactie mamameteenblog

 

Ik ben er echt erg blij mee! Ben jij net zo onder de indruk als ik en zou jij ook graag een schilderij willen winnen voor jezelf of een dierbare familielid of vriendin?

Wil jij ook graag zo’n persoonlijk schilderij van een speciaal moment van jezelf als moeder met zwangere buik of met je kleintje? Of ken je iemand die je hier blij kunt maken?

Inês gaat als volgt te werkt. Je stuurt haar een aantal foto’s op van je gezin, je kindjes, of van jezelf tijdens je zwangerschap, maar net wat je wil. Inês woont en werkt vanuit Portugal en stuurt het eindresultaat per post naar je op.

Note: Het schilderen duurt ongeveer 2 weken en het opsturen kost 5 werkdagen. 

Wil je nog meer mooie voorbeelden? Deze voorbeelden kun je hier vinden.

Wat moet je doen om zo`n prachtig schilderij te winnen?

Laat ons weten in de comments (met geldig e-mailadres) hieronder voor wie je hem wilt winnen ( voor jezelf of voor een dierbare) en laat ons weten wat jij zou willen laten schilderen?

Meedoen kan t/m 15 mei 2016 en er zal rechtstreeks contact worden opgenomen met de winnaar door mij via e-mail! Corresponderen over de uitslag is niet mogelijk.

Delen van dit bericht is fijn, maar geen extra voorwaarde.

Succes allemaal!

NOTE: De winnaar is op de hoogte gesteld via e-mail, mocht de winnaar niet reageren binnen 72 uur, dan zal er een nieuwe winnaar worden uitgekozen.

 

 

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply ines pargana 23 mei 2016 at 14:49

  Dank u Barbara en al partipantes de giveaway . Ik hoop jullie te trekken alle dagen . Tot ziens 🙂 (sorry voor de slechte en de Nederlandse dank google vertaler )

 • Reply Esmee Cnossen 14 mei 2016 at 23:10

  Mijn tante is zwanger van haar eerste kindje, ik zou het geweldig vinden om dit haar cadeau te geven! Ik weet zeker dat ze dit heel leuk zou vinden! ❤

 • Reply Manon van Leijenhorst 14 mei 2016 at 22:33

  Wat mooi!. Zou er graag een van mijn ouders en kinderen willen hebben. De mensen waar ik het meest van houd vereeuwigd in 1 kunstwerk.

 • Reply Natasja Smit 6 mei 2016 at 19:02

  Ik zou mijn moeder er blij mee willen maken, en dan met een foto van mij met mijn zoontje ( haar enigste kleinkind en grootste trots 🙂 )

 • Reply Neelke | The Dutch Chronicles 6 mei 2016 at 18:10

  Wat een leuke winactie. Echt een heel bijzonder kado om weg te geven. Ik zou het graag aan een goede vriendin geven die geen makkelijke zwangerschap heeft en wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken.

 • Reply Bodil 5 mei 2016 at 19:41

  Wat prachtig! Ik zou dolgraag een uniek schilderij willen hebben van mijn grootste trots: mijn dochters!

 • Reply Daphne 5 mei 2016 at 10:22

  Wauw wat kan ze goed schilderen. Ik vind de kleuren ook erg mooi. Daarom zou ik er heel graag een willen winnen voor mijn moeder. Ik ben allang kind meer, in tegendeel binnenkort verlaat ik het warme nest en ga ik op mezelf wonen. Het lijkt me juist daarom zo leuk om mijn moeder te verassen met zo’n mooi cadeau 🙂

 • Reply Karin 3 mei 2016 at 19:22

  Wat een mooie actie zeg, heel bijzonder! Ik zou mijn man graag zijn favoriete moment uit de kraamtijd geven. Ons mannetje liggend bij mij 🙂

 • Reply Rory 3 mei 2016 at 14:25

  Wat een superleuke en mooie winactie! Ik doe graag mee! Waarom? Na het schrijven van het artikel: “Nee, er komt geen tweede” ben ik stiekem toch een tikje sip. Niet dat dat mij voorrang geeft hoor (absoluut niet!) maar tijdens het lezen van je post dacht ik ineens. Hoe mooi zou het zijn om dan een mooie, blijvende herinnering te hebben van een moment van ons samen? Ik twijfel of ik dan voor een babyfoto van Mila (met mij) zou kiezen of juist een foto waarop ze iets ouder is. Afijn, dat is waar ik aan denk 🙂 Ik ga het delen natuurlijk 😀

 • Reply Astrid 3 mei 2016 at 14:19

  Ja leuk!!!! Met een baby op komst hebben we straks vast wel een paar mooie foto’s waar een nog mooier schilderij uit kan ontstaan

 • Reply Jennifer 3 mei 2016 at 14:05

  Wat een prachtig portret! Jeetje, wat zou ik zoiets mooi vinden om te hebben! Wat tof dat je er een mag weggeven! Mocht ik dit mogen winnen dan zou ik ook heel graag zo’n mooi portret van mij en mijn zoontje Melle laten maken. Zoiets zou echt prachtig staan in zijn kamertje, of boven ons eigen bed. Ik vind hem echt echt heel erg mooi, ik word er helemaal warm van van binnen!

 • Reply MamavdDag 3 mei 2016 at 13:03

  Wauw, wat een mooi schilderij! Erg bijzonder als iemand zoiets persoonlijk voor je maakt en als zo’n decorstuk in je huis ook echt een verhaal heeft. Het is dat ik onlangs al wat leuke foto’s/posters besteld heb.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:
  Lees vorig bericht:
  Hoe voed je kinderen op tot goede eters? Inclusief lekker recept!

  Naar aanleiding van mijn blogartikel (hier kun je hem nog een keer lezen) over het opvoeden van goede eters, heb ik veel...

  Sluiten