Welk bad past het beste bij jou?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 25 april 2023 by Barbara

Welk bad past het beste mamameteenblog.nl

Ben je op zoek naar het perfecte bad? In dit artikel lees je alles over verschillende soorten baden. Daarnaast lees je alles over de ruimte waar de baden het beste in passen. Lees dus snel verder, zodat je straks precies weet welk bad het beste bij jou past!

Benut de ruimte optimaal met een hoekbad

Is de ruimte in je badkamer beperkt, maar wil je wel graag een bad? Een hoekbad is dan de ideale oplossing. Zoals de naam het al zegt, wordt dit type in de hoek van de badkamer gemonteerd. Een hoekbad biedt hetzelfde comfort als standaard ligbaden, maar neemt aanzienlijk minder ruimte in beslag. Hierdoor blijft er voldoende beweegruimte over.

Hoewel een hoekbad compact is als het gaat om afmetingen, kunnen ze vaak gebruikt worden voor twee personen. Ideaal voor wanneer je samen wil genieten!

Een ruimtelijk effect met een vrijstaand model

Ben jij een van de gelukkige mensen met een ruime badkamer? Overweeg dan een vrijstaand bad. Je zou denken dat vrijstaande baden de badkamer optisch kleiner laat lijken. Maar niets is minder waar. Alle ruimte rond een vrijstaand bad blijft vrij. Hierdoor lijkt de badkamer juist een stuk groter dan hij daadwerkelijk is. 

Combineer het vrijstaande bad met een vrijstaande kraan. Dit is een kraan die in de vloer naast het bad gemonteerd wordt. Hiermee creëer je een uniek effect en een moderne uitstraling.

Praktische bad douche combinaties

Vind je een ligbad heerlijk, maar neemt zelfs een hoekbad te veel ruimte in? Kies dan voor een bad douche combinatie. Dit is een model waarin je kunt douchen en dus erg veel ruimte mee bespaart. Bang zijn dat je uitglijdt, hoeft niet. Een bad douche combinatie beschikt namelijk over een vlak gedeelte waar je kunt staan. 

Wil je niet dat de badkamer nat wordt tijdens het douchen? Scherm het bad dan af met een badwand. Zo weet je zeker dat alles droog blijft. Daarnaast blijft de warmte zo ook een stuk beter in de ruimte. Hierdoor ben je minder snel geneigd de warme kraan verder open te draaien.

Kom tot rust in een whirlpool

Is een warm bad voor jou het ontspanningsmoment van de dag? Maak dat ontspanningsmoment dan helemaal compleet met een whirlpool en kom bubbelend tot rust. 

Air- of waterjets zorgen voor een heuse massage terwijl je lekker baddert. Er zijn zowel enkele als dubbele systemen verkrijgbaar. Bij een enkel systeem geniet je van voeten-, zij- en rugjets. Bij een dubbel systeem kun je ook nog eens genieten van bodemjets.

Welk bad past het beste bij jou mamameteenblog.nl

Plaats een reactie