leukste cadeaus voor een jongen mamameteenblog.nl

De leukste cadeaus voor jongens

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Met lichte verbazing kijk ik mijn vriendin aan. Ze heeft het weer geflikt. Hoe weet zij elke keer weer een leuk cadeau te kopen voor mijn kinderen? Hoe weet zij nu wat ze leuk vinden en weet dit om te zetten naar een fantastisch cadeau? Helemaal verrukt scheuren mijn kinderen de verpakking open van hun nieuwe aanwinsten. En met een blij gezicht gaan ze braaf met hun speelgoedjes spelen. Zo lief en zoet zie ik ze niet zo vaak. Kunnen mijn vriendin en ik mooi even rustig bijkletsen. Wat een talent, ik blijf het bijzonder vinden wanneer je zo goed weet welk cadeau je voor iemand kunt kopen. Cadeaus geven is leuk. Dus. Waar maak je iemand blij mee?

leukste cadeaus voor jongens mamameteenblog.nl

Even kort gezegd, ik heb de gave niet en het talent heb ik ook nog steeds niet ontwikkelt. Nee ook niet met al die cadeaus die ik al heb moeten kopen voor mijn kinderen. Helaas.

Een lastig ding, dus. Tenminste ik vind het een lastig ding. Al die vragen: Wat vinden ze leuk, hoeveel geef je uit en waar ga je het kopen? Er zijn wel trucjes, zoals het wensenschriftje. Handig! Elke keer wanneer ze roepen dat ze iets leuk vinden (reclames tv. of filmpje youtube) of ze zien iets leuks in een foldertje, dan schrijven we of plakken we dit in het schriftje. Behalve dan dat het schriftje vaak even niet op zijn plek ligt (lees kwijt zijn). Ik denk dan dat ik het wel onthoud, maar met mijn mommybrain is dit meestal niet zo. Het idee van het schriftje is leuk, maar het mist een beetje zijn doel zo.

Maar ik wat ontdekt. Via Bol.com(nee, niet gesponserd, wel affiliatelinks).

Cadeauwinkel

Je kunt op de website een wensenlijst aanmaken, bijvoorbeeld op naam of geldbedrag, en alle wensen/ ideetjes kun je hierin opslaan. Ik vind het ideaal. Nu ben ik niet een voorloper in dit soort dingen dus er is grote kans dat je dit al wist. Waarschijnlijk heb jij dan ook de gave :).

Maar goed, voor mij is het echt een uitvinding. Driftig ben ik allemaal lijstje aan het maken. Voor de kids, voor mijn lief en natuurlijk ook eentje voor mijzelf. En zo kan ik ook alvast, bij eenmooie aanbieding, een voorraadje cadeaus aanleggen voor een keer dat ik mijn kinderen iets wil geven op een feestdag of een mooi rapport.

Waarom dan toch een lijst met cadeaus voor jongens in dit artikel? Cadeautjes kopen voor jongens blijf ik nog steeds lastig vinden, hoe oud ze ook zijn:). Waarom ? Geen idee. Maar daarom heb ik een lijst gemaakt, voornamelijk voor mijzelf, maar misschien ben heb jij ook geen gave en heb jij er ook wat aan. Wie weet.

Ik heb het ingedeeld op interesse. En mocht je klikken op het artikel, dan staan er nog meer suggesties bij op leeftijdscategorie en op prijscategorie. Fijn!

Bij deze mijn handige lijst voor cadeaus voor jongens. O, en mocht je nog tips hebben, dan hoor ik het graag, dan voeg ik het graag toe.

Handige lijst voor cadeaus voor een jongen

Een knutselaar

Is dit cadeau voor een echte knutselaar? Haalt hij elke pen uit elkaar? Ziet hij in elk stuk keukengerei een stuk gereedschap of werktuig; dan zijn de volgende ideetjes misschien wel wat voor hem:

Een tekenaar

Kan jouw kind bij het zien van papier en pen niet stoppen met tekenen? Dan vind hij dit vast heel erg leuk!

Een bouwer

Een echte Bob de Bouwer? Ligt de vloer bezaait met allemaal onderdelen van zijn nieuwe nog te bouwen hijskraan of duikboot? Dan vindt hij vast dit vast geweldig!

Een professor

Heeft jouw kind het woord Waarom uitgevonden? Wil hij weten hoe alles werkt en als jij het niet weet, zoekt hij het dan zelf uit? Een professor in de dop?

Een puzzelaar

Is deze jongen een puzzelaar? Is hij uren zoet met het oplossen van puzzels? Kijk dan bij deze breinkrakers!

Een boekenwurm

Huh? Zei je wat? De bekende zin van elke boekenworm. Herkenbaar? Dan zit hier vast iets leuks tussen.

Een explorer

Een kleine onderzoeker die altijd bezig is om uit te zoeken hoe iets kan of hoe het gebeurd kan zijn? Misschien vind je hier het gewenste cadeau voor hem!

Een spelletjesverslaafde

Heb jij een spel nodig voor iemand die geen genoeg kan krijgen van het spelen van bordpelletjes? Dan staat in dit overzicht er vast wat leuks tussen!

Een outdoorman

Is deze jongen altijd buiten, regen of zonneschijn? Dan vind hij deze cadeautjes vast te gek!

Hopelijk heb je wat aan deze lijst en zo niet, dan heb je misschien nog tips voor mij 🙂

O en mocht je denken waarom staat er geen Lego of Duplo bij? Ik heb hier nog twee leuke reviews over Duplo en Lego Friends, die leuk zijn om te lezen!

Tot zover! Succes met cadeautjes kopen 🙂

En ja, er staan affiliate links in deze pagina. Mocht je hier meer over willen lezen dan kan dat op deze pagina.

 

Ook leuk om te lezen: 

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
zweten en zweetgeur mamameteenblog.nl

Zweten is goed | Maar wat is het en wat doe je tegen de zweetgeur?

Afgelopen dagen zat ik zit thuis met een fikse keelontsteking. Voor wie dat nog nooit heeft gehad, dat betekent: dikke keel, pijn bij het slikken, opgezette klieren, lamlendig gevoel en koorts. En vooral de koorts brak me op. Het continue wisselen tussen warm en koud en het uitbreken van zweet vond ik lastiger dan die

Lees verder »
waarom educatief speelgoed mamameteenblog.nl

Educatief speelgoed: Waarom de keuze zo belangrijk is!

Speelgoed, je kunt er deze tijd van het jaar niet omheen! Wordt je er al een beetje gek van? De brievenbus zit vol met speelgoedfolders, de televisie draait overuren met hun speelgoedreclames en je kinderen jengelen vragen om speelgoed. Yep, het is weer die tijd van het jaar. Speelgoed is niet verkeerd. Iedereen weet dat

Lees verder »
Invlechten haar tutorials mamameteenblog.nl

Invlechten haar | De beste tutorials op Youtube

Mijn dochters en hun haren. Dat is hier best wel een dingetje in huis. Vanaf het allereerste begin mocht ik er nooit zoveel aanzitten. Haartjes kammen, schattig staartje in of invlechten haar, vergeet het maar. Een enkel keertje mocht ik eraan zitten, maar dan was een eventueel staartje er ook binnen 10 minuten weer uit.

Lees verder »
reden vloerkleed mamameteenblog.nl

Waarom zou je kiezen voor een vloerkleed in je woonkamer?

Het is geen grapje, maar ik denk dat manlief 5 jaar heeft moeten wennen aan het idee van een vloerkleed in ons huis. DE reden: geen idee, oud bollige uitstraling misschien of geen idee wat de voordelen konden zijn voor een vloerkleed? Het was voor mij echt geduld oefenen, maar ook goed voor mij om

Lees verder »
alternatieven marktplaats mamameteenblog.nl

De 7 beste websites om je spullen te verkopen!

We zijn alweer ruim een jaar terug uit Suriname, wat zeg ik, alweer anderhalf jaar. En we zijn druk met de voorbereidingen om terug te gaan naar Suriname. Dit keer voor 2 jaar. We willen ons huis verhuren voor die tijd en proberen nu in hoog tempo ons huis verhuur klaar te krijgen. Daarnaast is

Lees verder »

1 gedachte over “De leukste cadeaus voor jongens”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
tips en trucs kleding mooi mamameteenblog.nl
Tips en trucs die kleding mooi houdt

Kleding maakt de man. Een gezegde wat nog steeds opgaat. Goed verzorgde kleding is onderdeel van je voorkomen. Belangrijk dus...

Sluiten