Tag geluksmomenten mamameteenblog.nl

Geluksmomenten Tag

geluksmomenten tag mamameteenblog.nl
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Deze Tag van Merel van Lotuswritings.nl is geen vervelend klusje. Zeg nou zelf: geluksmomenten, daar heeft iedereen er toch wel wat van staan. Dus toen ik gevraagd/ getagd werd door haar, ben ik meteen begonnen. Maar hier en daar heb ik best nog even moeten nadenken. Pffft, ik ben hartstikke gelukkig, maar het kostte mij zomaar meer dan 2 maanden om hem in te vullen. Gek hè? Maar merel het is gelukt hoor! Hier is ie dan!

Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden?

Kijk, dat noem ik nog eens met mijn neus in de boter vallen. Ik ben gek op reizen en mijn lief, meneer B ook. Voordat we kinders hadden, hebben we veel mooie reizen gemaakt samen. Vooral de reis naar Antartica was echt verbluffend mooi en bijzonder. Het is niet de zon-zee-strand vakantie, maar wel heel bijzonder! Er is alleen maar natuur en die is daar nog zo ongerept en ook de dieren zijn zo anders, zonder wantrouwen, zien geen vijand in jou. Deze reis heeft mij echt een beetje verandert. Het is geen goedkope reis, eerlijk gezegd, maar het is voor mij elke cent waard gebleken. Ik zou hem dan ook iedereen willen aanraden.

Noem drie bijzondere dingen die je nog eens zou willen meemaken.

  • De geboorte van mij eerste dochter ging zo snel, dat ik deze nog wel een keer zou willen meemaken. Met wat ik nu weet dan, hΓ¨?
  • De reis naar Antartica, zoals hierboven beschreven, zou ik echt nog graag een keer over willen doen.
  • Nummer drie vind ik best lastig, als ik het ene noem, doe ik het ander tekort. Maar mocht ik in de loop van de tijd hem nog bedenken, dan vul ik hem gewoon aan.

Wat is je favoriete film?

Ik heb een heel tijdje niet echt meer een hele goede film gezien, maar waar ik rustig weer voor ga zitten is:

A Good Year met Russel Crow, sindsdien hoop ik dat ik nog eens een wijngaard erf (zal nevernooitniet gebeuren, hoor, maar dromen mag) en ook A Beautifull Mind,  ja ook met Russel Crow. De stem van Russel Crow blijft fijn :).

The extraordinary life of Benjamin Button vind ik ook echt een bijzondere film, het aspect tijd hierin blijf ik altijd fascinerend vinden, mochten mensen hier nog tips in hebben, dan hoor ik ze graag.

Welk moment in je leven zou je nog eens opnieuw willen beleven?

Hier kan ik echt niet kiezen. Ik denk mijn bruiloft (alweer bijna 20 jaar terug…) en de geboortes van mijn kinders. O ja en die keer dat ik een baan opzei, was ook heel fijn. πŸ™‚

Voor welk gerecht kunnen mensen jou wakker maken?

Eten vind ik echt wel erg fijn. Er zijn veel dingen waar je voor kunt wakker maken, maar een stukje caramel met een kopje thee op precies de goede temperatuur…ah, das pas fijn.

Waar zou je echt niet zonder kunnen?

Daar kan ik vrij kort over zijn: mijn gezin. Zonder zou ik het wel heel lastig vinden.

Wanneer voel jij je op je best?

Met genoeg slaap achter de kiezen en een lekker uitgebreid ontbijt, mijn gezin om mij heen, ben ik helemaal op mijn best.

Heb je weleens een angst overwonnen en zo ja, hoe?

Hier moest ik best even over nadenken. Maar ik denk dat mijn grootste angst is om mijn dierbaren te moeten missen. En die angst zal ik waarschijnlijk nooit overwinnen.

Welke muziek (of welk nummer) maakt jou vrolijk?

Deze β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“ β‡“

Katrina & The Waves – Walking On Sunshine

Wie inspireert jou?

Eigenlijk alle mensen om mij heen, maar voornamelijk mijn gezin, familie en mijn vrienden.  O ja, en de natuur, bos of strand, maken me altijd rustig en dan komen de beste ideeΓ«n in mij op.

Wow, dat was hem! Leuk! Bedankt Merel, ik ga hem doorgeven: Mirjam van MeervanMir.eu en Linda van Mamaliefde.nl en iedereen die ook wil!

Mocht je nog een Tag willen lezen of invullen, deze Slaap Tag vond ik ook heel leuk. Waarschijnlijk omdat ik hem zelf heb bedacht. #grijns.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder Β»
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder Β»
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder Β»
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder Β»
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder Β»
juiste lingerie of ondergoed voor de juiste outfit mamameteenblog

De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van

Lees verder Β»

2 gedachten over “Geluksmomenten Tag”

  1. Wow, Antartica? Dat lijkt me inderdaad echt fantastisch, een plek waar je niet zomaar aan denkt ook. En A good year is ook wel een van mijn favorieten, vind die film zo fijn πŸ™‚ Benjamin Button wil ik nog steeds zien.

    Leuke antwoorden! Op de angst na dan natuurlijk, maar je hebt gelijk: die is inderdaad onmogelijk om jezelf overheen te zetten.

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
de blogger en de blog leesleeslees mamameteenblog.nl
De blogger en de blog: Leesleeslees.nl

Vandaag stelt Judith zich voor in De Blogger en de blog-serie. Met haar blog Leesleeslees.nl geeft zij tips over de...

Sluiten