De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 10 december 2021 by Barbara

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van mijn outfit zijn. Want ook al zie je het niet, het kan echt bepalend zijn of je jurkje goed valt of dat je eruit ziet als een Michelin-poppetje. Maar hoe zorg je ervoor dat je lingerie met de juiste lingerie matcht? Waar moet je op letten bij het kopen van je ondergoed?

De-juiste-lingerie-met-de-juiste-outfit-matchen-mamameteenblog.nl_
https://yourbamboobasics.com/

Misschien handig dat ik wat situaties benoemen waarin de combi tussen lingerie en outfit er toe doen. Zodat je de volgende wanneer je lingerie koopt, er rekening mee kunt houden. En als ik een tip mag geven bij Yourbamboobasics.com hebben ze echt heel ondergoed, die ook nog eens geproduceerd zijn op een duurzame manier. En duurzaamheid in huis is al een onderwerp waar ik eerder een artikel over heb geschreven.

Witte kleding met de juiste lingerie

Ik heb niet veel wit, maar het wordt wel steeds meer, of misschien omdat het nu zomer is, draag ik het meer. Het is tenslotte een fijne basiskleur die met alles lekker matched. Toch moet je er goed rekening mee houden wat je eronder draagt. Wit schijnt snel door afhankelijk van de stof en de dikte van het materiaal. De ultieme tip? De oplossing is om je lingerie in de kleur rood te dragen onder je witte kleding. Niet heel fel rood of met een leuk patroontje natuurlijk.

Maar het is echt waar dat rode lingerie onder witte kleding niet opvalt. Probeer het maar!

Sporten met de juiste lingerie

Dit is echt een weggevertje, maar onder sportkleding is een sportbeha toch echt de beste keus ipv een kanten gevalletje. Behalve dat het beter staat is het belangrijk om een goede ondersteuning te hebben afhankelijk welke sport je beoefent. En een goede beha zit het allerlekkerst tijdens het sporten. Laat je hier dus altijd goed in voorlichten voor de juiste sportbeha.

Weg met die bandjes

Zo leuk die nieuwe off-shoulder bloesjes en jurkjes, beetje jammer van je beha bandjes die je zo nu goed ziet. Gelukkig zijn er veel leuke en goede strapless beha’s verkrijgbaar. Altijd handig om er 1 in je kast te hebben liggen of een model waar je de bandjes vanaf kunt halen.

Naadloos ondergoed

Wanneer je te strakke ondergoed draagt is dit al snel zichtbaar in broeken en rokken doordat je de lijntjes ziet. Je kunt er dan voor kiezen om een string te dragen of een ruim zittende hipster. Ga in alle gevallen voor naadloos ondergoed. Ideaal in het voorkomen van het aftekenen van je ondergoed.

T-shirt bh

Deze regel geldt natuurlijk ook voor beha’s. Laat altijd goed je beha maat opmeten en houd je daaraan, dit voorkomt dat je rolletjes op rug creëert en zit echt veel lekkerder. En probeer dan ook de mooie kantjes te vermijden. Vooral bij een mooi, strak of los t-shirt is alles snel zichtbaar. De t-shirt beha is hier de key. Naadloos en glad. Echt super onder t-shirts, maar ook jurkjes en mooie bloesjes!

Body

Een body is eigenlijk een slip en bh in één. Het is ideaal voor onder jurkje waar je de taille naadloos wilt laten overgaan. Wanneer je een vetrolletje ziet in je jurk of de randen van je lingerie kunt zien, is een body het antwoord. Een body zorgt er ook voor dat het 1 geheel wordt zonder naden en is ook ideaal om alles op zijn plek te houden. Ook is het prettig wanneer je een shirtje op je heupbroek draagt, het voorkomt dat deze er steeds weer uitfloept. Prima oplossing, toch?

Spiegeltje, spiegeltje

Met al deze tips in gedachten is mijn ‘probleem’ snel verholpen. Heb jij die momenten ook wel eens?

Afbeeldingen Shutterstock.com/ Alliance Images

Plaats een reactie