5 Tips voor een hippe zomerlook als mama

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 8 juni 2023 by Barbara

een hippe zomerlook als mama mamameteenblog.nl

De zomer is in volle gang en het is tijd om je garderobe bij te werken met frisse en trendy outfits. Als moeder is het soms een uitdaging om er trendy en modieus uit te zien terwijl je ook praktisch en comfortabel blijft. Gelukkig zijn er talloze manieren waarop je een hippe zomerlook kunt creëren zonder onder te doen aan je moederlijke taken. In dit artikel delen we vijf handige tips om als moeder een modieuze zomerstijl te rocken.

Ken de laatste modetrends voor de zomer van 2023

Om een ​​hippe zomerlook te creëren, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste modetrends. Volgens de website van Elle zijn enkele trends voor de zomer van 2023 onder andere pastelkleuren, bloemenprints en oversized silhouetten. Door je bewust te zijn van deze trends, kun je items in je garderobe selecteren die je look direct een trendy en vrouwelijke uitstraling geven.

Mix en match met accessoires

Accessoires zijn de perfecte manier om je outfit op te fleuren en een persoonlijke touch toe te voegen. Denk aan statement-sieraden, sjaals, trendy hoeden en modieuze zonnebrillen. Door accessoires slim te mixen en matchen kun je eenvoudig je zomeroutfits upgraden en er toch hip uitzien.

Kies voor comfortabele en trendy schoenen

Als moeder ben je vaak de hele dag in het weer, dus comfortabele schoenen zijn essentieel. Gelukkig kun je tegenwoordig veel comfortabele én trendy opties vinden. Ga voor platte sandalen, sneakers met een leuke print of stijlvolle espadrilles. Deze schoenen zijn niet alleen comfortabel, maar geven je ook een modieuze uitstraling.

Experimenteer met zomerse prints en kleuren voor een zomerlook

Zomer is de tijd om te experimenteren met verschillende prints en felle kleuren. Bloemenprints, strepen, stippen en tropische toevoegingen zijn perfect voor het creëren van een zomerse en levendige look. Durf ook te spelen met kleuren en mix verschillende tinten voor een speels effect. Vergeet niet om te kiezen voor stoffen die de luchtig zijn, zoals linnen of katoen, om comfortabel te blijven tijdens de warme dagen. Zie bijvoorbeeld de collectie van Parajumpers voor dames.

Draag comfortabele en trendy loungewear in een zomerlook

Hoewel het verleidelijk kan zijn om de hele zomer in je favoriete loungebroek door te brengen, kun je ook comfortabele en trendy loungewear vinden die geschikt is voor bereikt. Denk aan luchtige jumpsuits, stijlvolle maxi-jurken en comfortabele broeken gemaakt van zachte stoffen van het merk Parajumpers. Deze items zorgen ervoor dat je er gemakkelijk hip uitziet, zelfs tijdens ontspannen zomerdagen.

5 Tips voor een hippe zomerlook als mama mamameteenblog.nl

Plaats een reactie