De blogger en de blog: Deb’s Bakery & Kitchen

Bol 7-daagse 2024Bol 7-daagse 2024

Last Updated on 6 december 2021 by Barbara

In De blogger en de blog vandaag Debbie en haar blog Deb’s Bakery & Kitchen, een kookblog met recepten voor elke dag. Deze mama met twee jongens heeft haar lievelingsplek in de keuken, waar zij zich naar hartenlust kan uitleven in het bakken! Haar favoriete keuken is de Italiaanse keuken en qua gebak vindt zij eigenlijk alles lekker! Met deze blog wil zij anderen inspireren, zowel met makkelijke doordeweekse recepten als lekkere koekjes en ook de wat ingewikkelder taarten komen aan bod. Zo is er voor ieder wat wils!

Zijn jullie ook benieuwd naar deze smakelijke blog met haar prachtige foto’s? Lees je mee?

de-blogger-en-de-blog-deb's bakery & kitchen mamameteenblog.nl 1

 

Introductie de Blogger

  • Naam: Debbie Bodewes
  • Leeftijd: 37
  • Woonplaats en/of Provincie: Berkel en Rodenrijs
  • Beroep: –

Introduktie Blog Deb’s Bakery & Kitchen

  • Naam:  Deb’s Bakery & Kitchen           
  • Niche:  Recepten voor elke dag, zowel hartig als zoet
  • Sinds Wanneer: Echt actief sinds januari 2016 

Social Media:

  • Facebook: www.facebook.com/debsbakery
  • Instagram: debsbakery
  • Twitter: debsbakery
  • Pinterest: debsbakery

De  Vragen voor Debbie en Debs Bakery & Kitchen :

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Ik kook iedere dag en vaak iets anders dus ik wilde eigenlijk een soort naslagwerk voor mezelf. Ook hoorde ik regelmatig dat ik uitgebreid kook en dat het lekker is wat ik maak dus ik wilde ook graag mijn recepten delen.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Ik zit altijd achter de pc om blogberichten uit te werken.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Inclusief het koken en bakken besteed ik er aardig wat tijd aan. Achter de pc is het toch zeker 8 à 10 uur per week.

Wat maakt jouw Blog uniek?

Ik probeer onderscheidend te zijn met mijn recepten. Het zijn voornamelijk eigen recepten en daar geef ik altijd een eigen twist aan. Daarnaast probeer ik mijn recepten zo te schrijven dat iedereen ze zou kunnen maken.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Dit vind ik een lastige vraag. Ik ben trots op al mijn recepten, dus ik kan eigenlijk niet kiezen.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Het voorbereidende werk dus het koken en bakken! Maar ik vind het ook leuk om te horen dat mensen het lekker vonden!

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Dit heb ik nog niet gehad.

Aan welk advies of tip over het bloggen heb jij veel gehad?

Om ervoor te zorgen dat je gevonden wordt. Dus veel reageren op andere blogs, goed je social media bijhouden, met regelmaat iets posten en vooral dat je hele goede foto’s moet hebben.

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Ik vind enkele blogs heel erg leuk en inspirerend, maar ik vind vooral Little Spoon erg leuk om te volgen omdat haar recepten net even anders zijn dan andere.

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Ik zou Jamie Oliver weleens willen interviewen! Hij inspireert zoveel mensen en ik zou hem dan natuurlijk vragen naar zijn geheim.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Vooral een hoop plezier! Ik ben bewuster bezig met koken en bakken, daardoor heb ik me ook meer verdiept in foodfotografie en styling. Dus ik leer een hoop en geniet enorm van de leuke reacties die ik krijg.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Ik zou het leuk vinden als mensen mijn blog gaan gebruiken voor hun dagelijkse inspiratie. Dus als iemand vraagt: “weet jij nog een lekker recept?”, dat diegene dan verwijst naar mijn site. Dat lijkt me heel gaaf!

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten over jou of over Deb’s Bakery & Kitchen?

Ik bak heel graag, maar een paar dingen zul je bij mij op de blog niet snel tegenkomen: iets met witte chocolade, iets met sukade en ook van taarten met sinaasappel ben ik geen fan. Als het gaat om gewoon eten heb ik dat veel minder, behalve met pindasaus, daar houd ik niet van maar ik kan het wel maken haha.

Bedankt Debbie, voor het invullen van mijn vragen. Ik heb met veel plezier op je smakelijke blog gesurft, wat een mooie foto’s heb je, het water loopt ervan in mijn mond. Het plezier wat je hebt in je blog is duidelijk terug te vinden. Wat goed dat je al je recepten zelf schrijft, beetje jammer dat er geen witte chocola in voorkomt (wink), maar genoeg inspiratie! En heel veel succes vandaag in de FINALE van @rtlkoffietijd bakwedstrijd. Ik ga zo zeker even kijken!
Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Nicole en haar blog Meisje Eigenwijsje.

PS. Denk jij nu als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

3 gedachten over “De blogger en de blog: Deb’s Bakery & Kitchen”

Plaats een reactie