fbpx

Recept | Lekkere groentelasagne met spinazie en zalm.

ℌet is de afgelopen tijd een rare, drukke boel bij ons thuis. Een periode waar niks loopt zoals het hoort, afspraken door elkaar lopen en in het huishouden alleen het noodzakelijke wordt gedaan. Precies zo’n tijd. Het eerste wat er bij ons inschiet is het koken. Ik bedoel dan het koken van een gezonde maaltijd

Lees verder »

Review van Vichy Normaderm Phytosolution

huidVanaf mijn puberteit heb ik al een onrustige huid, met vlagen zelfs heel onrustig. En ondanks dat ik de veertig ben gepasseerd, blijft die onrust op mijn huid. Vlekjes, pukkeltjes, puistjes ik ken ze allemaal, in alle soorten en maten. Rond mijn dertigste was het zo erg dat ik soms niet eens naar buiten durfde.

Lees verder »

Het eindexamen is begonnen, hoe help je je kind deze weken door?

Het is zover, de lichting eindexamenkandidaten van 2018-2019 moet de aankomende weken gaan pieken. Zit jouw zoon of dochter daar tussen? Dan heb je vast al behoorlijk wat ‘spannende’ momenten gekend. Zijn ze niet gespannen, dan zijn ze misschien chagrijnig. Het blijven per slot van rekening pubers die de wereld iets anders zien dan jij.

Lees verder »
Tips duurzamer leven Mamameteenblog.nl

Tips voor een duurzamer leven

Sinds ik een aantal artikelen heb geschreven over vuilnis en afval vallen de nieuwsberichten me meer dan ooit op. Het is niet echt mijn favoriete onderwerp om over te schrijven, maar besef hierdoor wel steeds meer het belang. Het belang om je bewust te zijn van de invloed van ons afval op onze mooie aarde.

Lees verder »
de perfecte jurk etiquette mamameteenblog.nl

Dresscode: Zijn korte cocktailjurken geschikt voor een gala?

Ken je dat? Je hebt een feest, een officiële feestavond of misschien wel een Gala! Superleuk, maar wat moet je aan? Zijn er regels wat je wel en niet mag dragen? Mag je bijvoorbeeld een korte cocktailjurk dragen voor een gala? Ik heb het voor je uitgezocht. En er zijn inderdaad dresscodes; en ja, je

Lees verder »