Nintendo switch welke spellen speel jij (7-12 jaar)? [2023]

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 30 april 2023 by Barbara

Nintendo switch welke spellen speel jij mamameteenblog.nl

Sinds de kinderen de Nintendo switch hebben ontdekt worden er hier fijn wat spelletjes gespeeld op de Switch. Er is dan ook heel wat online te vinden aan games. Lees hier welke spelletjes wij graag spelen en welke op het verlanglijstje staan.

Wanneer je eenmaal online begint te zoeken komen de leukste games voorbij. Toen wij net de Switch hadden werden al snel de eerste games gekocht. Ondertussen hebben ze er al een paar uitgespeeld en is er wat nieuwe aanwas nodig. Nu kun je gewoon wat games bestellen, maar je kunt ook je games kopen met nintendo eshop tegoed. Of bijvoorbeeld als cadeau een nintendo eshop card 75 euro of minder geven. Dan kunnen de kinderen zelf een game uitkiezen.

De games die onze kinderen nu spelen zijn:

  • Mario Party Superstars
  • Animal Crossing
  • Minecraft
  • Dawn of New Riders
  • LEGO Marvel Super Heroes 2

Mario Party Superstars

Bouw een feestje met een sterrencollectie van Mario Party-borden en minigames! Beleef altijd en overal de leukste party-momenten op hetzelfde spelsysteem, lokaal draadloos of online. Sessies met vrienden op het spelbord worden elke beurt opgeslagen, dus je kunt altijd tussendoor even pauze nemen en weer doorgaan waar jullie gebleven waren. Tijdens de race over het bord kun je je medespelers motiveren of jennen met stickers. Alle spelstanden zijn ook online te spelen, dus duik met je vrienden in een paar minigames of een heuse marathon van wel 30 rondes. Waar je ook bent, een overwinning is altijd lekker (en het stelen van sterren net zo!).

Animal Crossing

Dé Nintendo Switch hit van 2019! Begeef je op je eigen eiland en leef je letterlijk helemaal uit. Je kunt jouw eiland geheel naar jouw smaak inrichten, activiteiten uitvoeren en natuurlijk mensen ontvangen om samen gezellig op pad te gaan. Animal Crossing: New Horizons biedt honderden uren speelplezier dankzij de ongekende creatieve mogelijkheden!

Minecraft

In Minecraft voor de Nintendo Switch begint het avontuur met je eigen verbeelding. Je kunt blokken breken, plaatsen en ermee doen wat je wilt. Probeer een zo diep mogelijk gat te graven of maak een schuilplaats om ’s nachts in te schuilen voor de verschrikkelijke monsters. Van stenen hut tot kasteel, van eenvoudig idee tot ambitieus plan; jij bepaalt hoe het spel wordt gespeeld. Wees dapper, nieuwsgierig en origineel. Maak alles wat je wilt, van een simpele boot tot een complete wereldstad.

Dawn of New Riders

Een nieuwe held duikt samen met zijn draak op in de lucht en enkel jij kan hen de slechteriken helpen verslaan die een drakenheiligdom – gebouwd door Hiccup, Toothless en diens drakenrijders – hebben vernietigd.

Wanneer het eiland Havenholme in brokstukken ligt, worden de mysterieuze overlevenden als toekomstige helden aanzien. Scribbler is een student die zich niets over zijn verleden kan herinneren terwijl Patch een unieke soort draak is (een “chimeragon”) met nieuwe, onverwachte krachten die hij onderweg ontdekt. Samen moeten ze nieuwe eilanden verkennen, het opnemen tegen sterke vijanden en de herinneringen die Patch’s ware afkomst zullen onthullen ontdekken in deze grappige, maar vurige action adventure game.

LEGO Marvel Super Heroes 2

In LEGO Marvel Super Heroes 2 speel je met al jouw favoriete superhelden en superschulken uit verschillende tijdperken en werelden.

Ze nemen het op tegen tijdreiziger Kang de Veroveraar in het gloednieuwe, originele avontuur LEGO® Marvel Super Heroes 2! Speel als de Guardians of the Galaxy, Spider-Man, Thor, Hulk, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Carnage, Green Goblin en nog veel meer andere Marvel superhelden en schurken in deze kosmische strijd in de tijdloze stad Chronopolis! Doorkruis landen (van het oude Egypte tot het Wilde Westen, de planeet Hulk en New York City in 2099) en vervoer voorwerpen of personages door de eeuwen heen! Met de nieuwe battle-modi kunnen vrienden en familieleden tegen elkaar spelen in een reeks thematische uitdagingen en strijdarena’s!

Welke spelletjes staan er op de wensenlijst voor de Nintendo Switch

Vooral onze zoon van 7 jaar heeft al veel plezier beleefd met de games die hij nu heeft. Maar is al wel toe aan wat nieuws. Hij is alweer druk aan het sparen voor een nieuwe game. Dan wil hij graag een cadeaukaart kopen en kunnen wij eventueel wat aanvullen zo nodig. Zo kun je games kopen met nintendo eshop tegoed. Of bijvoorbeeld als cadeau een nintendo eshop card 75 euro of minder geven. Dan kan hij zelf een game uitkiezen of een abonnement zodat hij met wat vriendjes kan spelen online.

Wat staat er op de wensenlijst:

  • Just dance 2022
  • Kirby en de vergeten wereld
  • Mario Kart 8 Deluxe

Just Dance 2022

Eerlijk gezegd is deze game meer een wens van zijn zussen. Maar hij doet er altijd wel vrolijk aan mee. Een game waar je de dansjes en muziek van het jaar 2021/2022 voorbijziet en hoort komen, terwijl je zelf de danspasjes mee kunt doen of kunt battelen met je broer, zus of vriendin en als er niemand anders is je moeder, voor punten.
Lachen, gieren en brullen voor alle leeftijden kan ik zeggen. En calorieën verbranden, want ik ben daarna best uitgeblust.

Kirby en de vergeten wereld

In dit nieuwste deel in de Kirby-serie verken je een onbekende, nieuwe wereld waarin de beschaving volledig is overwoekerd door de natuur. Gebruik Kirby’s bekende acties, zoals opzuigen, uitspugen, springen en kopiëren, terwijl je je vrij door de driedimensionale levels beweegt.

Mario Kart 8 Deluxe

Met Mario en zijn vrienden de baan op in het bekende Mario Kart. Mario Kart 8 is een schitterende heruitgave van de Nintendo Wii U game. Ditmaal opgepoetst voor de Nintendo Switch, maar aan nieuwe banen, personages en meer ontbreekt het natuurlijk niet. Mario Kart 8 Deluxe biedt de compleetste race-ervaring op de Nintendo Switch.

De regels voor de kinderen op hun telefoon, tablet of Nintendo Switch

Afgelopen tijd hebben we met de kinderen de regels weer eens nagelopen voor het online gamen en de tijd die ze doorbrengen in de digitale wereld. Vanaf het begin hebben we met de kinderen hier duidelijke afspraken over gemaakt.

Mocht je ze eens willen lezen dan kun je ze hier vinden:

Verder hebben wij altijd een tabletloze of smartphoneloze dag in huis. Dat is bij ons de maandag. Ook worden er dan geen spelletjes gespeeld op de Switch. Tot nu toe werken onze afspraken goed. Het maakt de dagen dat het wel mag, extra speciaal.

Nintendo switch welke spellen speel jij(7-12 jaar) Mamameteenblog.nl

Hebben jullie ook een spelcomputer in huis?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Plaats een reactie