Niet omdat het moet, maar omdat het kan! -Winactie Haarspeldjes~Verlopen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Afgelopen week was het wat stil op de blog! Dat had zo zijn redenen en één daarvan was dat ik ben begonnen met ruimen in huis. Ah, niet zo verbaasd reageren, dat moet helaas echt gebeuren hier in huis, anders groeien we hier dicht met drie kinderen. Maar eerlijk is eerlijk het heeft ook nog een andere reden, namelijk de vrijmarkt komt er weer aan op Koningsdag. En daar ik vorige 2 jaren niet kon staan op de vrijmarkt, ivm een baby en borstvoeding, heb ik aardig wat opgespaard zo. En tijdens mij missie Zoek-De-Spulletjes vond ik nog wat haarspeldjes van mijn webwinkel Barbarelle.nl.

Zelf vind ik ze nogal geinig en ze verkochten ook erg goed, moet ik zeggen, alleen het zijn er nog best wel veel en ik heb zo`n beetje iedereen al blij gemaakt met wat speldjes in mijn omgeving. Dus ik dacht ik ga voor mijn trouwe lezers eens een winactie doen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan aktie! Leuk toch?

 

Winactie haarspeldjes

Dus bij deze de winactie! Vind je ze zelf leuk of voor je dochter (s) of misschien weet je iemand die er blij van wordt, doe dan vooral mee!

Wat moet je doen?

 • Geef in de comments hieronder aan waarom je ze wilt winnen, met een duidelijk emailadres en of  facebookpagina, zodat ik je kan bereiken.
 • Ik waardeer het wanneer je mijn facebookpagina liked en/ of deelt en er een comment achter laat.

winactie 2

En dat was het! Moet lukken dacht ik zo! De actie loopt tot en met volgende week maandag en ik zal dinsdag 5 april de winnaar hier bekend maken en via Facebook! De winnaar ontvangt een mailtje.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

17 gedachten over “Niet omdat het moet, maar omdat het kan! -Winactie Haarspeldjes~Verlopen”

  • Voor mijn dochter om te laten zien dat ze echt een meisje is. Met haar nog wat korte haartjes krijg ik zo vaak de vraag of ze een jongen of meisje is ;).

   Beantwoorden
 1. Leuke haar speldjes! Ik doe graag mee voor mijn oppaskindje. Ik wil altijd een speldje of vlechtje in haar haar doen, maar dat vind ze niet prettig. Wellicht krijg ik het met deze mooie speldjes voor elkaar 😉

  Beantwoorden
 2. Wat een gave speldjes! Mijn kleine meid van 20 maanden zou ze helemaal geweldig vinden, aangezien ze ze sinds kort ontdekt heeft en ik kan haar haar nog leuker maken met deze speldjes!

  Beantwoorden
 3. Leuke speldjes! Gaan ze allemaal in 1 keer weg? Ik zou al blij verrast zijn met 1 setje! Voor mijn nichtje Valerie, 1 jaar. Wij mochten veel leuke kleertjes van haar broer hergebruiken waar we erg blij mee waren. Leuk als ik ze dit kado kan doen.

  Succes met de hele organisatie straks ? Lijkt me zo’n gedoe, op de vrijmarkt staan met je zooi en dat gesleep.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

logo header mamameteenblog.nll

Ook deze site gebruikt cookies voor een prettig gebruik.