De blogger en de blog everyday life mamameteenblog.nl

De blogger en de blog: Everyday-Life.nl

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

In de rubriek de blogger en de blog Nicole en haar mamablog Everyday-Life.nl. Deze blog is ontstaan uit haar liefde voor schrijven en vinden van een plek om al mijn gedachtes en dergelijke kwijt te kunnen.  Op dit moment is Nicole  ruim 36 weken zwanger van haar tweede kindje.

De blogger en de blog everyday-life.nl mamameteenblog.nl

De blogger en de blog everyday-life.nl mamameteenblog.nl 2
Introductie de Blogger

Naam: Nicole
Leeftijd: 33
Woonplaats en/of Provincie: Flevoland
Beroep: Journalist

De blogger en de blog everyday-life.nl mamameteenblog.nl 1Introductie Blog

Naam: Everyday-Life (http://www.everyday-life.nl)
Niche: Mamablog
Sinds Wanneer: 2015

Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/everydaylifenl/
Twitter: https://twitter.com/EverydayLifeNL

De  Vragen aan Nicole van Everday-Life.nl:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Ik vind schrijven ontzettend leuk en miste dat in mijn dagelijkse bezigheden. Een blog beginnen was iets dat ik al langer wilde, maar ik wist nooit precies waarover. En toen werd ik moeder en had ik inspiratie genoeg!

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Meestal zit ik op de bank met mijn laptop op schoot.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Pff veel te veel haha! Het is een hobby want ik heb gewoon een baan voor 32 uur per week, maar ben elke dag minstens 1,5 uur met mijn blog bezig. Het is niet alleen schrijven, maar ook social media bijhouden, mails beantwoorden, persberichten lezen, noem maar op.

Wat maakt jou Blog uniek?

Mijn schrijfstijl.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Ik heb artikelen geschreven over mijn miskraam en de dood van mijn moeder. Over hoe het is om zelf moeder te worden als je eigen moeder niet meer leeft. Hier heb ik ook veel lieve reacties op gekregen en ben ik erg trots op.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Het schrijven zelf. De rest is maar bijzaak.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Dat ik me te druk maakte over bezoekersaantallen en dergelijke. Dan raakte ik teleurgesteld als die naar mijn idee niet snel genoeg stegen. Maar dat heb ik weer losgelaten en nu beleef ik weer plezier aan het schrijven.

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

Om het persoonlijk te houden en met veel plezier te doen. Plezier is het belangrijkste!

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Ik merk dat ik de laatste tijd een beetje uitgekeken raak op allerlei blogs. Momenteel heb ik dan ook niet echt een favoriete blog die ik volg.

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Chantal Janzen, gewoon omdat ze me zo ontzettend grappig lijkt en ik benieuwd ben hoe het is om opeens stiefmoeder te zijn van een aantal (al wat oudere) kinderen.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Een hele drukke hobby, leuke vriendinnen en soms wat leuk gratis speelgoed voor ons zoontje.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Ik wil er plezier in blijven houden. Dat is het belangrijkste.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Ik ben momenteel zwanger van een dochter!

 

Nawoord:

Bedankt, Nicole voor het invullen van de vragen. Wat me bij jouw antwoorden zo opvalt is dat je vindt dat je er voornamelijk plezier in moet hebben en dat je het ook echt als een hobby wilt blijven zien. Dat herken ik ook zeker heel erg bij mijzelf. Op die manier houd je het denk ik ook het leukste voor jezelf. 

En hoe spannend het is nu je ruim 36 weken zwanger bent en je bevalling nadert! Ik houd je blog in de gaten!

 

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Dewi en haar Blog FirmaMama.

Ps. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Daarnaast kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

2 gedachten over “De blogger en de blog: Everyday-Life.nl”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
De blogger en de blog firma mama mamameteenblog.nl
De blogger en de blog: Firma Mama

In de blogger en de blog Dewi met haar blog Firma Mama, waar ze schrijft over de dagelijkse dingen die...

Sluiten