De leukste cadeaus voor jongens

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 28 maart 2024 by Barbara

Met lichte verbazing kijk ik mijn vriendin aan. Ze heeft het weer geflikt. Hoe weet zij elke keer weer een leuk cadeau te kopen voor mijn kinderen? Hoe weet zij nu wat ze leuk vinden en weet dit om te zetten naar een fantastisch cadeau? Helemaal verrukt scheuren mijn kinderen de verpakking open van hun nieuwe aanwinsten. En met een blij gezicht gaan ze braaf met hun speelgoedjes spelen. Zo lief en zoet zie ik ze niet zo vaak. Kunnen mijn vriendin en ik mooi even rustig bijkletsen. Wat een talent, ik blijf het bijzonder vinden wanneer je zo goed weet welk cadeau je voor iemand kunt kopen. Cadeaus geven is leuk. Dus. Waar maak je iemand blij mee?

leukste cadeaus voor jongens mamameteenblog.nl

Even kort gezegd, ik heb de gave niet en het talent heb ik ook nog steeds niet ontwikkelt. Nee ook niet met al die cadeaus die ik al heb moeten kopen voor mijn kinderen. Helaas.

Een lastig ding, dus. Tenminste ik vind het een lastig ding. Al die vragen: Wat vinden ze leuk, hoeveel geef je uit en waar ga je het kopen? Er zijn wel trucjes, zoals het wensenschriftje. Handig! Elke keer wanneer ze roepen dat ze iets leuk vinden (reclames tv. of filmpje YouTube) of ze zien iets leuks in een foldertje, dan schrijven we of plakken we dit in het schriftje. Behalve dan dat het schriftje vaak even niet op zijn plek ligt (lees, kwijt zijn). Ik denk dan dat ik het wel onthoud, maar met mijn mommybrain is dit meestal niet zo. Het idee van het schriftje is leuk, maar het mist een beetje zijn doel zo.

Maar ik wat ontdekt. Via Bol.com(nee, niet gesponsord, wel affiliate links).

Je kunt op de website een wensenlijst aanmaken, bijvoorbeeld op naam of geldbedrag, en alle wensen/ ideetjes kun je hierin opslaan. Ik vind het ideaal. Nu ben ik niet een voorloper in dit soort dingen dus er is grote kans dat je dit al wist. Waarschijnlijk heb jij dan ook de gave :).

Maar goed, voor mij is het echt een uitvinding. Driftig ben ik allemaal lijstje aan het maken. Voor de kids, voor mijn lief en natuurlijk ook eentje voor mijzelf. En zo kan ik ook alvast, bij een mooie aanbieding, een voorraadje cadeaus aanleggen voor een keer dat ik mijn kinderen iets wil geven op een feestdag of een mooi rapport.

Waarom dan toch een lijst met cadeaus voor jongens in dit artikel? Cadeautjes kopen voor jongens blijf ik nog steeds lastig vinden, hoe oud ze ook zijn. Waarom? Geen idee. Maar daarom heb ik een lijst gemaakt, voornamelijk voor mijzelf, maar misschien ben, heb jij ook geen gave en heb jij er ook wat aan. Wie weet.

Ik heb het ingedeeld op interesse. En mocht je klikken op het artikel, dan staan er nog meer suggesties bij op leeftijdscategorie en op prijscategorie. Fijn!

Bij deze mijn handige lijst voor cadeaus voor jongens. O, en mocht je nog tips hebben, dan hoor ik het graag, dan voeg ik het graag toe.

Handige lijst voor cadeaus voor een jongen

Een knutselaar

Is dit cadeau voor een echte knutselaar? Haalt hij elke pen uit elkaar? Ziet hij in elk stuk keukengerei een stuk gereedschap of werktuig; dan zijn de volgende ideetjes misschien wel wat voor hem:

Een tekenaar

Kan jouw kind bij het zien van papier en pen niet stoppen met tekenen? Dan vind hij dit vast heel erg leuk!

Een bouwer

Een echte Bob de Bouwer? Ligt de vloer bezaait met allemaal onderdelen van zijn nieuwe nog te bouwen hijskraan of duikboot? Dan vindt hij vast dit vast geweldig!

Een professor

Heeft jouw kind het woord Waarom uitgevonden? Wil hij weten hoe alles werkt en als jij het niet weet, zoekt hij het dan zelf uit? Een professor in de dop?

Een puzzelaar

Is deze jongen een puzzelaar? Is hij uren zoet met het oplossen van puzzels? Kijk dan bij deze breinkrakers!

Een boekenwurm

Huh? Zei je wat? De bekende zin van elke boekenworm. Herkenbaar? Dan zit hier vast iets leuks tussen.

Een explorer

Een kleine onderzoeker die altijd bezig is om uit te zoeken hoe iets kan of hoe het gebeurd kan zijn? Misschien vind je hier het gewenste cadeau voor hem!

Een spelletjesverslaafde

Heb jij een spel nodig voor iemand die geen genoeg kan krijgen van het spelen van bordspelletjes? Dan staat in dit overzicht er vast wat leuks tussen!

Een outdoorman

Is deze jongen altijd buiten, regen of zonneschijn? Dan vind hij deze cadeautjes vast te gek!

Hopelijk heb je wat aan deze lijst en zo niet, dan heb je misschien nog tips voor mij 🙂

O en mocht je denken waarom staat er geen Lego of Duplo bij? Ik heb hier nog twee leuke reviews over Duplo en Lego Friends, die leuk zijn om te lezen!

Tot zover! Succes met cadeautjes kopen 🙂

En ja, er staan affiliate links in deze pagina. Mocht je hier meer over willen lezen dan kan dat op deze pagina.

Ook leuk om te lezen: 

Plaats een reactie