De blogger en de blog: Everyday-Life.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 19 december 2022 by Barbara

In de rubriek de blogger en de blog Nicole en haar mamablog Everyday-Life.nl. Deze blog is ontstaan uit haar liefde voor schrijven en vinden van een plek om al mijn gedachtes en dergelijke kwijt te kunnen.  Op dit moment is Nicole  ruim 36 weken zwanger van haar tweede kindje.

De blogger en de blog everyday life mamameteenblog.nl 2

Note: Helaas is deze blog niet meer online.

Naam: Nicole
Leeftijd: 33
Woonplaats en/of Provincie: Flevoland
Beroep: Journalist

 

Naam: Everyday-Life (https://www.everyday-life.nl)
Niche: Mamablog
Sinds Wanneer: 2015

Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/everydaylifenl/
Twitter: https://twitter.com/EverydayLifeNL

De  Vragen aan Nicole van Everday-Life.nl:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Ik vind schrijven ontzettend leuk en miste dat in mijn dagelijkse bezigheden. Een blog beginnen was iets wat ik al langer wilde, maar ik wist nooit precies waarover. En toen werd ik moeder en had ik inspiratie genoeg!

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Meestal zit ik op de bank met mijn laptop op schoot.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Pff veel te veel haha! Het is een hobby want ik heb gewoon een baan voor 32 uur per week, maar ben elke dag minstens 1,5 uur met mijn blog bezig. Het is niet alleen schrijven, maar ook social media bijhouden, mails beantwoorden, persberichten lezen, noem maar op.

Wat maakt jouw Blog everyday-life.nl uniek?

Mijn schrijfstijl.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Ik heb artikelen geschreven over mijn miskraam en de dood van mijn moeder. Over hoe het is om zelf moeder te worden als je eigen moeder niet meer leeft. Hier heb ik ook veel lieve reacties op gekregen en ben ik erg trots op.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Het schrijven zelf. De rest is bijzaak.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Dat ik me te druk maakte over bezoekersaantallen en dergelijke. Dan raakte ik teleurgesteld als die naar mijn idee niet snel genoeg stegen. Maar dat heb ik weer losgelaten en nu beleef ik weer plezier aan het schrijven.

Aan welk advies of tip over het bloggen heb jij veel gehad?

Om het persoonlijk te houden en met veel plezier te doen. Plezier is het belangrijkste!

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Ik merk dat ik de laatste tijd een beetje uitgekeken raak op allerlei blogs. Momenteel heb ik dan ook niet echt een favoriete blog die ik volg.

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Chantal Janzen, gewoon omdat ze me zo ontzettend grappig lijkt en ik benieuwd ben hoe het is om opeens stiefmoeder te zijn van enkele (al wat oudere) kinderen.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Een hele drukke hobby, leuke vriendinnen en wat leuk gratis speelgoed voor ons zoontje.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Ik wil er plezier in blijven houden. Dat is het belangrijkste.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Ik ben momenteel zwanger van een dochter!

Nawoord:

Bedankt, Nicole van everyday-life.nl voor het invullen van de vragen. Wat me bij jouw antwoorden zo opvalt is dat je vindt dat je er voornamelijk plezier in moet hebben en dat je het ook echt als een hobby wilt blijven zien. Dat herken ik ook zeker heel erg bij mijzelf. Op die manier houd je het denk ik ook het leukste voor jezelf. 

En hoe spannend het is nu je ruim 36 weken zwanger bent en je bevalling nadert! Ik houd je blog in de gaten!

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Dewi en haar Blog FirmaMama.

PS. Denk jij nu als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Daarnaast kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram

Bol AlgemeenBol Algemeen

1 gedachte over “De blogger en de blog: Everyday-Life.nl”

Plaats een reactie