moederschap quotes mamameteenblog.nl

De 15 leukste Moederschap Quotes

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Als je kinderen hebt, kan het leven soms erg chaotisch zijn. Alle moeders herkennen dit vast wel, maar ouderschap is geweldig! Alhoewel we dit wel eens vergeten. Daarom is hier een verzameling van 15 leuke quotes over moederschap, kinderen en alles eromheen. Welke quote(s) past het beste bij jou of vind jij het leukst?

moederschap quotes mamameteenblog.nl

 

Moederschap Quotes

 1. Dat moment dat je beseft dat je kind jouw karakter heeft en je niet weet of je nou heel trots of heel bang moet zijn.
 2. “Ik heb geen Google nodig. Ik heb kinderen die alles beter weten.”
 3. “Mijn kind is de beste selfie die ik ooit maakte!”
 4. Schoonmaken met kinderen in huis is net zoiets als je tanden poetsen terwijl je een koekje eet…
 5. Als je je kinderen genoeg snoep geeft, worden ze vanzelf zoet.
 6. Van kinderen kan je heel veel leren. Bijvoorbeeld: waar de grenzen liggen van je geduld.
 7. Er is geen kind zo lief of zijn moeder is blij dat ie slaapt.
 8. Puberteit. Als je ouders vervelend beginnen te doen.
 9. Dat je midden in de nacht wakker wordt en denkt: huh?! Het is 3 uur en nog steeds helemaal stil in huis?! Even checken of iedereen nog ademt.
 10. Kinderen hebben is als wonen in een studentenhuis. Niemand die slaapt, alles is kapot en er wordt veel gekotst.
 11. Grappig. Voor ik een baby had, bleef ik ook weleens de hele nacht wakker. Dat noemde ik dan ‘lol hebben’.”
 12. “Mijn grootste PRESTATIE vandaag is dat ik nog leef. Dat moeder-zijn is me een partij ZWAAR!”
 13. “Ik loop al 3 maanden rond met een steen in mijn tas. Je weet nooit wanneer mijn peuter ‘m weer opeist.”
 14. “Bij het voorlezen fantaseren over al die geweldige dingen die je over 10 minuten gaat doen.”
 15. “Ik ben gek op kliekjesdag! Dan eten ze wat ze gisteren ook al niet wilden eten.”

Ook leuk om te lezen: Jij hebt mij mama gemaakt.

Welke quotes zijn voor jou herkenbaar?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Oppassen.nl. Oppassen.nl is met 80.000 actieve gebruikers het grootste oppas platform in Nederland waar ouders in contact kunnen komen met oppassen en/of gastouders.

Afbeeldingen: Shutterstock.com

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »
juiste lingerie of ondergoed voor de juiste outfit mamameteenblog

De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
De blogger en de blog 13 in een dozijn mama mamameteenblog.nl
De blogger en de blog: 13 in een dozijn mama

Het leuke aan deze rubriek is dat ik zoveel nieuwe en leuke bloggers en blogs ontdek. Zo ook dit keer....

Sluiten