wat te doen met instagram mamameteenblog.nl

20 dingen die je kunt doen met Instagram!

wat te doen met instagram mamameteenblog.nl
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Een tijdje geleden kwam ik op een website deze tips tegen. Ik heb ze gekopieerd en geplakt op mijn bureaublad. Nu kwam ik ze gister weer tegen. 
En ik dacht meteen o ja! Leuk. 
Dus bij deze:
Hier zijn 20 dingen die je kunt doen met Instagram waarvan je niet wist dat dit kon! Print, share, bekijk and much much more!
 
 

Instagrid :

 

Een webgallery met jouw Instagram Foto`s.

 

Webstagram en Followgram :

 

Bekijk en manage jou Instagram Profiel online!

 

Instabam :

Vind Instagram foto`s van de locatie van jouw voorkeur! Bijvoorbeeld waar je nu bent. Echt heel tof!

 

Timehop :

Ontvang een e-mail per dag met de instagram foto`s die je een jaar geleden hebt gemaakt. Deze heb ik zelf nog niet geprobeerd.

 

Instafriends :

Zoek uit wie jou niet terugvolgt. Mwah, vind ik persoonlijk niet echt leuk om te weten, dus deze heb ik niet geprobeert. Zie er nog niet het voordeel van…

 

Hashgram :

Zoek  op Instagram  met een hashtag, keyword of gebruiker. 

Echt handig.
 

Cartagram :

Deze laat de populaire publieke foto`s zien van Instagram op een kaart. Nog niet geprobeert, zie er nu nog niet de meerwaarde van.

 

Instagreat :

 

Browse populairefoto`s of zelfs je eigen tijdlijn.

 

Postagram :

 
Stuur Instagram postkaarten van je iPhone of smartphone. Lijkt me erg leuk!
 

Gramjunction :

 
Link je Instagram foto`s naar je Flickr accounts.
 

Imagesnap :

 
Past jouw Instagram foto`s aan  in 2″x2″ tiles. Handig!

 

Printstagram :

 
Creëer prints of posters van jouw Instagram foto`s.

 

Calendagram :

 
Creëer Muurkalenders van jouw Instagram foto`s.
 
Instamaker : Jouw Instagram foto`s op t-shirts, kaartjes en meer.
 
Stickygram : Jouw Instagram foto`s op een magneet.
 

Casetagram :

 
Creëer een smartphone case van jouw Instagram foto`s.
 

Artflakes :

 
Maak verwijderbare vinyl stickers van jouw Instagram foto`s.

 

Followgram :

 
Maak een Instagram Follow button voor op je website en/ of blog. 
 

Snapwidget :

 
Koppel makkelijk een Instagram foto gallerij op jouw website en/ of blog. Geinig! 
 
Ik vind er wel een paar geinige tussen zitten. Die wil ik zeker gaan proberen.
 
Note: Ik weet niet meer van welke (amerikaanse) site ik dit heb afgehaald, dus  mijn excuses dat er geen verwijzing bij zit. Mocht ik hem nog terugvinden, zet ik hem er nog even bij.
 
Ik heb hier nog wel een leuk filmpje over instagram! Duurt ongeveer 8 minuutjes.

 
 Wil je mooie selfiefoto’s maken? Lees hier 7 supergoede tips!
 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

4 gedachten over “20 dingen die je kunt doen met Instagram!”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
waarom bloggen mamameteenblog.nl
10 favoriete blogs en waarom ik blog

  Waarom ik blog?Tot vorig jaar heb ik een webwinkel gehad. Genaamd Barbarelle.nl. Ik had hier veel plezier aan en...

Sluiten