Wat mama niet mag vergeten op vakantie!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 8 januari 2024 by Barbara

Inpakken! Aan de ene kant vind ik de voorpret voor de vakantie hartstikke leuk (ik ben er echt aan toe), maar aan de andere kant geeft het toch ook weer de nodige stress. Vooral omdat ik weet dat toch altijd weer meer bij komt kijken dan dat ik soms denk. En dan vergeet ik toch weer een paar dingen waarvan ik de laatste vakantie me had voorgenomen dit echt niet te vergeten. Herkenbaar? Zet de onderste tips op je inpaklijstje deze zomer!

vakantie inpaktips mamameteenblog.nl

Ockyz Sweakers voor op vakantie

ockyz-sweakers-mamameteenblog.nl_

Vast iedereen kent ze, maar ik ken ze pas sinds kind nummer 3. Ik zag ze bij een kindje in het zwembad en ik was meteen verkocht. Ik vind ze ideaal. Mijn zoontje is 4 jaar en bij elk zwembad denkt hij dat hij een haai of een dolfijn is. Hij rent het zwembad rond(zonder diploma) alsof hem nooit iets overkomt en ik sterf duizend doden. Schreeuwend als een viswijf vanaf mijn zonnebed dat hij “NIET Mag Rennen”. Ja, onze medegasten genieten altijd volop mee van een dagje zwembad. Met deze sweakers is het echt een stuk veiliger en rustiger. Ook voor mama en de badgasten. In mijn koffer nemen ze niet meer plek in dan een setje sokken! Check!

Voor wie ze nog niet kent of er nog nooit van heeft gehoord; hieronder is een leuk introductie filmpje!

Stijlvolle slippers die prettig lopen

Mijn grootste frustratie bij het inpakken zijn altijd mijn schoenen. Ik denk altijd dat ik er minimaal 4 paar nodig heb. Een paar om mee te reizen (paar gympen) en een paar voor de minder zonniger dagen. Een paar slippers voor bij het zwembad en een paar schoenen om mee te flaneren of uit eten mee te gaan.

fitflops-mamameteenblog.nl_

Bij Onlybrands.nl verkopen ze het merk fitflop. Schoenen/ Slippers die heerlijk lopen en waar je zonder problemen de avondvierdaagse mee kunt lopen. Maar dit zijn ook schoenen die er heel stijlvol uitzien. Een soort 3-in-1 voor mij, want ze zijn prettig voor bij het zwembad, fijn om een stuk op te wandelen en mooi genoeg voor onder een jurkje wanneer we uit eten gaan. Ideaal! Scheelt weer 2 paar schoenen bij het inpakken. Check!

Een goed telefoonhoesje en een powerbank mee op vakantie

En met een goed telefoonhoesje bedoel ik de juiste hoes voor de juiste situatie. Dan denk ik aan een telefoonhoesje geschikt tegen zand en water. Bij hoesjes-outlet kun je verschillende waterproof hoesjes voor elke telefoon vinden.

En met een powerbank en een goed hoesje houdt je telefoon het ook een stuk langer uit.

Geheugenkaartje voor je camera

smartphone-powerbank-mamameteenblog.nl_

Houd jij ook zo van fotograferen en is de vakantie dan ook jouw moment om helemaal los te gaan. Bespaar bij Cameratools op de juiste tools, zoals geheugenkaartjes, filters, accu’s en draagriemen. Superhandig.

Op vakantie maak ik altijd de leukste foto’s! Ik vind het dan fijn om de juiste spullen bij me te hebben. Bij E-kortingscode.nl is het makkelijk van tevoren bestellen wat ik nodig heb.

Heb jij nog leuke tips die niet op het standaard inpaklijstje staan, maar die elke moeder wel handig zal vinden?

Plaats een reactie