De blogger en de blog meerdanmama mamameteenblog.nl

De blogger en de blog: MeerdaneenMaMa

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Aan het woord in De blogger en de blog Silvy met haar blog MeerdaneenMaMa. Silvy is een mama van 4 kinderen en naast haar baan heeft zij haar mamablog met persoonlijke ervaringen en veel creativiteit. Zij schrijft op haar site: Veel gedachten in mijn hoofd die ik zal delen met jullie. In mijn gedichten zal je veel gevoel ervaren. Ik heb aparte pagina’s voor mijn knutsels en de frutsels van de kindjes, in TekToeLo vind je mijn tekeningen en andere logo’s. En ook in mijn wenskaartjes kan je mijn creativiteit bewonderen. Als extra ben ik een gastenblog aan het uitwerken voor Iris. Een goedhartige vriendin die ook eens haar verhalen kwijt wil. Verder kan je hier ook de emoties ontdekken van onze oma. Beide zijn het twee projecten die ik nog verder aan het uitbouwen ben.

Zijn jullie ook benieuwd geworden naar haar antwoorden op de vragen?

De blogger en de blog meerdanmama mamameteenblog.nl

De blogger en de blog meerdanmama mamameteenblog.nl 2

Introductie de Blogger

  • Naam: Silvy
  • Leeftijd: 29 jaar
  • Woonplaats en/of Provincie: België, Oost – Vlaanderen, Berlare
  • Beroep: Zorgkundige

 

De blogger en de blog meerdanmama mamameteenblog.nl 1

Introduktie Blog

  • Naam: MeerdaneenMaMa
  • Niche: Mamablog
  • Persoonlijke Creatieve Blog van een getrouwde werkende mama van vier, MaMa Silvy.
  • Sinds Wanneer: 10 mei 2015

 

De  Vragen aan Silvy:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Vroeger schreef ik een dagboek. Trouw papier die mijn geheimen bewaarde. Vandaag is mijn blog een plek waar ik mezelf kan zijn, een uitlaatklep. Waar ik mijn gevoelens en gedachten wil delen met anderen.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Ik mijn knusse zetel met mijn benen op de salontafel. En soms een groot stuk chocolade bij mij.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Mijn gezin en werk gaat voor, maar elke avond steek ik er toch zeker zo’n twee a drie uurtjes in.

Wat maakt jou Blog uniek?

Mama verhalen over ervaringen en belevenissen, aangevuld door diepe gedachten en creatieve kronkels. Sterke verhalen maar ook gedichten en zelfgemaakte tekeningen.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Op mijn blog is er een apart plekje voor “Oma Emotie”. Mijn mama die extra aandacht verdient omdat ze zoveel voor mij en mijn gezin betekend.

http://meerdaneenmama.blogspot.be/p/al-een-paar-nachtenslaap-ik-slecht.html

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

De woorden die in mijn hoofd springen tijdens bv een tochtje fietsen, op papier neerschrijven… Wat ik in mijn hoofd heb in woorden gieten daar besteed ik het meeste aandacht aan. Gedichten maken vind ik het leukste, en vooral mijn creatieve kant laten zien adhv knutselwerkjes en foto’s.

In welke valkuil ben jij weleens gevallen bij het bloggen?

Graag zou ik hebben dat meer lezers ook terugkomen en me blijven volgen.

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

Vrienden die zeiden dat ik mezelf moet blijven, en daarmee moet blijven bloggen.

Mijn mama die mijn blog onlangs ontdekte en me heel hard steunt.

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

http://www.mamavanvijf.be/

Prachtige foto’s telkens weer!

Wie zou je weleens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Misschien wel iemand uit een ander land, wat de verschillen zijn in opvoeding enzo.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Mijn hart kunnen luchten, en ik heb geleerd dat het oké is om mezelf te zijn.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Iemand laten grinnikend lachen of zachtjes laten huilen… Al bereik ik maar één persoon per dag die op het pad van mijn site gekomen is, en ik zo degene inspireer om het roer een kwartslag te draaien. Dan is dat als een mooi geschenk.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Dat ik droom van een buitenlandse reis naar India, omdat ik als kind betoverd was door de film “De Kleine Prinses”.

Nawoord van Barbara:

Silvy, ik kende je blog eigenlijk nog helemaal niet zo goed. En ik heb dan ook met veel plezier lekker een beetje zitten rondneuzen. Door alle mooie verhalen en leuke foto’s heb ik echt het gevoel dat ik je een beetje heb leren kennen. Dat zie je eigenlijk niet zoveel meer terug op veel mamablogs, inclusief van mijzelf. Ik merk dat ik dat toch wel heel leuk vind. Inderdaad een beetje als een dagboek, maar dan meer. En mocht je die reis gaan maken, vergeet niet om hem op te schrijven, ik zal het graag lezen!

Bedankt voor het invullen van de vragen.

 

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Monique en haar Blog Moonoloog.nl.

Ps. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Daarnaast kun je mij volgen op Twitter of Instagram

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

3 gedachten over “De blogger en de blog: MeerdaneenMaMa”

  1. Je schrijft dat je iemand wil laten zachtjes lachen of schaterlachen, misschien huilen van emotie….. wel ik volg je blog nu al enkele maanden en alles is bij mij al gebeurd; Van schaterlachen tot huilen . Blijf jezelf en blog verder zoals je bezig bent. Jij loopt niet mee in de stroom van elke dag; dat maakt je zo speciaal .

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
De blogger en de blog Moonoloog Mamameteenblog.nl
De blogger en de blog: Moonoloog.nl

Vandaag Monique aan het woord in De blogger en de blog. Monique heeft een blog: Moonoloog.nl, waar je schrijfsels vindt over...

Sluiten