De blogger en de blog paperbreaks mamameteenblog

De blogger en de blog: Paperbreaks.nl

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

In de rubriek de blogger en de blog staan deze keer Marthe en haar blog Paperbreaks.nl centraal.  Op de familieblog Paperbreaks vertelt Marthe kleine stukjes over haar dag en haar leven. Haar leven die binnenkort op zijn kop wordt gezet, want ze gaat samen met haar grote liefde en hun dochtertje voor een jaar naar Aruba. Deze grote verandering kun je helemaal volgen op haar blog.

Lezen jullie mee?

 

 

 

De blogger en de blog paperbreaks mamameteenblog

 

 

De blogger en de blog paperbreaks mamameteenblog 2

Introductie de Blogger

  • Naam: Marthe van Nijnatten – van Rosmalen
  • Leeftijd: 26 jaar
  • Woonplaats en/of Provincie: Oosterhout, Noord-Brabant
  • Beroep: Paraveterinair / Blogger

De blogger en de blog paperbreaks mamameteenblog 1

Introductie Blog

  • Naam: Paperbreaks
  • Niche: Familie
  • Sinds Wanneer: 2015

Social Media:

  • Facebook: https://www.facebook.com/marthe.vanrosmalen/
  • Twitter: https://twitter.com/Paperbreaks
  • Pinterest: https://nl.pinterest.com/marthevrosmalen/

 

De Vragen aan Martje van Paperbreaks:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Ik schreef altijd al veel in notitieboekjes, gewoon voor mezelf. Veel dingen gooide ik ook weer weg. Ik besloot om het op een blog te gaan schrijven om mijn manier van schrijven te verbeteren en om te kijken wat anderen er van vonden.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te bloggen?

Ik zit het liefst aan de eettafel, met uitzicht op de straat. Ik hou van lichte ruimtes, muziekje op de achtergrond (muziek zonder zang anders raak ik afgeleid haha) en wat te drinken.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Ik denk tussen de 20 en 30 uur. Notities maken en uitwerken, foto’s maken, dat soort dingen.

Wat maakt jou Blog uniek?

Het gaat over mij en mijn gezin, dat is natuurlijk al uniek.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Op dit moment is dat deze. Omdat het heel erg laat zien wie wij zijn en wat we belangrijk vinden.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Eigenlijk het moment dat ik iets bedenk of iets hoor waar ik over wil schrijven. ‘YES!’ en dat gebeurt meestal onder de douche of een plek waar ik het niet snel op kan schrijven. Dan blijf ik het herhalen in m’n hoofd totdat ik pen en papier heb bemachtigd.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Een artikel ergens over schrijven omdat ‘dat is waar anderen ook over schrijven’. Het ging niet over iets waar ik niks vanaf wist maar ik ben toen niet genoeg bij mezelf gebleven.

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

Om jezelf te blijven, dan blijf je geloofwaardig. En om echt de waarheid te spreken dus de dingen niet mooier te maken dan het is. Zie volgende pagina

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

www.mommasgonecity.com, omdat ze een beetje m’n voorbeeld is haha..

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Ik zou koningin Maxima wel eens willen interviewen, gewoon een gezellig gesprekje over de dagelijkse dingen. Wat haar hobby’s of passies zijn en wat ze later nog worden wil 🙂

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Het heeft me vooral zelfverzekerder gemaakt over het schrijven en me laten inzien dat dat toch wel is waar echt m’n passie ligt. Daarnaast heeft het me veel leuke contacten gebracht.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

In mijn ideale wereld zou ik er van kunnen leven. Maar ik hoop vooral te bereiken dat anderen ook zichzelf durven te zijn en dat je je als nieuwe moeder niet onzeker moet laten maken, iedereen doet maar wat uiteindelijk.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Volgend jaar mei verhuis ik met m’n man en dochtertje voor een jaar naar Aruba omdat mijn man daar gaat werken. Super spannend! En ik kan niet wachten om al m’n nieuwe ideeën eindelijk te kunnen gaan uitvoeren.

 

Bedankt Marthe, voor het beantwoorden van je vragen. Het leuke van je blog is dat ik hem zo puur vind, zowel de lay-out als je artikelen, dat maakt dat ik blijf lezen en je echt wil leren kennen. Ik blijf je zeker volgen! Alvast heel veel succes komende tijd met de voorbereidingen van jullie verhuizing naar Aruba.

NOTE: Helaas is deze blog niet meer actief.

 

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Linda en haar Blog Mamaliefde.

Ps. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Daarnaast kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

2 gedachten over “De blogger en de blog: Paperbreaks.nl”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
#leinaandelijn-foto mamameteenblog
Lein aan de lijn en Prikkelbaar Darm Syndroom

Jullie hebben al eerder blogs hier, op mamameteenblog.nl, van mijn hand gelezen, maar nu is het tijd om aan het...

Sluiten