inpakken vakantie mama mamameteenblog.nl

Wat mama niet mag vergeten op vakantie!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inpakken! Aan de ene kant vind ik de voorpret voor de vakantie hartstikke leuk, maar aan de andere kant geeft het toch ook weer de nodige stress. Vooral omdat ik weet dat toch altijd weer meer bij komt kijken dan dat ik soms denk. En dan vergeet ik toch weer een paar dingen waarvan ik de laatste vakantie me had voorgenomen dit echt niet te vergeten. Herkenbaar? Zet de onderste tips op je inpaklijstje deze zomer!

vakantie inpaktips mamameteenblog.nl

Ockyz Sweakers

ockyz-sweakers-mamameteenblog.nl_

Vast iedereen kent ze, maar ik ken ze pas sinds kind nummer 3. Ik zag ze bij een kindje in het zwembad en ik was meteen verkocht. Ik vind ze ideaal. Mijn zoontje is 4 jaar en bij elk zwembad denkt hij dat hij een haai of een dolfijn is. Hij rent het zwembad rond(zonder diploma) alsof hem nooit iets overkomt en ik sterf duizend doden. Schreeuwend als een viswijf vanaf mijn zonnebed dat hij “NIET Mag Rennen”. Ja, onze medebadgasten genieten altijd volop mee van een dagje zwembad. Met deze sweakers is het echt een stuk veiliger en rustiger. Ook voor mama en de badgasten. In mijn koffer nemen ze niet meer plek in dan een setje sokken! Check!

Voor wie ze nog niet kent of er nog nooit van heeft gehoord; hieronder is een leuk introductie filmpje!

Stijlvolle slippers die prettig lopen

Mijn grootste frustratie bij het inpakken zijn altijd mijn schoenen. Ik denk altijd dat ik er minimaal 4 paar nodig heb. Een paar om mee te reizen( paar gympen) en een paar voor de minder zonniger dagen. Een paar slippers voor bij het zwembad en een paar schoenen om mee te flaneren of uit eten mee te gaan.

fitflops-mamameteenblog.nl_

Bij Onlybrands.nl verkopen ze het merk fitflop. Schoenen/ Slippers die heerlijk lopen en waar je zonder problemen de avondvierdaagse mee kunt lopen. Maar dit zijn ook schoenen die er heel stijlvol uitzien. Een soort 3-in-1 voor mij, want ze zijn prettig voor bij het zwembad, fijn om een stuk op te wandelen en mooi genoeg voor onder een jurkje wanneer we uit eten gaan. Ideaal! Scheelt weer 2 paar schoenen bij het inpakken. Check!

Een goed telefoonhoesje en een powerbank mee op vakantie

En met een goed telefoonhoesje bedoel ik de juiste hoes voor de juiste situatie. Dan denk ik aan een telefoonhoesje geschikt tegen zand en water. Bij hoesjes-outlet kun je verschillende waterproof hoesjes voor elke telefoon vinden.

En met een powerbank en een goed hoesje houdt je telefoon het ook een stuk langer uit.

Geheugenkaartje voor je camera

smartphone-powerbank-mamameteenblog.nl_

Houd jij ook zo van fotograferen en is de vakantie dan ook jouw moment om helemaal los te gaan. Bespaar bij Camertools op de juiste tools, zoals geheugenkaartjes, filters, accu’s en draagriemen. Superhandig.

Op vakantie maak ik altijd de leukste foto’s! Ik vind het dan fijn om de juiste spullen bij me te hebben. Bij E-kortingscode.nl is het makkelijk van te voren bestellen wat ik nodig heb.

Heb jij nog leuke tips die niet op het standaard inpaklijstje staan, maar die elke moeder wel handig zal vinden?

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
artnight frida kahlo den haag mamameteenblog.nl (1)
ArtNight | Een schilderworkshop met mijn dochter

Doe jij dat wel eens? Met je kind een dagje weg? Zo samen, 1 op 1? Ik neem het me...

Sluiten